- 21 Nisan 2016
- 832
- 268
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
Arkadaşlar merhaba benim cuma günü 3 ayrı hastanede randevum var ve o gün için izin almak istiyorum 1 günlük ama hani hadi işletme müdürü izin vermezse işte " işlerini bitir gel" derse diye düşünüyorum diş için filan gideceğim hani yıllık izin hakkım da var daha öncesinde de bu konuyla ilgili bir paylaşım da bulunmuştum yarın sabah izin isteyeceğim sizce 1 günlük izin verir mi? bu 3 hastaneye kesin gitmem gerekiyor önemli öyle söyleyim
@storyteller haklısınız ama hani işte sizlerle paylaşmak istedim
3 tane hastaneye gideceğim, çok yorulacgim,bir sürü işlem olacak üstümde deyin. Baktınız ısrar ediyor, yıllık iznimden düşün, hayatta sağlıktan önemli ne var deyin.nerisona yok hani izin verir ama işte genel de hastane işi olunca hallet gel derler ya dediğiniz gibi mi yapsam
dr. kontrolüne gideceğini söylemeyecekmisin?Arkadaşlar merhaba benim cuma günü 3 ayrı hastanede randevum var ve o gün için izin almak istiyorum 1 günlük ama hani hadi işletme müdürü izin vermezse işte " işlerini bitir gel" derse diye düşünüyorum diş için filan gideceğim hani yıllık izin hakkım da var daha öncesinde de bu konuyla ilgili bir paylaşım da bulunmuştum yarın sabah izin isteyeceğim sizce 1 günlük izin verir mi? bu 3 hastaneye kesin gitmem gerekiyor önemli öyle söyleyim
evt verecektir.zeymuran0 doktora gideceğimi tabiki söyleyeceğim sorun 3 hastaneye gideceğim ve yorucu olcak ister istemez onun için tüm gün izin almak istiyorum hani o açıdan izin alma şansım olur mu işte ne söylerdem tam izin verir diye fikirlerinizi almak istedim.
Hmm, e söyleyin yarın randevum var işim bütün gün sürecek diye. Gitme demez, zannetmiyorum.NeverOne yok yani direk izin istiyoruz o şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?