- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Konumu bilenler biliyor arkadaşlar 3 aydır sevgili olduğumuz kişiyle onun isteğiyle 2 gün önce ayrıldık.Ayrılma nedeni anlaşamamamız ben bu ilişkiden soğudum deyip bitirdi.Yaşlar ben 33 o 31.Konuştugumuz dönemde iş yerinin karşısindaki yerde çalisan bir kızın bakışlarından bahsetmişti bana kızı bende görüyorum benimde evim sevgilimin çalisttigi yer ve kızın çalıştığı yer aynı yerde yan yana diyebilirim.Kız 19 yaşlarında gerçektende ilgisi var gibiydi sevgilime ben çok önemsemedim çoluk çocukla uğraşamam falan demişti.Ayrıldığımızın ertesi gün kıZı sevgilimin iş yerinden alışveriş yaparken gördüm birbirlerine gülümsediler selamlaşır gibi sonra kız karşıya geçerken bizim beyefendi arkasından baktı ve bir döndü benimle göz göze geldi.Bozuldu sanki tuhaf oldu cunku konusu gecmisti aramizda.Sonra yönünü bana doğru çevirdi hemen daha asla bakmadı kıza doğru ama ben aralarında bir şey olduğunu düşünüyorum içim yandı sanki ya kızın yüzü çok güzel ama sevgili kişisinin boy takıntısı vardı kız kısa boylu ve çarpık bacaklı bilemiyorum içimi rahatlamayamı çalışyorum off nasıl gececek bu duygu
Ah bi boş verebilsemBoşver cnm ya
Çok takıntılı gördüm ben minnak boylu tiplere giden
Giden gitsin noktayla virgül gibi dolaşsınlar
Unutursun zamanlaAh bi boş verebilsem
Yani kızı görünce karşısına geçti imalı gülümsediler her ikisinin elindede telefon vardı bakıyolardı aynı anda kızın yanında annesi vardı msjlastiklarini dusundum kız gözınü hoç ayırmiyordu bizimkide arkasından uzun uzunnn baktıAlışveriş yaptı ve birbirlerine gülümsediler diye sevgili olduklarını mı düşündünüz? Çok enteresan. Sevgililer genelde daha farklı atraksiyonlara girerler ama neyse...
Haklısınız işte kadınsı duygularKızda kusur aramayın, ex'inizde kusuru bulun!
Yani kızı görünce karşısına geçti imalı gülümsediler her ikisinin elindede telefon vardı bakıyolardı aynı anda kızın yanında annesi vardı msjlastiklarini dusundum kız gözınü hoç ayırmiyordu bizimkide arkasından uzun uzunnn baktı
Daha onceden kendisine ilgisi oldugunu dusundugunu soyledigi kiz olunca ve benimle ayrılık konuşmasından bir gün sonra olunca kafaya takılıyor maalesefHııı, tamam o zamna keisn sevgililer.
Ayrıldığınız adamların sizden sonra ne zaman ve kiminle olduğu sizi ilgilendirmez ki zaten. Kızın dış görünüşünü kötülemeniz ayrı bir facia.
Böyle bir konuşmayı şu an yapamam seni ilgilendirmez derse ne diyecem ama daha önce mevzusu geçmişti ilgisi var bana demişti bende kıskandım çoluk çocuklami ugrasacam kız şöyle boyle diye birde kötü konuşmuştuaçık açık konuş sen o kızla mı ilgileniyorsun de içini rahatlat ne varsa içinde konuş eger bir şey varsada umursama sana erkek mi yok
Dimi bir offfff da b3ndenOof of bende de var boyle duygular...Bazen erkekler gibi her boka sadece çıkar ve mantık olarak bakmak istiyorum...Duygular bizi mahvedio kardeş
seni ilgilendirmez derse ben anladım anlayacağımı dersinBöyle bir konuşmayı şu an yapamam seni ilgilendirmez derse ne diyecem ama daha önce mevzusu geçmişti ilgisi var bana demişti bende kıskandım çoluk çocuklami ugrasacam kız şöyle boyle diye birde kötü konuşmuştu
Daha onceden kendisine ilgisi oldugunu dusundugunu soyledigi kiz olunca ve benimle ayrılık konuşmasından bir gün sonra olunca kafaya takılıyor maalesef
Ne kadar doğru yazmışsınızacı Bir durum ama ayrılmışsınız onunda sizinde başkalarıyla görüşme hakkı var sormak mantıksız olur bence..ilişki madem bitti kendinizi geri çekin onunla ilgilenirseniz cepte hala gibi görür yinede siz bilirsiniz hayırlısı diyin geçin derim ben 19 yaşındaki Kıza kadar yaş olarak düştüyse pekte gerekli biri değil sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?