hemen bence doktora gidin derdinizi anlatın size iyi gelecek ilaç verir bi hapla bile zımba gibi olursunuz
Allah kabul etsin umre ziyaretinizi bizlere de nasip etsin.
Bal&limon.Suyu kaynat.Biraz dinlendikten sonra bal ve limon.Süper olur :) Allah kabul etsin.Ne mutlu sana.
Şunu da ekliyeyim,ne kadar hasta da olsan oraya gidince eminim kendini iyi hissedeceksin.Peygamberimize(SAV) ve ashabına bizden selam götür...
Merhaba arkadaşlar.
Allah nasip ederse yarın sabah umre yolcusuyuz, eşim ve 2 yaşında kızım ile birlikte.
Amma velakin yıllardır nezle, grip olmayan ben pazartesi sabahına griple uyandım.
Aşırı yorgunluk, yoğunluk derken kendimi ihmal ettim ve gider ayak şimdi hastayım.
Dün kullandığım ilaçlar yaptıklarım v.s. beni ayağa dikti, halsizliğim ağrım falan yok çok şükür,
ama hapşırık, burun akıntısı ve kaşıntısı hala devam etmekte.
Yarın sabah ezanına kadar beni bu sıkıntıdan kurtaracak ne öneriniz varsa hepsini yapmaya hazırım.
Bu arada acil bir ihracat için işe gelmem gerekti yaklaşık sat 15:00 kadar çalışacağım, ama yakınımda aktar var oradan her türlü malzemeyi temin edebilirim.
Sizden ricam bir an evvel bildiklerinizi benimle paylaşmanız
Merhaba arkadaşlar.
Allah nasip ederse yarın sabah umre yolcusuyuz, eşim ve 2 yaşında kızım ile birlikte.
Amma velakin yıllardır nezle, grip olmayan ben pazartesi sabahına griple uyandım.
Aşırı yorgunluk, yoğunluk derken kendimi ihmal ettim ve gider ayak şimdi hastayım.
Dün kullandığım ilaçlar yaptıklarım v.s. beni ayağa dikti, halsizliğim ağrım falan yok çok şükür,
Yarın sabah ezanına kadar beni bu sıkıntıdan kurtaracak ne öneriniz varsa hepsini yapmaya hazırım.
Bu arada acil bir ihracat için işe gelmem gerekti yaklaşık sat 15:00 kadar çalışacağım, ama yakınımda aktar var oradan her türlü malzemeyi temin edebilirim.
Çok teşekkür ederim, hemen 2 şişe alıp içeceğim.kefir iç... birgünde değil 3 saate iyileşeceğini garanti ederim..çok kez test edildi ..onaylandı
Soğan zaten çok severim mıhlaması olsa olur mu?Bol bol soğan desem
Çok ciddiyim, bir çok ilaç yanında hiç kalır.
Allah (cc.) kabul etsin. Dua ederken bizi de unutma
Çok teşekkür ederim, hemen 2 şişe alıp içeceğim.
Soğan zaten çok severim mıhlaması olsa olur mu?
Soğanı kavurup üzerine pul biber ve yumurta ile harmanlayıp yesem fayda eder mi ki?
Çiğ olarak ta çok severim ama mideme dokunuyor.
Eve gider gitmez yiyeceğim. İşten de öğlen sularında çıkmaya çalışacağım.
Şu an tek sıkıntım burun kaşıntısı-akıntısı ve hapşırık.
Halsizliğim boğaz ağrım geçti. Sabah kahvaltıyı acılı ve limonlu ezogelin çorba ile yaptım.
Eve gidince de bol limonlu tavuksuyu çorba içmeyi düşünüyorum tabi yanında soğan mıhlaması...
Soğanı ye de nasıl yersen olurBurun akıntısı için de aktarlarda çin yağı satılıyor. İyi gelebilir.
Ne yapacağız Çin yağını? Buruna mı damlatılıyor?
Yok kesinlikle damlatmıyorsunuz. Keskin ve çok hoş bir kokusu var zaten kokluyorsunuz. Zaten naneden yapılıyormuş.
Merhaba arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?