- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
İç iç kapısına dayan ne diyeyim
Sana o kadar yazıldı çünkü burada hatırlıyorum senin konularına da ondan adam seni sevmiyor ve bunu kibarca dile getirmiş kaç defa yani sana diyecek bir şey kalmadığı için öyle yazdımNeden dalga geciyosunuz? Gerçekten icinden cikamadigim bir durumdayim mantikli dusunemiyorum sizlerden yardim almak istedinm
Sana o kadar yazıldı çünkü burada hatırlıyorum senin konularına da ondan adam seni sevmiyor ve bunu kibarca dile getirmiş kaç defa yani sana diyecek bir şey kalmadığı için öyle yazdım
Cidden adama ne yaptınız? Bir dönem eşime söylediğim sözleri söylemişÜzülmeyin, zaman verin biraz. Kıskançlığınızı törpüleyin. Olacaksa olacaktır.
Bilemiyorum ama şu an karşınızdaki insanın sizi sevdiğine inanmıyorum. İki lafından biri kendime güvenmiyorum. E kendine güvenmeyen bir adama siz de güvenip kendinizi kaptırmayın daha fazla.
Beni kaybedeceğini anladı, sanırım aklını başına aldı. Ben de daha sabırlı olmayı, kendime değer vermeyi öğrendim. Karşılıklı anlayışla şimdilik çok şükür iyiyiz.Esiniz sonra nasil duzeldi ?
Ben böyle basit biten ilişkilerde sevgiye inanmam ve sonu olmaz zaten zorlamayın inanın sizi sevseydi böyle bitiremezdi.
Ben de bir yıl asker yolu bekledim. Askerlik neden bir insanın kafasını karıştırsın ki?1 gun once ayrilmak istemiyorum seni seviyorum ozur dilerim diyodu . Askerlik konusundan sonra kafasi karismis olamaz mi ?
Yaşadıklarınızı siz bilirsiniz tabi ama olabilir böyle bir durum ve olmuşsa da artık eskisi gibi olmak zor.Kendimi sorguluyorum ben mi soguttum yordum mu diye sucluyorum beni severken hatalar yaptim kendimden uzaklastirdim mi acaba diyorum ?
Ben de bir yıl asker yolu bekledim. Askerlik neden bir insanın kafasını karıştırsın ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?