• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.gelin kayinvalidenin 2.gelin kayindeperin olurmus??hic duydunuzmu

walla ılk defa duydum.. ben ılk ve son gelın olucam o yuzden bılemem herhalde... ama ıyıkı eltım olmayacak.. kayınvalıdemle kayınpederımı cok sevıyorum... bırınden bırı benden sogusaydı bu durumda cok kotu olurdum..

tam tersi olmasın yani benim için öyle ben ilk gelinim kayınpeder beni sever kaynanam kaynımı evlendirmek istiyor ikinci geline çokmeraklı beni hiç istemedi yani bu herkese göre değişir

hic duymamistim ama derler yaa bütün eziyeti 1.gelinler ceker 2cisi daha el üstünde tutulur diyee ona hak veriyorum yanii 1.cefasini 2.sefasini cekiyor.. söyle bi düsündümde ;

1. gelin kaynanin
2.gelin kayinpederin
3. gelin ortak
4. kimse karismaz esinin olur herhalde... tabi 4 gelini bulabilirlerse , bulsalarda artik oglumuza kimse varmaz diye rahat birakirlar:1::1::1::1:

o sigara smile ini görmeden önce sevindiydim ama o smile yok mu o smile ürküttü beni kayınvalidecim:18::27:

hamileliğim ve emzirdiğim süre tiksinmiştim ne güzel:26:

ama söz bırakıcam zaten günde 3 tane içiyorum o da bahçede yada balkonda (oğluşum görmesin die..yarın öbür gün sende içiyosun demesin :26:)

hic duymamistim ama derler yaa bütün eziyeti 1.gelinler ceker 2cisi daha el üstünde tutulur diyee ona hak veriyorum yanii 1.cefasini 2.sefasini cekiyor.. 1:

Ben de büyük gelinim. Hiç duymadım. :)

O halde ben de kayınvalidenin oluyorum sanırım :)

Ama şu yukardaki biz de tam tersi.
Kayınvalidem beni el üstünde tutar, hiç iş yaptırmaz :)
Yapacagım zaman elimden alır, ben yaparım kızım der. :)

Ama eltime yap der, yaptırır :))))))

Back
X