• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 hafta geri gebelik tarihi

İnş benim de öyle olur canım 3.89 mm ölçüldü 5 mm den sonra duyulur oluyormuş sanırım o yüzden 5 gün sonra tekrar gideceğim bakalım gelişme var mı bakacak doktor inş seninki gibi olur
Ben 5 hafta tamamında gittiğimde haftası haftasınaydı, yani böyle ola biliyo, 5 haftada altdan muayene olmuştum, bu sefer üstden oldum, üstden olunca biraz sapma oluyor

5+3 de gittim ilk 5+0 görünüyordu her şey yolundaydı sonra 6+4 gittim 6+0 görünüyordu yolk sac vardı bir sorun yoktu sonra 7+6 gittim ilk defa bebeği gördük ama bebek 6+1 ile uyumlu kesede yolk sac da bozulma vs yok. Anlamadım hiç birşey doktor sağlıksız da olabilir geç döllenmede olabilir diyor beklemek çok zor çarşamba tekrar randevu 8+4 olacağım 😢
Kalp atışı falan duydun mu ?
Bebek bi şekilde büyüyorsa kalp atışı da varsa bence umut hep var.
Çarşamba günü haber et merak ettim Allah’ın izniyle güzel haberler gel inşallah

Kalp atışı falan duydun mu ?
Bebek bi şekilde büyüyorsa kalp atışı da varsa bence umut hep var.
Çarşamba günü haber et merak ettim Allah’ın izniyle güzel haberler gel inşallah
Yok daha duyulmadı canım 3.89 mm çok küçük zaten çarşamba gittiğimde inş duyarız her şey yolundadır umarım sanırım bebekte gelişme var mı ona bakacak doktor

Yok daha duyulmadı canım 3.89 mm çok küçük zaten çarşamba gittiğimde inş duyarız her şey yolundadır umarım sanırım bebekte gelişme var mı ona bakacak doktor
Ben 2 mm de duydum karından ama benim doktorum da nasıl duyduğumuza şaşırdı. Belki bugün oluşmuş kalbi güçlü değil henüz haftaya gelin güçlenir demişti ama çoğu kişi bu boyutta bebiş kalbi duymuyor sen sakın bana göre kıyaslama. Ama gittiğinde Allah’ın izniyle duyarsın canım stres olma sakın

Ben 2 mm de duydum karından ama benim doktorum da nasıl duyduğumuza şaşırdı. Belki bugün oluşmuş kalbi güçlü değil henüz haftaya gelin güçlenir demişti ama çoğu kişi bu boyutta bebiş kalbi duymuyor sen sakın bana göre kıyaslama. Ama gittiğinde Allah’ın izniyle duyarsın canım stres olma sakın
İnş canım bende unicron uterus var rahmimin sağ tarafı yok. Allttan muaynede bile zor zahmet gördü doktor bebeği tam ölçülmedi mi yoksa geç mi döllendi ne oldu hiç bilmiyorum çarşambaya kadar zaman geçmiyor inan

İnş canım bende unicron uterus var rahmimin sağ tarafı yok. Allttan muaynede bile zor zahmet gördü doktor bebeği tam ölçülmedi mi yoksa geç mi döllendi ne oldu hiç bilmiyorum çarşambaya kadar zaman geçmiyor inan
O kadar iyi anlıyorum ki seni .. Geç döllenme ve ya geç tutunma olabilir. Özellikle bunlar il 6-7. Haftaları çok etkiliyor . Muhakkak yaz bende unutmam zaten yazarım ✨

Back
X