Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuma bence arada çünkü senin dedikodunu da yaptıkHayırlı olsun ne ara 100 mesaj konuştunuz be![]()
Hadiya netim yok ama olunca kesin okuyacamOkuma bence arada çünkü senin dedikodunu da yaptık![]()
Tanimazmiyim sanki adın yazıyor gibi geliyor baktığımdaHadiya netim yok ama olunca kesin okuyacamkonustuysaniz bile ben tahmin ediyorum beni tanımış olmanızı
![]()
Kafamı karıştıroyorsun bi orda bi burda
Biraz deşifre et kendiniHadiya netim yok ama olunca kesin okuyacamkonustuysaniz bile ben tahmin ediyorum beni tanımış olmanızı
![]()
Pilavimida gordunmuTanimazmiyim sanki adın yazıyor gibi geliyor baktığımda![]()
adamın aklını alırımKafamı karıştıroyorsun bi orda bi burda![]()
İkinciye öyle bekliyorum:)Dimi çok zor bilinmem çünkü![]()
Çok tatlısınız yaaeşim işe gidecek.ütü istedi duşa girdi.hemen çıkmaz diye lak laka daldım.fön sesiyle kendime geldim.bi fırlayışım var
neyse çoktan başlamışım gibi ortadan başladım gömleğe:)
hayırdır dedi,hayırdır inşallah dedim.napıyosun,ütü yapıyorum. eeee fiş takılı değil nasıl oluyo,gene kk ya takıldın dimi![]()
Acaba ne kullansamda bilinsem daha iyiİkinciye öyle bekliyorum:)
TeşekkürlerBisey dicem alakasiz ama ask 101 diye dizi basladi netflixte acayip guzel bayildik internetten dizi izleyenlere tavsiye ediyorum cok eglendik izlerken![]()
Örtüyü değiştir yeterAcaba ne kullansamda bilinsem daha iyi![]()
Kimler kulağıma söyle4 kişi buldum![]()
o bingo zaten,ben bile bildimÖrtüyü değiştir yeter![]()