1 haftacık çalıştığım kuaföre gitmeye utanıyorum, ama gitmek de istiyorum. Neden mi?

Vaveylaaaa

Göründüğün Gibi Değilsen,Hiç Görünme Daha İyi...
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
676
612
103
Pek dert sayılmaz ama, uzun zamandır kafama taktığım bir şey var; cevap vermek isteyen olursa fikirlerini bekliyorum.
Yaşadığım şehirde 3 sene önce bir kuaföre girdim çalışmak için. Ama elim yatkın değilmiş beceremedim 1 hafta sonra çıkardılar ( takıldığım nokta bu değil) , bana da zor geldi zaten..
İşinde çok iyiler, kaliteli ve elit bir yer..
Genelde saçımı evde ben boyarım ama değişiklik yapmak için kuaföre (oraya) gitmek istiyorum.
Çünkü bildiğim kuaförler içinde en iyisi diyebilirim..

Ama sorun şu ki ; Utanıyorum, samimi bir muhabbetim olmasa da önceden tanışmıştık kuaför sahipleriyle ( 2 kız kardeşler) beceriksiz gibi hissediyorum..

Yani oraya gidince kendimi kötü hissedicem gibi geliyor..
Komik görünüyor farkındayım, bu yüzden gidip gitmemek arasında kaldım.
Sizce napayım arkadaşlar? :)

aranizda sorun cikmamis neden cekinesinn canim
Gayet rahat bir sekilde git guleryuzle samimi bir tavirla, kendinden emin gorunerek...

Diyorsun.. Biraz açar mısın canım? Neden gitmezdin mesela?
Bu konuda ozguvensizim sanirim ben. Epey utanirim kotu hissederim. Ilk isimde patron azarlayinca isi.birakmistim mesela. Ama sen diyorsan ki biz guzel ayrildik ben bu konuda sikinti cekmem, o zaman git tabi.

E bir sorun yaşamamışsınız ki, elin yatkın değilmiş ne var bunda, herkes herşeyi yapacak diye bir şey yok ki. Git bence...
Bence de bir sorun yok da, neden gitmeye çekindiğimi ben de anlayamıyorum.. Tek renk boyamaya alıştım da, saç rengi değiştirip ombre yaptıracağım için de, işini bildiğim iyi yapan bir yer olsun istiyorum..

Bu konuda ozguvensizim sanirim ben. Epey utanirim kotu hissederim. Ilk isimde patron azarlayinca isi.birakmistim mesela. Ama sen diyorsan ki biz guzel ayrildik ben bu konuda sikinti cekmem, o zaman git tabi.
Aynen güzel ayrıldık, 1 haftanın sonunda çağırdı beni, açıkladı güzel güzel, ben de farkındaydım zaten, yapamadım çıktım demedim en azindan, onlar çıkardılar :)

Bir hafta icinde isten cikardiklarina gore utanmasi gereken onlar. Aslinda utanma gibi bi sey de yok ortada. Elin yatkin degilmis seni cikarmislar. Cok normal.

Parasini verdikten sonra neden utanasin ki.

Ben tanimadigim kuafore gitmeye cekiniyorum cunku sac renkleri genelde istemedigin renklerden cikiyor. Mavi istiyorsun yesil, sari istiyorsun turuncu cikiyor gibi. O yuzden tanidik yer olmasi daha iyi.

Gitmem. Başka yere giderim. İyi de olsalar bir tek orası yok ya. Kendimi rahat hissetmeyecegim hiçbir yere gitmem , içimdeki sesi dinlerim yani

Cekinecek bişiy yokki bir şey paylaşmak istiyorum benimde aynı senin gibi olmuştu bende bi hafta çalışmıştım ve benimde elim yatkın değildi hatta bir ay kuaforun önünden bile geçmemiştim ve sonra noldu biliyo musun onların akrabası koylusu beni istemeye gelmişlerdi ve tabi benim bu kızdan haberim yok sonradan ortaya çıktı bu ondan sonra bu kızın annesi eşimle bana aracı oldu ve gorucu usulü evliliğim böyle oldu yemin ediyorum yani beterin beteri var bak sıkılma çekinme git bence

Back
X