• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 hafta sonra boşanma davam var

Merhaba kısaca anlatmak istiyorum 14 yıllık evliyim 3 tane kızım var. Yaklaşık 2 ay önce eşimin telefonunda 'eşinden boşan tek şartım bu boşanmayacaksan size mutluluklar' yazan bir mesaj gördüm. Delil toplamak için beklemeye başladım ve telefon dökümlerine baktığımda gördüğüm aylarda en çok bir numarayla konuştuğunu dördüm. Numarayı tanımıyorum tabi, araştırmalarım sonucu eşimle aynı kurumda çalışan bir bayan olduğunu öğrendim. Boşanmaya karar verdim bunu eşime söyledim kabul etmedi, öyle birşey yok dedi sadece. Ne bir özür ne bir utanma hiçbirşey yoktu. Sonrasında kadın bana mesaj attı. Eşimle çok yakın arkadaş olduklarını benim kıskandığımı mesajı onun attığını ama şaka olsun diye gönderdiğini vs. zırvaladı. Neyse çok uzatmayayım ben geri atmadım ve eşim eşyalarını toplayıp evden ayrıldı. Anlaşmalı boşanmaya karar verdik 1 hafta sonra duruşmamız var.
Şimdi sormak istediğim ben boşanma konusunda çok eminim içimde en küçük bir acaba yok çalışıyorum ailem arkamda ama arkadaşlarım eminmisin biraz ayrı yaşasaydınız diyorlar. Ben biran önce bitmesini istiyorum. Bir taraftanda yeni olduğu içinmi böyle düşünüyorum ilerde pişman olurmuyum diye düşünüyorum. Birazcık daha cesarete ihtiyacım var sanırım.
En doğru kararı vermişsiniz helal olsun sonunda net düşünen birini gördüm. Aldatıp üstüne bir daha aldatıp üstüne hakaret, küfürler edip sonra da boşanmak istemiyorum acaba ne yapmalıyım sorularından sonra sizin ki şaşırtmadı değil :D Apaçık aldatmış kadın neden durduk yere böyle bir mesaj atacak ki şaka olması zaten mümkün değil de birlikte olmadığın bir insana sen böyle bir mesaj atar mıydın? Beraber olmuşlar belli ki. Anlaşmalı boşanmanız daha iyi olmuş kabul etmeyip daha da zorlaştırabilirdi. Üzülmeyin diyeceğim ama ilk zamanlar mümkün olmuyor fakat bundan sonrası için iyi hissedeceksiniz. Ben mutsuz, aldatılan evliliklerin direk bitmesinden yanayım affetmek aynı hatayı bir daha yapmasına müsade etmektir. Daha hiç tekrarlamayan biriyle de karşılaşmadım :) Umarım bundan sonrası için en hayırlısıyla karşılaşırsınız.

Sizi yürekten tebrik ediyorum bosanmasaniz o adam tekrar aldatır üstüne size saygısızlık yapardı çok doğru bir karar almışsınız

Arkadaşların daha önce aldatılmış mı da biraz ayrı kalsaydınız falan diye zırvalıyolar?
Ailende arkandaymış madem,onlar karışmasın bir zahmet.
Hatta senin yerinde olsam anlaşmalı boşanmazdım.

Merhaba kısaca anlatmak istiyorum 14 yıllık evliyim 3 tane kızım var. Yaklaşık 2 ay önce eşimin telefonunda 'eşinden boşan tek şartım bu boşanmayacaksan size mutluluklar' yazan bir mesaj gördüm. Delil toplamak için beklemeye başladım ve telefon dökümlerine baktığımda gördüğüm aylarda en çok bir numarayla konuştuğunu dördüm. Numarayı tanımıyorum tabi, araştırmalarım sonucu eşimle aynı kurumda çalışan bir bayan olduğunu öğrendim. Boşanmaya karar verdim bunu eşime söyledim kabul etmedi, öyle birşey yok dedi sadece. Ne bir özür ne bir utanma hiçbirşey yoktu. Sonrasında kadın bana mesaj attı. Eşimle çok yakın arkadaş olduklarını benim kıskandığımı mesajı onun attığını ama şaka olsun diye gönderdiğini vs. zırvaladı. Neyse çok uzatmayayım ben geri atmadım ve eşim eşyalarını toplayıp evden ayrıldı. Anlaşmalı boşanmaya karar verdik 1 hafta sonra duruşmamız var.
Şimdi sormak istediğim ben boşanma konusunda çok eminim içimde en küçük bir acaba yok çalışıyorum ailem arkamda ama arkadaşlarım eminmisin biraz ayrı yaşasaydınız diyorlar. Ben biran önce bitmesini istiyorum. Bir taraftanda yeni olduğu içinmi böyle düşünüyorum ilerde pişman olurmuyum diye düşünüyorum. Birazcık daha cesarete ihtiyacım var sanırım.
Üç kızınıza kötü örnek olmamak için bile boşanmanız en iyisi

Böyle bir durumda nasıl bir süre ayrı yaşayın demek akıl karı değil. Neye karar verdiyseniz dönmeyin.

Arkadaşların daha önce aldatılmış mı da biraz ayrı kalsaydınız falan diye zırvalıyolar?
Ailende arkandaymış madem,onlar karışmasın bir zahmet.
Hatta senin yerinde olsam anlaşmalı boşanmazdım.
Ben çekişmeli boşanma davası açmıştım zaten o anlaşmalıya çevirmek istedi orta yolu bulduk. Diğer türlü yıllarca uzayacaktı beni çok yıpratırdı.

Şartlarınızı mutlaka iiyi bir avukata danışıp oluşturun.
Hakkınızda inşallah en hayırlısı olsun.
Söyleyeceklerim bu kadar.♥️

Aldatmak asla sindirilmiyor. Her ilişkisinde aldatılmış biri olarak söylüyorum. Aşamalar aynen şu şekilde oluyor: adam yalvar yakar sizi mahkemeden döndirüyor, ayaklarınıza kapanıp hiç olmadığı kadar iyi birine dönüşüyor ve bir süre mutlu oluyorsunzu. Sonrasında şüpheler başlıyor ve adam gerçekten de yine aldatıyor oluyor sonra işler çirkinleşiyor keşke ilkinde gitseydim diyorsunuz ve bu gelgitleriniz yüzünden olan çocuklarınıza oluyor.
Bir kere aldatıldınız artık bir daha huzurunuz olacağına inanıyormusunuz? Çocuklarınız için ayrılın

“Ayrı yaşasaydınız “ önerisi, genellikle birbiriyle didişip geçinemeyenler için geçerli bir öneri olarak işe yarayabilir. Bu durumda değil. Hayırlısı olsun

O kadın ile mutlu olacakları ihtimali içinizi kemiriyor değil mi? Arkadaşlarınızın ayrı yaşama teklifini bu yüzden düşündünüz. Mutlu olmasınlar diye resmiyette evli kalmak kaydıyla ayrı yaşama fikrine sıcaksınız değil mi? Eşinizden boşanacaksınız, özgürleşecek diye düşünüyorsunuz. Yeterli bir ceza olmadığını düşünüyorsunuz.

Bazı anlaşmazlıklar olur aklı başına gelsin düzelir umuduyla ayrı kalınır.
Ama aldatmak başka bir kulvarda hata.
O sebeple dik duruşunuz için tebrik ediyorum. Hayatınızda mutluluklar diliyorum. Elbette acınız olacak yaşayacaksınız, ancak pişman olmayın kararınız için.

O kadın ile mutlu olacakları ihtimali içinizi kemiriyor değil mi? Arkadaşlarınızın ayrı yaşama teklifini bu yüzden düşündünüz. Mutlu olmasınlar diye resmiyette evli kalmak kaydıyla ayrı yaşama fikrine sıcaksınız değil mi? Eşinizden boşanacaksınız, özgürleşecek diye düşünüyorsunuz. Yeterli bir ceza olmadığını düşünüyorsunuz.
O kadınla yada başka kadınla evlenmesi yada mutlu olup olmaması hiç umurumda değil. Ben ayrı yaşama fikrine sıcak baktığımı da yazmadım. Boşanmak istemesem avukat bulup dava açmazdım siz yazdıklarımı tamamen yanlış anlamışsınız.

O kadınla yada başka kadınla evlenmesi yada mutlu olup olmaması hiç umurumda değil. Ben ayrı yaşama fikrine sıcak baktığımı da yazmadım. Boşanmak istemesem avukat bulup dava açmazdım siz yazdıklarımı tamamen yanlış anlamışsınız.
Neden ayrı yaşamak? Affet, bir kereden bir şey olmaz gibi akıllar da verilmiş.

Boşandıktan sonra bir kurban kesin. Kurtulmuşsunuz işte böyle iki yüzlü, sahtekar birinden.

Eğer gerçekten boşanmaya niyetin yoksa bile sakın geri adım atma.Son güne kadar dimdik dur.O gün geldiğinde öncesinde seninle konuşmak isterse onu dinle.Simdi aldatılmış bir kadın olarak boşanmayı teklif edip geri adım atman seni onun gözünde bitirir.Her şey laçkalasir

Iyi de şu an siz de kadının söylediğini hediye eder gibi boşamıyor musunuz? Süründürmek bu değil bence ama siz bilirsiniz?
Sorunuza gelince süründürdükten sonra boşanınca pişman olunmuyor..

Büyük ihtimalle arkadaşlarin aldatildigi halde evliliklerine devam ediyorlar senin gibi cesaretli olamadiklari icin sanada düşün diyorlar. Cok kadin var nasil olsa parami veriyor boşanmiyim banane diyen. Bence cesarete ihtiyaciniz yok siz gerekeni yapmişsiniz zaten boşayin gitsin böyle bişeyin affi olmaz, olursa tekrar yapar zaten.

Back
X