pekı pansuman kaç kere yaptınızgeçmiş olsun benim oğlumda da birkaç gün önce oldu.doktor intihabı akıttı, pansuman ve kremden bir gün sonra normale döndü.kreme devam edin düzeliyor merak etmeyin
bızım doktor tırnagı cekmedı o yuzden bıraz kızıgınım cekmeden sadece antıbıotıkle gecwermı?Geçen haftada 22 aylik oglumda olmustu doktor çekti yirnagini ordaki iltihabida akitmis hic bi agtisi olmadi 3 gün pansuman yaptik batikon la bebeginizin keyfi yerindeyse gidin
bizim tırnak çekilmediği için sadece doktor pansuman yaptı.ertesi gün açıp krem ve antibiyotiğe devam ettik.tırnağı çekmeye gerek kalmadıysa sadece intihabı akıtmıştır doktor, bizim de öyle oldu.pekı pansuman kaç kere yaptınız
valla ne cekti ne ilhihapı akıttı birde ozele gıttım. sızce ne yapmalıyım?bizim tırnak çekilmediği için sadece doktor pansuman yaptı.ertesi gün açıp krem ve antibiyotiğe devam ettik.tırnağı çekmeye gerek kalmadıysa sadece intihabı akıtmıştır doktor, bizim de öyle oldu.
biz akşam vakti devlet hastanesi acile gittik ben de devlette ilgilenmezler diye ikilikte kalmıştım ama sağolsunlar çok ilgilendiler.içiniz rahat değilse bir de devletin aciline gidin.parmağı şişse mutlaka intihabı akıtmak gerek.oğlumun da çok şişmişti intihabı akıtılınca rahatladı çocuk.valla ne cekti ne ilhihapı akıttı birde ozele gıttım. sızce ne yapmalıyım?
son halının resmını atayım sıze belkı anlarsınızbiz akşam vakti devlet hastanesi acile gittik ben de devlette ilgilenmezler diye ikilikte kalmıştım ama sağolsunlar çok ilgilendiler.içiniz rahat değilse bir de devletin aciline gidin.parmağı şişse mutlaka intihabı akıtmak gerek.oğlumun da çok şişmişti intihabı akıtılınca rahatladı çocuk.
biz akşam vakti devlet hastanesi acile gittik ben de devlette ilgilenmezler diye ikilikte kalmıştım ama sağolsunlar çok ilgilendiler.içiniz rahat değilse bir de devletin aciline gidin.parmağı şişse mutlaka intihabı akıtmak gerek.oğlumun da çok şişmişti intihabı akıtılınca rahatladı çocuk.
Tırnak batmasını uzun süre çektim çok kötü bir şey Allah yardım etsin.
Çektirmek çare değil uzayan tırnak aynı şekilde içeri giriyor. Uzun yol yürümek işkencedir. Geceleri de uzadığı için sızlamasından uyuyamazdım. Tırnağım kendi kendine yarıp çıktı en sonunda. İnşallah o raddeye gelmez kızının ki. İltihap kalmazsa acısı da fazla olmaz sanırım.
Şimdi tırnağımı keserken yuvarlak kesmemeye dikkat ediyorum.
tırnak kesımınden dolayı olmadı oyun oynarken tırnagını kırdı hemde kenarını uzun ınce sekılde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?