- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Flörtöz bir yapısı var adamın zaten.İnsanlar her kesiştiği ile sevgili olsaydı 7 kocalı Hürmüz’e dönerlerdi. Yapmayın Allah aşkına. Buluttan nem kapmayı da geçmiş sizinki
O zaman kurtulmuşsunuz ne güzel. Allah hepimizi Abaza ruhlu erklerkenden uzak tutsunFlörtöz bir yapısı var adamın zaten.
Asla sormamAyrılmis gitmis.Size ne artık ondan.o kızla veya bir başkasıyla.ne farkeder.sizi sevse bırakmazdı zaten..onunuze bakın. Vaktinizi böyle boş insanlar icin harcamayın.Sorupta kendinizi küçük dusurmeyin. Varsa bisey kokusu zaten çıkar. Umurunuzda olmasın gerçekten olmasın ama
Amin.O zaman kurtulmuşsunuz ne güzel. Allah hepimizi Abaza ruhlu erklerkenden uzak tutsun
Eşim 1.94 ben 1.64 aşk olsun nokta virgül muyuz?Boşver cnm ya
Çok takıntılı gördüm ben minnak boylu tiplere giden
Giden gitsin noktayla virgül gibi dolaşsınlar
Ama bu kısa boylu ve çarpık bacaklı kızı sana tercih etmiş? Demek ki bu çarpık bacaklı bodur kız senden üstün?!kız kısa boylu ve çarpık bacaklı
Ben kıza kızmıyorum ki zatenAma bu kısa boylu ve çarpık bacaklı kızı sana tercih etmiş? Demek ki bu çarpık bacaklı bodur kız senden üstün?!
La havle...
Sanane arkadaşım kızın boyundan bacağından...
Kadının kadına yaptığını hiç kimse yapmıyor.
Muhtemelen senin hüsnü kuruntun bu, zira döndü baktı falan diye milyon tane anlam çıkarmışsın, fakat hadi diyelim ki doğru tahmin ettin, o zamanda senin kızman gereken o çarpık bacaklı kısa kız değil, bir gün sonra başkasını bulan sevgilindir.
Allah yardimcin olsun o zaman kuzumkonuyu takipteyim benzer durum yaşıyoruz da bizim yaşlar küçük ama :)
Evet kesinlikle öyle ama gelde kalbe söz geçirPek de esaslı biri değilmiş sanki, eski sevgiliniz.
Herşey layigina dönüşür üzülmeyin hiçKonumu bilenler biliyor arkadaşlar 3 aydır sevgili olduğumuz kişiyle onun isteğiyle 2 gün önce ayrıldık.Ayrılma nedeni anlaşamamamız ben bu ilişkiden soğudum deyip bitirdi.Yaşlar ben 33 o 31.Konuştugumuz dönemde iş yerinin karşısindaki yerde çalisan bir kızın bakışlarından bahsetmişti bana kızı bende görüyorum benimde evim sevgilimin çalisttigi yer ve kızın çalıştığı yer aynı yerde yan yana diyebilirim.Kız 19 yaşlarında gerçektende ilgisi var gibiydi sevgilime ben çok önemsemedim çoluk çocukla uğraşamam falan demişti.Ayrıldığımızın ertesi gün kıZı sevgilimin iş yerinden alışveriş yaparken gördüm birbirlerine gülümsediler selamlaşır gibi sonra kız karşıya geçerken bizim beyefendi arkasından baktı ve bir döndü benimle göz göze geldi.Bozuldu sanki tuhaf oldu cunku konusu gecmisti aramizda.Sonra yönünü bana doğru çevirdi hemen daha asla bakmadı kıza doğru ama ben aralarında bir şey olduğunu düşünüyorum içim yandı sanki ya kızın yüzü çok güzel ama sevgili kişisinin boy takıntısı vardı kız kısa boylu ve çarpık bacaklı bilemiyorum içimi rahatlamayamı çalışyorum off nasıl gececek bu duygu
Her erkek de böyle düşünmüyorErkeklerdeki genc kadin takintisi boy takintisini yener geneldeKiz kisa olabilir ancak sevgilin onun amcasi yasinda ki kiz onu isterse hic dusunmez bence. Uzgunum. Önüne bak. Takilma hic eskiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?