1 gün sonra yeni sevgilisiyle gördüm

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
Konumu bilenler biliyor arkadaşlar 3 aydır sevgili olduğumuz kişiyle onun isteğiyle 2 gün önce ayrıldık.Ayrılma nedeni anlaşamamamız ben bu ilişkiden soğudum deyip bitirdi.Yaşlar ben 33 o 31.Konuştugumuz dönemde iş yerinin karşısindaki yerde çalisan bir kızın bakışlarından bahsetmişti bana kızı bende görüyorum benimde evim sevgilimin çalisttigi yer ve kızın çalıştığı yer aynı yerde yan yana diyebilirim.Kız 19 yaşlarında gerçektende ilgisi var gibiydi sevgilime ben çok önemsemedim çoluk çocukla uğraşamam falan demişti.Ayrıldığımızın ertesi gün kıZı sevgilimin iş yerinden alışveriş yaparken gördüm birbirlerine gülümsediler selamlaşır gibi sonra kız karşıya geçerken bizim beyefendi arkasından baktı ve bir döndü benimle göz göze geldi.Bozuldu sanki tuhaf oldu cunku konusu gecmisti aramizda.Sonra yönünü bana doğru çevirdi hemen daha asla bakmadı kıza doğru ama ben aralarında bir şey olduğunu düşünüyorum içim yandı sanki ya kızın yüzü çok güzel ama sevgili kişisinin boy takıntısı vardı kız kısa boylu ve çarpık bacaklı bilemiyorum içimi rahatlamayamı çalışyorum off nasıl gececek bu duygu

Alışveriş yaptı ve birbirlerine gülümsediler diye sevgili olduklarını mı düşündünüz? Çok enteresan. Sevgililer genelde daha farklı atraksiyonlara girerler ama neyse...

Alışveriş yaptı ve birbirlerine gülümsediler diye sevgili olduklarını mı düşündünüz? Çok enteresan. Sevgililer genelde daha farklı atraksiyonlara girerler ama neyse...
Yani kızı görünce karşısına geçti imalı gülümsediler her ikisinin elindede telefon vardı bakıyolardı aynı anda kızın yanında annesi vardı msjlastiklarini dusundum kız gözınü hoç ayırmiyordu bizimkide arkasından uzun uzunnn baktı

Hııı, tamam o zamna keisn sevgililer.

Ayrıldığınız adamların sizden sonra ne zaman ve kiminle olduğu sizi ilgilendirmez ki zaten. Kızın dış görünüşünü kötülemeniz ayrı bir facia.

açık açık konuş sen o kızla mı ilgileniyorsun de içini rahatlat ne varsa içinde konuş eger bir şey varsada umursama sana erkek mi yok

Oof of bende de var boyle duygular...Bazen erkekler gibi her boka sadece çıkar ve mantık olarak bakmak istiyorum...Duygular bizi mahvedio kardeş

Hııı, tamam o zamna keisn sevgililer.

Ayrıldığınız adamların sizden sonra ne zaman ve kiminle olduğu sizi ilgilendirmez ki zaten. Kızın dış görünüşünü kötülemeniz ayrı bir facia.
Daha onceden kendisine ilgisi oldugunu dusundugunu soyledigi kiz olunca ve benimle ayrılık konuşmasından bir gün sonra olunca kafaya takılıyor maalesef

açık açık konuş sen o kızla mı ilgileniyorsun de içini rahatlat ne varsa içinde konuş eger bir şey varsada umursama sana erkek mi yok
Böyle bir konuşmayı şu an yapamam seni ilgilendirmez derse ne diyecem ama daha önce mevzusu geçmişti ilgisi var bana demişti bende kıskandım çoluk çocuklami ugrasacam kız şöyle boyle diye birde kötü konuşmuştu

seni ilgilendirmez derse ben anladım anlayacağımı dersin
demek ki ozaman konuşuyor
çoluk çocukla mı uğrasacam demesi sadece seni atlatma takıntı yapma ki onu sıkma dıye
her erkek kız ılgı duyuyorsa hayır demez dıyemez
çocugu umursamıyormuş gibi davran ki sen daha üstün ol

acı Bir durum ama ayrılmışsınız onunda sizinde başkalarıyla görüşme hakkı var sormak mantıksız olur bence..ilişki madem bitti kendinizi geri çekin onunla ilgilenirseniz cepte hala gibi görür yinede siz bilirsiniz hayırlısı diyin geçin derim ben 19 yaşındaki Kıza kadar yaş olarak düştüyse pekte gerekli biri değil sanırım

Daha onceden kendisine ilgisi oldugunu dusundugunu soyledigi kiz olunca ve benimle ayrılık konuşmasından bir gün sonra olunca kafaya takılıyor maalesef

Valla kusura bakmayın ama bir kadının kendisiyle ilgilendiğini sevgilisi olarak bana söyleyen bir adamı ben hayatımda tutmazdım zaten. Falsolu adamları hayatınızda tutarsanız daha çok üzülürsünüz.

Ne kadar doğru yazmışsınız

Ayrılmis gitmis.Size ne artık ondan.o kızla veya bir başkasıyla.ne farkeder.sizi sevse bırakmazdı zaten..onunuze bakın. Vaktinizi böyle boş insanlar icin harcamayın.Sorupta kendinizi küçük dusurmeyin. Varsa bisey kokusu zaten çıkar. Umurunuzda olmasın gerçekten olmasın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…