1 gün sınırı aşmak

Stripped

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
35
0
6
İstanbul
Merhaba sizce 1 gün sınırı aşmak,ciddi şekilde abartmamak veya ciddi şekilde abartmak sizce ne kadar çok etkiler diyeti?

Bir de mesela normalde kahve içmem ama sürekli kahve içesim geliyor.Bir gün diyeti bozduğumuz zaman yarın diyetten biraz kısıtlama + bol su sizce bu hatayı telafi eder mi ? Cidden abartıyor insan bazen şekeri vs düşünce :D Sonrada adam öldürmüş gibi pişman oluyorum

Merhaba sizce 1 gün sınırı aşmak,ciddi şekilde abartmamak veya ciddi şekilde abartmak sizce ne kadar çok etkiler diyeti?

Bir de mesela normalde kahve içmem ama sürekli kahve içesim geliyor.Bir gün diyeti bozduğumuz zaman yarın diyetten biraz kısıtlama + bol su sizce bu hatayı telafi eder mi ? Cidden abartıyor insan bazen şekeri vs düşünce :D Sonrada adam öldürmüş gibi pişman oluyorum

canım gerçekten cok etkiliyo ama kilo almasan bile hemen bi günde yediklerinin midedeki ağırlığı tartıya yansıyo ve buda haliyle insanın moalini bozuyo... eğer kaçamak yaparsan ertesi günki yediğini yarıya indir ve sporunu 2 katına cıkar bence bu sekilde telafi edebilirsin...tabi bu benim düşüncem...kahvenin sade içersen eğer bi zararı olmaz bence selülit hariç tabi

Çok abartmamak şartıyla ben yapıyorum bunu diyetlerim sırasında, haftada 1 ya da 15te 1 canımın çok çektiği bir şeyi yiyorum, yemezseniz hem diyetten bıkarsınız hem de diyet bitiminde verdiğiniz kiloları alabilirsiniz bu şeylerden daha çok yiyerek. Beni etkilemedi aksine daha da iyi oluyor vücudu şoklamak.

ben kaçırdığım zaman gündüz kaçırmaya çalışıyorum. akşam kaçırmak sağlıklı değil! tavsiye etmiyorum. birde spora yükleniyorum 1 seferlik ve kaçırdığım kaloriyi yakıyorum yada dengeliyorum işte :40: bu şekilde yaparak 5 kilo verdim 1 ayda demekki doğru yapmışım. ha birkaç defa da akşam yemeğini yemedim.. belki sadece 1 adet meyve yedim.

Back
X