Ben sordum cevap gelsin:) ama baştan öyle konuştuk:)Yarın atabilir miyiz? Dur yemek düşünim o zmn..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sordum cevap gelsin:) ama baştan öyle konuştuk:)Yarın atabilir miyiz? Dur yemek düşünim o zmn..
hep kıvır zatenaaaa taş olurum,cehennem odunu olurum
kokumdan bulmuş beni iki gözümün çiçeee![]()
Yarın akşama kdr belli olur o zmn.. ben düşünim de yapim bari yarınaBen sordum cevap gelsin:) ama baştan öyle konuştuk:)
Evet belli olur canım :)Yarın akşama kdr belli olur o zmn.. ben düşünim de yapim bari yarına![]()
ramazan ramazan şeyetmeyelim benceYa sus aşkımızı ifşa etme yemek bölümünde çarpılırız![]()
bigün de inan be vicdansız karıhep kıvır zaten![]()
Sen örtüyü değiştir yeter4. Hafta komşunun zilini çalarız artık.. komşu 4 tabak 4 kase bide sofra bezi alabilir miyim acaba![]()
Sen gel ben yapmaz mıyım gülümramazan ramazan şeyetmeyelim bence
etli pilav yapsana gene bana dadına doyamadıydım![]()
nerden senin aşkın oluyomuş oYa sus aşkımızı ifşa etme yemek bölümünde çarpılırız![]()
çok konuşunca kendini ele veriyon ben nabimbigün de inan be vicdansız karı![]()
Biz gizli gizli buluştuk mali ile bi kere.. sonrası ayıpnerden senin aşkın oluyomuş o![]()
Ya bende öle düşündüm de mütevazı sofra olmazdı ki..Ben bu defa salonumdaki masaya kurup misafir takımını çıkaracağım heralde başka türlü yarışılmaz sizinle yok anam yok![]()
heeee ayıp,eltin vardı yanınızdaBiz gizli gizli buluştuk mali ile bi kere.. sonrası ayıp![]()
yap yap ben heryerde reklamını yaparım merak etmeSen gel ben yapmaz mıyım gülüm![]()
Bak bu iyi özellikle senin için yaptimBlue_Peri gormezmiyim :))