• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 gün sonra tatile gideceğim ama kızım..

miray2626

deniyordum seni, sen seversin bunu
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
181
63
38
37
pazartesi tatile gidecktim ama 1.5 yasındakı kzıımda tırnak batması oldu. bugun özele goturdum pansuman yaptı. ılac krem yazdı. sorum şu tırnak batması oldugu ıcın tatili ertelesemmi yoksa sorun olmazmı tecrubeli annelerden yardım istiyorum?
annemle dayımla tatile gidecektım onlar yarın geliyor. ertelesemmi arkadaslar

resimdekınden sonra şişti ve morardı

Eklentiler

• 10672280_720126451358518_1013279502403254065_n.webp
    10672280_720126451358518_1013279502403254065_n.webp
    29 KB · Görüntüleme: 218
geçmiş olsun benim oğlumda da birkaç gün önce oldu.doktor intihabı akıttı, pansuman ve kremden bir gün sonra normale döndü.kreme devam edin düzeliyor merak etmeyin

ooww.. cnm ya geçmiş olsun. Ertelemeyin bence, kremlerini kullanın hijyene dikkat edin bişeycik olmaz. Daha 1 gün var belki daha iyi olur.

yürüdükçe canının acısından ağlıyorsa gitmeyin,burnunuzdan gelebilir
ama rahat gibi duruyorsa da gidin derim
tuzlu su iltihabı kurutabilir

Geçen haftada 22 aylik oglumda olmustu doktor çekti yirnagini ordaki iltihabida akitmis hic bi agtisi olmadi 3 gün pansuman yaptik batikon la bebeginizin keyfi yerindeyse gidin

Geçen haftada 22 aylik oglumda olmustu doktor çekti yirnagini ordaki iltihabida akitmis hic bi agtisi olmadi 3 gün pansuman yaptik batikon la bebeginizin keyfi yerindeyse gidin
bızım doktor tırnagı cekmedı o yuzden bıraz kızıgınım cekmeden sadece antıbıotıkle gecwermı?

pekı pansuman kaç kere yaptınız
bizim tırnak çekilmediği için sadece doktor pansuman yaptı.ertesi gün açıp krem ve antibiyotiğe devam ettik.tırnağı çekmeye gerek kalmadıysa sadece intihabı akıtmıştır doktor, bizim de öyle oldu.

bizim tırnak çekilmediği için sadece doktor pansuman yaptı.ertesi gün açıp krem ve antibiyotiğe devam ettik.tırnağı çekmeye gerek kalmadıysa sadece intihabı akıtmıştır doktor, bizim de öyle oldu.
valla ne cekti ne ilhihapı akıttı birde ozele gıttım. sızce ne yapmalıyım?

valla ne cekti ne ilhihapı akıttı birde ozele gıttım. sızce ne yapmalıyım?
biz akşam vakti devlet hastanesi acile gittik ben de devlette ilgilenmezler diye ikilikte kalmıştım ama sağolsunlar çok ilgilendiler.içiniz rahat değilse bir de devletin aciline gidin.parmağı şişse mutlaka intihabı akıtmak gerek.oğlumun da çok şişmişti intihabı akıtılınca rahatladı çocuk.

biz akşam vakti devlet hastanesi acile gittik ben de devlette ilgilenmezler diye ikilikte kalmıştım ama sağolsunlar çok ilgilendiler.içiniz rahat değilse bir de devletin aciline gidin.parmağı şişse mutlaka intihabı akıtmak gerek.oğlumun da çok şişmişti intihabı akıtılınca rahatladı çocuk.
son halının resmını atayım sıze belkı anlarsınız

Eklentiler

• 10354144_720190881352075_4614142154758106285_n.webp
    10354144_720190881352075_4614142154758106285_n.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 98
Tırnak batmasını uzun süre çektim çok kötü bir şey Allah yardım etsin.
Çektirmek çare değil uzayan tırnak aynı şekilde içeri giriyor. Uzun yol yürümek işkencedir. Geceleri de uzadığı için sızlamasından uyuyamazdım. Tırnağım kendi kendine yarıp çıktı en sonunda. İnşallah o raddeye gelmez kızının ki. İltihap kalmazsa acısı da fazla olmaz sanırım.

Şimdi tırnağımı keserken yuvarlak kesmemeye dikkat ediyorum.

yazık çok şişmiş gerçekten.yani buradan ne denir bilemedim ama oğlumun bu kadar şişken ufak bir kesiyle intihabını boşalttı doktor.ertesi güne parmak normale döndü.bence siz farklı bir doktora daha gösterin.allah şifa versin

Tırnak batmasını uzun süre çektim çok kötü bir şey Allah yardım etsin.
Çektirmek çare değil uzayan tırnak aynı şekilde içeri giriyor. Uzun yol yürümek işkencedir. Geceleri de uzadığı için sızlamasından uyuyamazdım. Tırnağım kendi kendine yarıp çıktı en sonunda. İnşallah o raddeye gelmez kızının ki. İltihap kalmazsa acısı da fazla olmaz sanırım.

Şimdi tırnağımı keserken yuvarlak kesmemeye dikkat ediyorum.

tırnak kesımınden dolayı olmadı oyun oynarken tırnagını kırdı hemde kenarını uzun ınce sekılde :(

tırnak kesımınden dolayı olmadı oyun oynarken tırnagını kırdı hemde kenarını uzun ınce sekılde :KK43:

Ahh çok kötü olmuş ya. Çekmeyen bilmez. Hala refleks olarak biri yanımdan geçerken ayağımı çekerim.
İnşallah hemen uzayıp geçer.

Çok kötü olmuş parmağı, yarın başka bi doktora daha götürün.Ağrı da yapar o tırnak batması.Çünkü şişmiş ve kızarmış.Umarım hemencecik iyileşir.

Back
X