- 23 Temmuz 2014
- 6.472
- 17.695
- 448
En doğru kararı vermişsiniz helal olsun sonunda net düşünen birini gördüm. Aldatıp üstüne bir daha aldatıp üstüne hakaret, küfürler edip sonra da boşanmak istemiyorum acaba ne yapmalıyım sorularından sonra sizin ki şaşırtmadı değilMerhaba kısaca anlatmak istiyorum 14 yıllık evliyim 3 tane kızım var. Yaklaşık 2 ay önce eşimin telefonunda 'eşinden boşan tek şartım bu boşanmayacaksan size mutluluklar' yazan bir mesaj gördüm. Delil toplamak için beklemeye başladım ve telefon dökümlerine baktığımda gördüğüm aylarda en çok bir numarayla konuştuğunu dördüm. Numarayı tanımıyorum tabi, araştırmalarım sonucu eşimle aynı kurumda çalışan bir bayan olduğunu öğrendim. Boşanmaya karar verdim bunu eşime söyledim kabul etmedi, öyle birşey yok dedi sadece. Ne bir özür ne bir utanma hiçbirşey yoktu. Sonrasında kadın bana mesaj attı. Eşimle çok yakın arkadaş olduklarını benim kıskandığımı mesajı onun attığını ama şaka olsun diye gönderdiğini vs. zırvaladı. Neyse çok uzatmayayım ben geri atmadım ve eşim eşyalarını toplayıp evden ayrıldı. Anlaşmalı boşanmaya karar verdik 1 hafta sonra duruşmamız var.
Şimdi sormak istediğim ben boşanma konusunda çok eminim içimde en küçük bir acaba yok çalışıyorum ailem arkamda ama arkadaşlarım eminmisin biraz ayrı yaşasaydınız diyorlar. Ben biran önce bitmesini istiyorum. Bir taraftanda yeni olduğu içinmi böyle düşünüyorum ilerde pişman olurmuyum diye düşünüyorum. Birazcık daha cesarete ihtiyacım var sanırım.