• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 hafta sonra boşanma davam var

İlk günlerin çok zor olduğuna ,çok incindiğinize eminim..eşi tarafından aldatılıp ama çocuklar için ama geleceğe yönelik kaygılar nedeniyle bir şekilde eşini affeden kadınların çoğunun bir zaman sonra özgüven sorunu yaşadıklarını ve ayrıca aslında hiçbir zaman eşlerini affetmediklerini içten içe hep öfke duyduklarını gözlemliyorum.Yani bir daha asla hiçbirşey aynı olmayacak..aynı meseleyi sürekli konuşup adamın yüzüne vuran ,ona güvenmeyen ama çamaşırını yıkayıp yemeği önüne koyan dengesiz birisi olacaksınız. Üstelik adam da bir zaman sonra sizi suçlayacak ve de üste çıkacak hatta belki bir zaman sonra sizin aleyhinize olan şartlarda o boşanmak isteyecek.Dilerim en kısa zamanda yaşadığınız bu sıkıntılar çok geçmişte kalır ve çocuklarınızla çok mutlu olmanızı dilerim

metres de geçiştir demişler size. belki olabilirdi dedikleri ama ileride üç kızınızın da kahramanı olacaksınız.

o adam ve metres ise belini doğrultamayacak.

mutluluk sizinle olsun, umarım ileride hak ettiğiniz bir adam karşısınıza çıkar.

Iyi de şu an siz de kadının söylediğini hediye eder gibi boşamıyor musunuz? Süründürmek bu değil bence ama siz bilirsiniz?
Sorunuza gelince süründürdükten sonra boşanınca pişman olunmuyor..
Ama boşanmamak banada ceza olmayacak mı? Ben boşanıp yoluma bakmak istiyorum. Şu anda onun soyadını bile kullanmak canımı sıkıyor. Benden sonra ister evlensinler ister evlenmesinler umurumda değil.

Güçlü kadınların var olduğunu bilmek çok güzel bir duygu, kızlarınız içinde çok güzel bir örneksiniz biz kıymetliyiz. Yolunuz açık olsun. Bence ne istediğini bilen, güçlü duran insanlar hep bu hayatta düşsede kalksada kazanan taraf oluyor. Siz şimdiden evlatlarınızla beraber yeni başlangıç yaparak ilerleyerek kazandınız,güzel başlangıçlara...

Ama boşanmamak banada ceza olmayacak mı? Ben boşanıp yoluma bakmak istiyorum. Şu anda onun soyadını bile kullanmak canımı sıkıyor. Benden sonra ister evlensinler ister evlenmesinler umurumda değil.
Ben boşamayın demiyorum, direkt boşanmayın..Alın varını yoğunu, çulsuz bırakın, sürünsün önce karşıdaki kadın zaten parasız pulsuz birini çekmez..

sizi canı gönülden tebrık edıyorum keske tum kadınlar olarak boyle dık durabılsek ozaman ezılen bız kadınlar olmayız. affedersen devamı gelır hatta daha da rahat olur nasıl olsa affedıyor dıye. calısıyorsunuz aılenız arkanızda cok guzel bır defa yapan hep yapar bu şaşmaz.

Aldatmak asla sindirilmiyor. Her ilişkisinde aldatılmış biri olarak söylüyorum. Aşamalar aynen şu şekilde oluyor: adam yalvar yakar sizi mahkemeden döndirüyor, ayaklarınıza kapanıp hiç olmadığı kadar iyi birine dönüşüyor ve bir süre mutlu oluyorsunzu. Sonrasında şüpheler başlıyor ve adam gerçekten de yine aldatıyor oluyor sonra işler çirkinleşiyor keşke ilkinde gitseydim diyorsunuz ve bu gelgitleriniz yüzünden olan çocuklarınıza oluyor.
Bir kere aldatıldınız artık bir daha huzurunuz olacağına inanıyormusunuz? Çocuklarınız için ayrılın
ve bu surede zaman gecıyor zararın neresınden dönülse kar cunku barısılsa da bırdaha yapmasada o suphe hıc gitmeyecek akıldan

Bu iliski icin taniminiz nedir Misal ?
Eger duzelmez diyorsaniz,olu diyorsaniz,ben olunun dirildigini gormedim henuz..
Buna istinaden ;
Karsilikli konusarak cocuklarin menfaatlerini de on planda tutmak suretiyle ayrilabilirsiniz.
Maddi kaygi da gutmuyorum diyorsunuz madem..
Benim canimi sikan,insanlarin zekasini kucumsemeleri..Kirici olan bu..
Elin kadini neden kocama "bosan,bosanmiyorsan bay bay" desin ki ?
Boyle saka olmaz,sacma yani.

Çok değişik düşünen insanlar var bir kereden bişey olmaz diyenler yada bu yaptığımı şımarıklık olarak görenler sanki yuvayı ben yıkıyormuşum diye düşünenler.
Onlar aldatılıp katlanmak zorunda kalanlar. Herkes ayni şeyi yaşasın istiyorlar

Boşanma davası oldu boşandık 2-3 gün sonra gerekçeli karar yazılacakmış sonrasında kesinleşecek kimlik değişimi vs. yapıcam. İyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim.
Hayırlı olsun.

Tek şartım bosanman demiş ya kadın, bundan sonra ne yaparlarsa yapsınlar. Kizlarinizla mutlu bir hayat dilerim.

Merhaba kısaca anlatmak istiyorum 14 yıllık evliyim 3 tane kızım var. Yaklaşık 2 ay önce eşimin telefonunda 'eşinden boşan tek şartım bu boşanmayacaksan size mutluluklar' yazan bir mesaj gördüm. Delil toplamak için beklemeye başladım ve telefon dökümlerine baktığımda gördüğüm aylarda en çok bir numarayla konuştuğunu dördüm. Numarayı tanımıyorum tabi, araştırmalarım sonucu eşimle aynı kurumda çalışan bir bayan olduğunu öğrendim. Boşanmaya karar verdim bunu eşime söyledim kabul etmedi, öyle birşey yok dedi sadece. Ne bir özür ne bir utanma hiçbirşey yoktu. Sonrasında kadın bana mesaj attı. Eşimle çok yakın arkadaş olduklarını benim kıskandığımı mesajı onun attığını ama şaka olsun diye gönderdiğini vs. zırvaladı. Neyse çok uzatmayayım ben geri atmadım ve eşim eşyalarını toplayıp evden ayrıldı. Anlaşmalı boşanmaya karar verdik 1 hafta sonra duruşmamız var.
Şimdi sormak istediğim ben boşanma konusunda çok eminim içimde en küçük bir acaba yok çalışıyorum ailem arkamda ama arkadaşlarım eminmisin biraz ayrı yaşasaydınız diyorlar. Ben biran önce bitmesini istiyorum. Bir taraftanda yeni olduğu içinmi böyle düşünüyorum ilerde pişman olurmuyum diye düşünüyorum. Birazcık daha cesarete ihtiyacım var sanırım.
ayni seyi siz yapsaydiniz bir kadin olarak, sizin esinize de oyle diyecekler miydi acaba. bu cifte standarddan igreniyorum

Boşanma davası oldu boşandık 2-3 gün sonra gerekçeli karar yazılacakmış sonrasında kesinleşecek kimlik değişimi vs. yapıcam. İyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim.
Herşey gönlünüzce olsun bundan sonra inşallah ..En doğru kararı kısa sürede verip ve uyguladığıniz içinde tebrik ederim sizi...🌸

Dik duruşunuz için sizi tebrik ediyorum hayatındaki o yılışık kadın demiyorum insanlık artığı ile kocanızda inşallah belasını bulur inşallah bundan sonra kızlarınızla çok mutlu olursunuz

Back
X