1 hafta sonra boşanma davam var

cnmaskm

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
187
328
303
İzmir
Güncelleme: Dün boşandım arkadaşlar 4. Sayfada yazdım
Merhaba kısaca anlatmak istiyorum 14 yıllık evliyim 3 tane kızım var. Yaklaşık 2 ay önce eşimin telefonunda 'eşinden boşan tek şartım bu boşanmayacaksan size mutluluklar' yazan bir mesaj gördüm. Delil toplamak için beklemeye başladım ve telefon dökümlerine baktığımda gördüğüm aylarda en çok bir numarayla konuştuğunu dördüm. Numarayı tanımıyorum tabi, araştırmalarım sonucu eşimle aynı kurumda çalışan bir bayan olduğunu öğrendim. Boşanmaya karar verdim bunu eşime söyledim kabul etmedi, öyle birşey yok dedi sadece. Ne bir özür ne bir utanma hiçbirşey yoktu. Sonrasında kadın bana mesaj attı. Eşimle çok yakın arkadaş olduklarını benim kıskandığımı mesajı onun attığını ama şaka olsun diye gönderdiğini vs. zırvaladı. Neyse çok uzatmayayım ben geri atmadım ve eşim eşyalarını toplayıp evden ayrıldı. Anlaşmalı boşanmaya karar verdik 1 hafta sonra duruşmamız var.
Şimdi sormak istediğim ben boşanma konusunda çok eminim içimde en küçük bir acaba yok çalışıyorum ailem arkamda ama arkadaşlarım eminmisin biraz ayrı yaşasaydınız diyorlar. Ben biran önce bitmesini istiyorum. Bir taraftanda yeni olduğu içinmi böyle düşünüyorum ilerde pişman olurmuyum diye düşünüyorum. Birazcık daha cesarete ihtiyacım var sanırım.

Son düzenleme:
Arkadaşlarınızın gerçek bir dost olup olmadıklarına dönüp tekrar bakın bence. Böyle bi durumda eminmisin ne demek acaba? Çok kararlı gördüm sizi bence kararınızda tam yerinde metres resmen dalga geçmiş şaka yaptım falan diyerek. Madem gücünüz var aileniz arkanızda lütfen boyun eğmeyin olur mu?

Merhaba kısaca anlatmak istiyorum 14 yıllık evliyim 3 tane kızım var. Yaklaşık 2 ay önce eşimin telefonunda 'eşinden boşan tek şartım bu boşanmayacaksan size mutluluklar' yazan bir mesaj gördüm. Delil toplamak için beklemeye başladım ve telefon dökümlerine baktığımda gördüğüm aylarda en çok bir numarayla konuştuğunu dördüm. Numarayı tanımıyorum tabi, araştırmalarım sonucu eşimle aynı kurumda çalışan bir bayan olduğunu öğrendim. Boşanmaya karar verdim bunu eşime söyledim kabul etmedi, öyle birşey yok dedi sadece. Ne bir özür ne bir utanma hiçbirşey yoktu. Sonrasında kadın bana mesaj attı. Eşimle çok yakın arkadaş olduklarını benim kıskandığımı mesajı onun attığını ama şaka olsun diye gönderdiğini vs. zırvaladı. Neyse çok uzatmayayım ben geri atmadım ve eşim eşyalarını toplayıp evden ayrıldı. Anlaşmalı boşanmaya karar verdik 1 hafta sonra duruşmamız var.
Şimdi sormak istediğim ben boşanma konusunda çok eminim içimde en küçük bir acaba yok çalışıyorum ailem arkamda ama arkadaşlarım eminmisin biraz ayrı yaşasaydınız diyorlar. Ben biran önce bitmesini istiyorum. Bir taraftanda yeni olduğu içinmi böyle düşünüyorum ilerde pişman olurmuyum diye düşünüyorum. Birazcık daha cesarete ihtiyacım var sanırım.
Kendini ezdirmedigin , en onemlisi de salak yerine koymalarina izin vermedigin için seni tebrik etmek istiyorum. Gerçekten boyle dik duruşlu bir kadin yazisi pek fazla okuyamiyoruz. Cunki çoğu dovulse de sovulse de aldatilsa da ya kendileri adim atamiyor ya da malesef arkalarinda kimse yok. Hayatinda başarilar. Boşanmak iyi birsey degil tabi yuva yikiliyor ama kocan o kadina yuz verdiyse o kadin eşinden cesaret bulup oyle mesaj attiysa aralarinda birsey olmasa bile onlarin ilişkisi sorgulanir. Insan eşinden utanmiyorsa once kizlarindan utanir.

Aldatan tekrar aldatır. Asla pişman olmayın. Bir de yalan söylemişler. Kadınla ne kadar metres hayatı yaşadıysa kadın artık sıkılmış boşan diyor.

Beraber yaşarsanız olacaklar barışmak İÇİN bir bebek daha yapacaksınız. Sonra sizi lohusa halinde aldatacak.

Ayrıca her çoklu ilişki eşe getirilen türlü hastalık demek. Başka bir kadının vücudunda bi sürü farklı hastalık size gelecek.

Çevreniz demek ki böyle şeyleri sindirecekmiş. Büyük konuşmak istemiyorum ama böyle bir durumda evlilik aynı devam etmez zaten. Siz kararlı olun. Çevrenizden önce örnek olmanız gereken 3 kızınız var. Kolaylıklar dilerim.
En başta kızlarımı düşünerek bu kararı aldım zaten boşanmasaydım onların yüzüne bakamazdım. Tabi kendime saygımda kalmazdı

Gönül rahatlığı ile boşanın, kendiniz için...

Dik duruşunuz ayakta alkışlanmalı. 1 hafta önce öğrendim deseydiniz biraz zaman verin kendinize derdim 2 ay olmuş kısa gibi görünsede bişeylerin kararını verebilmek için uzun bi süre ve siz hala kararlısınız. Kararınızın arkasında durun içinizde en ufak bi acaba olsa böyle düşünmezdiniz tek ihtiyacınız olan şey 14 yılın ardından cesaret

Çevreniz demek ki böyle şeyleri sindirecekmiş. Büyük konuşmak istemiyorum ama böyle bir durumda evlilik aynı devam etmez zaten. Siz kararlı olun. Çevrenizden önce örnek olmanız gereken 3 kızınız var. Kolaylıklar dilerim.

Artık çevrenizdekiler ne kadar boynuz yemişse normal geliyor. Siz artık onlara çevrem demeyin geyiklerim diyin 🦌

Çok değişik düşünen insanlar var bir kereden bişey olmaz diyenler yada bu yaptığımı şımarıklık olarak görenler sanki yuvayı ben yıkıyormuşum diye düşünenler.
Onlar boynuzlu geyikler 🦌 , sen bizi dinle pişman olma. Hpv kaparsın yoksa

Neredeyse gelişme çağına gelen kızları olan bir adam olamadigin hicbirseyden utanmiyorsa kizlarindan utanmasi gerekirdi.ikisini rezillikleriyle başbaşa birakin temiz bir hayata baslayin. Bir yapan sürekli yapar karakterdir bu . Güçlü dik kararli ve sakin durun hem kendinizin hem kızlarınizın hakkını sonuna kadar alın evinizdende çıkmayın şutlamissiniz zaten sıcak huzurlu bir yuva yerine disarlarda gezsin dursun basit kadınlar peşinde ...

Eğer boşanmazsanız, kızlarınız da ilerde evliliklerinde ihanete uğrarlarsa sineye çekebilirler. Sizden bunu öğrenmiş olacaklar çünkü.

Back
X