1 hafta geriden geliyor ne demek?

hasret5961

لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
114
40
18
28
Kızlar merhaba beni hatırlayanlar bilir ilk günler ne stres yaşadığımı ve yaşattığı mi şimdi ilk doktora ultrason için gittiğimde benim bebeğim ve kese henüz ortada yoktu adetin 3 gün geçilmişti şimdi ise 14 gün geçti ve cumartesi gittiğimde kese ve bebeği gördük şükürler olsun ama bebek bir hafta geriden geliyor dedi ve 2 sebebi olabilir dedi ya bekledigimizden geç gebe oldun geç döllenme oldu yada bebek gelişmedi obur Dr kayıt etmemiş ultrasonu kaydetseydi sana diyebilirdim gelişip gelişmediğini ama yzmamis o yüzden iki ihtimal üzerine duruyorum dedi. Ama bence gelismwseydi ilk andan bu yana gelismzdi çünkü ilk baktığımda baktirdigimda hiç birşey yokken sadece rahim kalinlasmisken şimdi 5 haftalik oldu bebeğim umarım gelişimi durmadı öylede olsa bi anormallik olup en azından kanamam falan olurdu diye dusunuyrum sizce nedir.

Bnmkide ilk haftalarda 5 haftalikken 4 haftalik gosteriodu ultrason kagitlari doktor 1 hafta 10 gun oynar sknti degil dedi ultrason cihazindan ve doktorun o anki olcumunden kaynaklanir demisti bnce bir an once doktorunu degistir

Bnmkide ilk haftalarda 5 haftalikken 4 haftalik gosteriodu ultrason kagitlari doktor 1 hafta 10 gun oynar sknti degil dedi ultrason cihazindan ve doktorun o anki olcumunden kaynaklanir demisti bnce bir an once doktorunu degistir
ama memnun kaldım öbür doktor ödümü kopardı bu benı cok korkutmadı

Yinede baska bir doktora gitsen icin tam rahatlardi die demistim ama sknti yapma 1 hafta oynamasi normal yani

Canim doktorun dedigi 2 secenek te olabilir benim arkadasim 8.ci haftasında bebegi gelismedigi icin kurtaj oldu gec gebelikte olabilir doktorun salak da olabilir :KK48: beni de oyle korkuttu doktor 6 haftalikken bebek görünmüyor burda gec gebelik olabilir dedi bebek hic olusmayabilir de dedi ben karadeniz turuna gidecektim hatta gideyim mi diye sordum ultrason fotoğrafına bakinca hic bisey goremiyorum sana gitme diyecek dedi simdi de 16.ci haftadayiz Rabbim hakkinda hayirlisini versin eger bebek gelismediyse de zaten o bebekte kalitimsal sıkıntı var oluyomus ondan gelismiuormus

Canım benimde öyleydi. Bana göre 42 haftalık doktorlara göre 38 39 haftalık doğum yapmıştım. Hatta benim kızımın bel çevresine küçük falan deyip zırıl zırıl ağlatmışlar doktor doktor gezdirmislerdi ama çok şükür kızımda hiç bişey yok sağlıklı maşallah. Rabbim hayırlı sağlıklı bu şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım benimde öyleydi. Bana göre 42 haftalık doktorlara göre 38 39 haftalık doğum yapmıştım. Hatta benim kızımın bel çevresine küçük falan deyip zırıl zırıl ağlatmışlar doktor doktor gezdirmislerdi ama çok şükür kızımda hiç bişey yok sağlıklı maşallah. Rabbim hayırlı sağlıklı bu şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
bu doktorların heralde ana meslegi korkutmak

İyi günler herkese bişey öğrenmek istiyorum. 31+4 teyim şuan bugün doktora gittim. Kilosu 1.710 gr dedi bebeğin.1 hafta geriden gidiyo kilosu dedi sizce kilosu normal mi doktorun dediği gibi mi?

Back
X