• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 hafta çalıştığım iş yeri paramı ödemiyor.

Ya valla elinize ağzınıza sağlık
O çocuj konusunda hassas ama sizde birinin çocuğusunuz. Rezil adam. Verse ölür mü sorunsuz? Kaç lira olacak ki 15 günlük maaş. Ondan kar edicem derken hakka gidiyorlar
Hayır bide işe girerken bi kabadayı laflar. Vay efendim benim işyerim herkese açık. Açım abi desin girsin içeri yesin. Sende derdin olursa söyle hiç çekinme. Böyle dayılanmasa hiç bedduaya basvurmam da zoruma gitti

Teşekkürler açıklamanız için. Belirtmeyi unutmuşum. 2 aylık bir deneme süresi vardı ve bu süreçte işçi ve iş veren sorunsuz feshedebiliyordu. İşe giriş sözleşmemde bu görmüştüm ve çıkarken de konu hakkında bir sorun olmadığını söylediler.
Rica ederim, evet deneme süresi olduğunu belirtmemiştiniz, deneme süresi içerisindeyseniz sıkıntı olmadan feshedebilirsiniz🙏🏻

2 hafta kuralı için belli bir süre çalışma süresi vardı bildiğim kadarıyla. 6ayda 1 hafta 1 yılda 2 hafta önceden bildiri yapılması gerekiyor diye biliyorum. 1 ayı bile dolmamış feshedebilir yani durumu
Hanımefendi ben avukatım, 6 aydan az tüm çalışmalar için 2 haftalık ihbar süresi vardır. Sonrasında altı aydan bir buçuk yıla kadar sürmüş çalışma için 4 hafta, bir buçuk yıldan üç yıla kadar sürmüş olan için 6 hafta, üç yıldan fazla sürmüş çalışma için 8 haftadır.

1 gün çalışma dahi olsa ihbar süresi doğar. Nasıl bilmediğiniz bir konuda bu kadar emin konuşuyorsunuz, feshedebilir diyebiliyorsunuz hayret ediyorum.🤦🏻‍♀️

Hanımefendi ben avukatım, 6 aydan az tüm çalışmalar için 2 haftalık ihbar süresi vardır. Sonrasında altı aydan bir buçuk yıla kadar sürmüş çalışma için 4 hafta, bir buçuk yıldan üç yıla kadar sürmüş olan için 6 hafta, üç yıldan fazla sürmüş çalışma için 8 haftadır.

1 gün çalışma dahi olsa ihbar süresi doğar. Nasıl bilmediğiniz bir konuda bu kadar emin konuşuyorsunuz, feshedebilir diyebiliyorsunuz hayret ediyorum.🤦🏻‍♀️
Tövbe estağfurullah. Mesajımı neresinde bir ısrar vs görüyorsunuz acaba ?? Bildiğim kadarıyla diyorum size. Her haltta da size savunmaya gün doğuyor hasbinallah ya 😂😂😂😂

Tövbe estağfurullah. Mesajımı neresinde bir ısrar vs görüyorsunuz acaba ?? Bildiğim kadarıyla diyorum size. Her haltta da size savunmaya gün doğuyor hasbinallah ya 😂😂😂😂
Ahahhaha ısrar demedim ki çok net bi şekilde “feshedebilir yani” demişsiniz ya, bilmediğimiz emin olmadığımız konularda insanları yanıltmasak daha iyi olur😂😂😂

Back
X