• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 hafta geri gebelik tarihi

Aslında normal , benim 6+2 de 2 mm idi bi kaç gün geriden geliyordu ama şu an maşallah hala devam ediyor . Doktorlar da hemen olumsuz konuşmaya .. Moralinizi bozmayın siz
Ya inşallah bi haftadır kendımı yıyorum 2 sene sonra çatlatma iğnesiyle oldu direk kurtaj feln dedıklerı için morelımız çok bozuldu

Ya inşallah bi haftadır kendımı yıyorum 2 sene sonra çatlatma iğnesiyle oldu direk kurtaj feln dedıklerı için morelımız çok bozuldu
Yani 1 hafta farkla nereye dayanarak böyle konuşuyor acaba tam anlayamadım. Farklı bi durum mu var dicem ama her şeyi söylerlerdi diye düşünüyorum

Nasıl boş embrion göründü amma yoksa nasıl ölçüsü olsun? Başka bi doktora görün istersen
Devlette gıttım sabah aynı ölçüyorum doppler e git orda bı baksınlar dedı oda boş dedı ordan ozele geçtim oda boş diyo ben ıkı hafta once o kesenın ıcınde gordum hocam diyorum bu boş olur oburu dolu olur dıyo bana ne yapıcagımı şaşırdım

Önceki ultrasonlarım dk 104 nabız vardı geçen hafta şimdi boş dıyolar

Eklentiler

• IMG_5316.webp
    IMG_5316.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_5409.webp
    IMG_5409.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 8
Adete göre kaç haftasın? Sana kalp atışı doyen doktor mu baktı?
Adete gore daha buyuk ama bana doktor 5+3 sün geç döllenme oldu demişti aynı doktor degıl o yoktu başka doktora yolladı benı o sabah baktı ayni ölçuyorum dedi ama doppler de ve ozel hastanedkı boş gebelık dedi o haftaya gore devam etseydı 7+4 tüm bugun

Back
X