- 16 Temmuz 2023
- 14
- 7
- 1
- Konu Sahibi Helpmehelpp
-
Çok teşekkür ederim yorumunuz için bende senelerdir istiyorum ve sonunda karar verdim inşallah her şey güzel geçer bende buraya yazarımŞöyle genellemeler yaparak insanları neden korkutuyorsunuz anlayamıyorum. Sizin kötü bir deneyiminiz olması herkesin kötü sonuç alacağı anlamına gelmez. Senelerdir istediğim bir şeydi burun ameliyatı. Oldum çok memnunum, özgüvenim yerine geldi. Aynaya bakmak mutluluk veriyor
olma sakın kimse memnun değil herkes pişman, doktorlar zaten ameliyattan önce herşeyi kabul ettiğine dair kağıt imzalıyor sonradan bişey de yapamıyorsun
Senelerdir istiyorum ve karar verdim sonunda yorumunuz için teşekkür ederim inşallah güzel bir deneyim yaşayıp buraya yazarım söylediğiniz gibi olmaz inşallaholma sakın kimse memnun değil herkes pişman, doktorlar zaten ameliyattan önce herşeyi kabul ettiğine dair kağıt imzalıyor sonradan bişey de yapamıyorsun
Ben olalı 20 yıl oldu, hiç şikayetim yok mis gibi burun yaptı doktorlar.Arkadaşlar neden çoğu yorum olumsuz eski hallerine dönmek isteyenler beğenmeyenler kötü sonuç alanlar.. Hiç burun estetiği olup iyi sonuç alan yok mu 1 hafta sonra ameliyat olacağım burdakileri okudukça geriliyorum lütfen memnun olanlar yazsın biraz da
Ben 6 yıl hastanede çalıştım Doktor Asistanı olarak ve çok rinoplasti hastamız vardı Ben bugüne kadar memnun olmayan birisi ile karşılaşmadım sadece şöyle şeyler oluyordu burnunda tıkanıklık olan 6-7 ay sonra zaten eski haline tamamen dönüyor Yani iyileşme süreci nefes alamama problemleri devam edenler veya kendi hataları yüzünden o 6 aylık süreci Özen göstermeden geçirdikleri için burun da Düşme olabiliyor bunların da çaresi oluyor tabii ki de benim en yakınlarım da burun ameliyatı oldu dediğim gibi hastanede de çok hastamız vardı bu şekilde doktorunu referansına güveniyorsan Kimseyi dinleme.
Gerçekten rahatlattınız beni saolun. Bende iyi olacağına inanıyorumBen 6 yıl hastanede çalıştım Doktor Asistanı olarak ve çok rinoplasti hastamız vardı Ben bugüne kadar memnun olmayan birisi ile karşılaşmadım sadece şöyle şeyler oluyordu burnunda tıkanıklık olan 6-7 ay sonra zaten eski haline tamamen dönüyor Yani iyileşme süreci nefes alamama problemleri devam edenler veya kendi hataları yüzünden o 6 aylık süreci Özen göstermeden geçirdikleri için burun da Düşme olabiliyor bunların da çaresi oluyor tabii ki de benim en yakınlarım da burun ameliyatı oldu dediğim gibi hastanede de çok hastamız vardı bu şekilde doktorunu referansına güveniyorsan Kimseyi dinleme
Cok memnun kalan da var kalmayanda benim gözlemlediğim 3 ana grup var. Biri gerçekten düşük, büyük, fazla kemerli burnu olup estetik aptıranlar ki genelde bu grup memnun kalıyor, ikinci burnunda aslında pek sorun olmayan grup bunlarda memnuniyetsizlik çok oluyor, üçüncü de iki gruptanda olabilir estetik sonrası burun düşmesi ya da nefes alamama gibi başka sorunlar yaşayanlar. Üçüncü grup büyük talihsizlik doktor seçiminin vs. iyi yapılması gerek. İkinci grup bence zaten estetik yaptırmamalı. İlk grup ise zaten genelde memnun. İlk grupsanız yüksek ihtimal memnun kalırsınız merak etmeyin.Arkadaşlar neden çoğu yorum olumsuz eski hallerine dönmek isteyenler beğenmeyenler kötü sonuç alanlar.. Hiç burun estetiği olup iyi sonuç alan yok mu 1 hafta sonra ameliyat olacağım burdakileri okudukça geriliyorum lütfen memnun olanlar yazsın biraz da
Ben memnun kalan ilk gruptanCok memnun kalan da var kalmayanda benim gözlemlediğim 3 ana grup var. Biri gerçekten düşük, büyük, fazla kemerli burnu olup estetik aptıranlar ki genelde bu grup memnun kalıyor, ikinci burnunda aslında pek sorun olmayan grup bunlarda memnuniyetsizlik çok oluyor, üçüncü de iki gruptanda olabilir estetik sonrası burun düşmesi ya da nefes alamama gibi başka sorunlar yaşayanlar. Üçüncü grup büyük talihsizlik doktor seçiminin vs. iyi yapılması gerek. İkinci grup bence zaten estetik yaptırmamalı. İlk grup ise zaten genelde memnun. İlk grupsanız yüksek ihtimal memnun kalırsınız merak etmeyin.
Kesinlikle katılıyorum ben 1.5yıl once ameliyat oldum başlarda ödemelerden tıkanıkloktan illallah etsem dahi hiç moralimi bozmadım 6ay sonrası hersey rayına oturuyor sonuctan ultra ultra memnunum. Bi insan eski burnunu özleyecek kadar güzelse eski burnu zaten yaptırmasın bu ameliyatı ayrıcaBen 6 yıl hastanede çalıştım Doktor Asistanı olarak ve çok rinoplasti hastamız vardı Ben bugüne kadar memnun olmayan birisi ile karşılaşmadım sadece şöyle şeyler oluyordu burnunda tıkanıklık olan 6-7 ay sonra zaten eski haline tamamen dönüyor Yani iyileşme süreci nefes alamama problemleri devam edenler veya kendi hataları yüzünden o 6 aylık süreci Özen göstermeden geçirdikleri için burun da Düşme olabiliyor bunların da çaresi oluyor tabii ki de benim en yakınlarım da burun ameliyatı oldu dediğim gibi hastanede de çok hastamız vardı bu şekilde doktorunu referansına güveniyorsan Kimseyi dinleme
Biri benim doktorun paylaştığı öncesi sonrasi fotosuna şey yazmıştı '' inanılmaz bir değişim"Ben memnun kalan ilk gruptantam da dediğiniz gibiydi burnum
Çok teşekkür ederimmBiri benim doktorun paylaştığı öncesi sonrasi fotosuna şey yazmıştı '' inanılmaz bir değişim"sizinki de öyle olmus güle güle kullanın ince derili olunca daha minnoş guzel oluyor estetikler masallah
Ben memnun kalan ilk gruptantam da dediğiniz gibiydi burnum
İlk gruptayımCok memnun kalan da var kalmayanda benim gözlemlediğim 3 ana grup var. Biri gerçekten düşük, büyük, fazla kemerli burnu olup estetik aptıranlar ki genelde bu grup memnun kalıyor, ikinci burnunda aslında pek sorun olmayan grup bunlarda memnuniyetsizlik çok oluyor, üçüncü de iki gruptanda olabilir estetik sonrası burun düşmesi ya da nefes alamama gibi başka sorunlar yaşayanlar. Üçüncü grup büyük talihsizlik doktor seçiminin vs. iyi yapılması gerek. İkinci grup bence zaten estetik yaptırmamalı. İlk grup ise zaten genelde memnun. İlk grupsanız yüksek ihtimal memnun kalırsınız merak etmeyin.
Çok teşekkür ederim ben de çok memnunumhahaha ilk grup olup memnun olmayan pek yok. Çok güzel olmuş yalnız
Kesinlikle ikinci grupsanız yaptırmamalısınız öyle cok da toz pembe bir ameliyat değil. Kbb tercih ettim ben nefes sorunum sinüzitim vs yoktu sadece estetik nedenlerle yaptırdım ameliyatı ona rağmen kbb doktoru garanti cünkü burnun yapısını cok iyi biliyorlar en azından burnumda ameliyat sonrasi bir nefes sorunu olmayacağını garantilemek istedim kendimce. Çok iyi estetik cerrahlar da var tabii ki sıfır hataya yakın çalışan sonrasında hiç sorun cıkarmayan hızlı iyileştiren ama suan 5 bin dolara yapıyorlar kendileriCok memnun kalan da var kalmayanda benim gözlemlediğim 3 ana grup var. Biri gerçekten düşük, büyük, fazla kemerli burnu olup estetik aptıranlar ki genelde bu grup memnun kalıyor, ikinci burnunda aslında pek sorun olmayan grup bunlarda memnuniyetsizlik çok oluyor, üçüncü de iki gruptanda olabilir estetik sonrası burun düşmesi ya da nefes alamama gibi başka sorunlar yaşayanlar. Üçüncü grup büyük talihsizlik doktor seçiminin vs. iyi yapılması gerek. İkinci grup bence zaten estetik yaptırmamalı. İlk grup ise zaten genelde memnun. İlk grupsanız yüksek ihtimal memnun kalırsınız merak etmeyin.
O zaman rahat olun memnun kalırsınızİlk gruptayım
Henüz ameliyattan sonraki 12. Günüm bantlarım bile duruyor o yüzden memnunum ya da değilim diye bir şey söyleyemiyorum. Sadece şunu söylemek isterim gerçekten burnundan rahatsız mısın? Doktoruna güveniyor musun? Ve psikolojik olarak ne kadar güçlüsün? Bu soruları iyi düşünmen lazım. Evet ameliyat öncesi çok duyarız psikolojik bir ameliyat vs. Ama süreç içinde gerçekten zorlanıyor insan sürekli burun düşünüyorsun psikoloji borsa gibi inişli çıkışlı oluyor. Beklemen gerekiyor ki bu bekleme süresi de belirsiz. Beklerken bir sürü senaryo kuruyorsun işte buralardaki yaşananları araştırıyorsun kafa hep burunda. Ama şöyle de bir durum var ben gerçekten kendimi beğeniyordum evet burnum çok güzel bir burun değildi ama önden beni rahatsız eden hiçbir şey yoktu. Sadece yandan kemerim hoşuma gitmiyordu. Ama yaptırmışken burun ucu da kalksın delikler küçülsün istedim. Şimdi burnumu beğenecek miyim, beğensem bile yüzümü yakışacak mı, önden burun deliklerim çok görünür mü, asimetrik olur mu, iyileşirken çıkıntı vs olur mu? Bir sürü ihtimal var. Çok çok rahatsız olduğum, bu burunla yaşamak istemiyorum dediğim bir burnum olsaydı eğer daha rahat olurdum sanırım. Ama doktor seçimi herşeyden önemli yakın diye ya da daha uygun diye güvenmediğin bir doktor seçme yoksa gerçekten pişman olursun. Doktorun çalışmalarını inceleyebilirsin Uzun vadede sonuçlara bakabilirsin mümkünse doktora ameliyat olmuş kişilerle görüş. Sadece instada fotograf paylaşan ya da önden paylaşım yapmayan doktorları direkt ele bence. Video çekimi her zaman daha iyidir.Arkadaşlar neden çoğu yorum olumsuz eski hallerine dönmek isteyenler beğenmeyenler kötü sonuç alanlar.. Hiç burun estetiği olup iyi sonuç alan yok mu 1 hafta sonra ameliyat olacağım burdakileri okudukça geriliyorum lütfen memnun olanlar yazsın biraz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?