1 gün sonra yeni sevgilisiyle gördüm

Asla sormam

Yaş 30 demişsiniz, ama 3 aylık bir ilişki için hele ki karşı taraf bitirmişken bu tarz duygular biraz ergence kalmıyor mu, 18-20 hadi 25 olsanız anlarım da, 30 olmuşken artık kendime saygımdan dönüp arkama bakmam, Allah başka dert keder vermesin ne diyelim, yol yakınken kurtulmuşsunuz işte

kız kısa boylu ve çarpık bacaklı
Ama bu kısa boylu ve çarpık bacaklı kızı sana tercih etmiş? Demek ki bu çarpık bacaklı bodur kız senden üstün?!
La havle...
Sanane arkadaşım kızın boyundan bacağından...
Kadının kadına yaptığını hiç kimse yapmıyor.
Muhtemelen senin hüsnü kuruntun bu, zira döndü baktı falan diye milyon tane anlam çıkarmışsın, fakat hadi diyelim ki doğru tahmin ettin, o zamanda senin kızman gereken o çarpık bacaklı kısa kız değil, bir gün sonra başkasını bulan sevgilindir.

Ben kıza kızmıyorum ki zaten

Kız kardeşi olacak yaşta olan genç kızlar ile ilişki yaşayan erkeklerdem tiksiniyorum açık ve net. Boşverin böyle bir karakteri,hiç gerek yok hayatınızda bence.

Erkeklerdeki genc kadin takintisi boy takintisini yener geneldeKiz kisa olabilir ancak sevgilin onun amcasi yasinda ki kiz onu isterse hic dusunmez bence. Uzgunum. Önüne bak. Takilma hic eskiye.

Herşey layigina dönüşür üzülmeyin hiç

Erkeklerdeki genc kadin takintisi boy takintisini yener geneldeKiz kisa olabilir ancak sevgilin onun amcasi yasinda ki kiz onu isterse hic dusunmez bence. Uzgunum. Önüne bak. Takilma hic eskiye.
Her erkek de böyle düşünmüyor
O 19 da yaşlanıcak hem bir gün
İyice kısalır yaşlandıkça
Önemli olan yaş değil nasıl gözüktüğün

Sadece bakışmışlar birde kıza kısa boylu falan diyorsunuz. Eğer sevgililerse sevgiliniz karaktersizmiş diye düşünün. Kız çarpık bacaklı falan diye düşünmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…