- 20 Şubat 2019
- 2.024
- 3.041
- 48
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Konumu bilenler biliyor arkadaşlar 3 aydır sevgili olduğumuz kişiyle onun isteğiyle 2 gün önce ayrıldık.Ayrılma nedeni anlaşamamamız ben bu ilişkiden soğudum deyip bitirdi.Yaşlar ben 33 o 31.Konuştugumuz dönemde iş yerinin karşısindaki yerde çalisan bir kızın bakışlarından bahsetmişti bana kızı bende görüyorum benimde evim sevgilimin çalisttigi yer ve kızın çalıştığı yer aynı yerde yan yana diyebilirim.Kız 19 yaşlarında gerçektende ilgisi var gibiydi sevgilime ben çok önemsemedim çoluk çocukla uğraşamam falan demişti.Ayrıldığımızın ertesi gün kıZı sevgilimin iş yerinden alışveriş yaparken gördüm birbirlerine gülümsediler selamlaşır gibi sonra kız karşıya geçerken bizim beyefendi arkasından baktı ve bir döndü benimle göz göze geldi.Bozuldu sanki tuhaf oldu cunku konusu gecmisti aramizda.Sonra yönünü bana doğru çevirdi hemen daha asla bakmadı kıza doğru ama ben aralarında bir şey olduğunu düşünüyorum içim yandı sanki ya kızın yüzü çok güzel ama sevgili kişisinin boy takıntısı vardı kız kısa boylu ve çarpık bacaklı bilemiyorum içimi rahatlamayamı çalışyorum off nasıl gececek bu duygu
3 aylik bi iliski için fazla takintilisinizKonumu bilenler biliyor arkadaşlar 3 aydır sevgili olduğumuz kişiyle onun isteğiyle 2 gün önce ayrıldık.Ayrılma nedeni anlaşamamamız ben bu ilişkiden soğudum deyip bitirdi.Yaşlar ben 33 o 31.Konuştugumuz dönemde iş yerinin karşısindaki yerde çalisan bir kızın bakışlarından bahsetmişti bana kızı bende görüyorum benimde evim sevgilimin çalisttigi yer ve kızın çalıştığı yer aynı yerde yan yana diyebilirim.Kız 19 yaşlarında gerçektende ilgisi var gibiydi sevgilime ben çok önemsemedim çoluk çocukla uğraşamam falan demişti.Ayrıldığımızın ertesi gün kıZı sevgilimin iş yerinden alışveriş yaparken gördüm birbirlerine gülümsediler selamlaşır gibi sonra kız karşıya geçerken bizim beyefendi arkasından baktı ve bir döndü benimle göz göze geldi.Bozuldu sanki tuhaf oldu cunku konusu gecmisti aramizda.Sonra yönünü bana doğru çevirdi hemen daha asla bakmadı kıza doğru ama ben aralarında bir şey olduğunu düşünüyorum içim yandı sanki ya kızın yüzü çok güzel ama sevgili kişisinin boy takıntısı vardı kız kısa boylu ve çarpık bacaklı bilemiyorum içimi rahatlamayamı çalışyorum off nasıl gececek bu duygu
içim niye yanıyor işte cvbını vermisiniz adam bemi bırakıp gitmiş soğudumda demişİçin neden yanıyor anlamadım... Adam seni baya bırakmış gitmiş. Soğudum da demiş.... Boşver, gidenin arkasından böyle ağlarsan çok daha için yanar..
Bakıcam inş. Zamana ihtiyacım var galiba1 gün sonra sevgilisiyle gördüm diyince ben de el ele, sarmaş dolaş falan zannettim..
Belli ki genç bi kızın kendisine ilgi göstermesi bir yerlerini kaldırmış sırtlanın.
Zaten 3 aylık bir şeymiş, ciddi bir durum değildi belli ki..
Unutun, boşverin, yolunuza bakın.
Bugunden itibaren öyle yapacam aldırmaz davranacamO his çok acı verici...Bence görmezlikten gelin ona karşı içiniz ne kadar acısada aldırmazları oynayın.Tek çare zaman ne yazık ki...
1 gün sonra sevgilisiyle gördüm diyince ben de el ele, sarmaş dolaş falan zannettim..
Belli ki genç bi kızın kendisine ilgi göstermesi bir yerlerini kaldırmış sırtlanın.
Zaten 3 aylık bir şeymiş, ciddi bir durum değildi belli ki..
Unutun, boşverin, yolunuza bakın.
3 ay olsada yogundu duygularim ona karsi ne biliyim kötü oldum3 aylik bi iliski için fazla takintilisiniz
3 ay olsada yogundu duygularim ona karsi ne biliyim kötü oldum
Kız çok ilgili görünüyor adamında hoşuna gidiyor zaten kendiside yaşını göstermiyorKonuyla ilgisiz olacak ama 19 yaşında bi kızın 30 küsür yaşında adamla ne işi var, adam da sübyancı sanırım..
Fazlamı duygusalım acabaYani anlamaya çalışıyorum ama 3 ay yoğun duygular hissetmek için çok erken. 3 ayda ne kadar çok paylaşım biriktirebilirsiniz ki?
Ya evet belki size komik geliyor ama fiziğe önem veriyirdu kız da fizik yok demekki başka güzel yanları var yüzü gözleri çok güzel meselaKız kisa boylu carpık bacaklı demek
Sevgili olmuslar siz hala...
Fiziğe önem vermesi ıcın kendisinin kıvanc tatlıtug falan olması gerek.Ya evet belki size komik geliyor ama fiziğe önem veriyirdu kız da fizik yok demekki başka güzel yanları var yüzü gözleri çok güzel mesela
İnsanlar her kesiştiği ile sevgili olsaydı 7 kocalı Hürmüz’e dönerlerdi. Yapmayın Allah aşkına. Buluttan nem kapmayı da geçmiş sizinkiYani kızı görünce karşısına geçti imalı gülümsediler her ikisinin elindede telefon vardı bakıyolardı aynı anda kızın yanında annesi vardı msjlastiklarini dusundum kız gözınü hoç ayırmiyordu bizimkide arkasından uzun uzunnn baktı
Fazlamı duygusalım acaba
Yasima gore fazla cocuksu davranıyor olabilirim ama şu aralar mantık devre dışı gerçekten19 yaşında olan sanki siz gibisiniz . Yazdıklarınızdan öyle anlaşılıyor.
Çok haklısın canımSiz bağlanmak istemişsiniz, gereğinden fazla değer vermişsiniz sadece. O yüzden de gitmesi bu kadar üzmüş. Hiç kimseye bu kadar bağlanmayın, 3 aylık birine hele hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?