- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.615
- 598
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
Bence git , sonuçta sen elin yatkın olmadığı için çıkmışsın ," hadi gel ille de öğreniceksin " demezler herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun zamandır yoksun sanki yada az yorum yapıyosun artık özletme kendini ben yorumlarını özlüyorum valaben gitmem ya
ne biliyim kötü hissederim
Uzun zamandır yoksun sanki yada az yorum yapıyosun artık özletme kendini ben yorumlarını özlüyorum vala
Hem sizleri göriyim hem saçımı boyatiyim diye geldim de hatta başka yere gitmediğini belirt sevinirler bile![]()
Aslında tepki alırım diye bunu belirtmedim açıkçası öyleler..Ben olsam giderdim.
Sorun gormuyorum.
Tabi! Eger boburlu burnu havada birileri degillerse.
Pek dert sayılmaz ama, uzun zamandır kafama taktığım bir şey var; cevap vermek isteyen olursa fikirlerini bekliyorum.
Yaşadığım şehirde 3 sene önce bir kuaföre girdim çalışmak için. Ama elim yatkın değilmiş beceremedim 1 hafta sonra çıkardılar ( takıldığım nokta bu değil) , bana da zor geldi zaten..
İşinde çok iyiler, kaliteli ve elit bir yer..
Genelde saçımı evde ben boyarım ama değişiklik yapmak için kuaföre (oraya) gitmek istiyorum.
Çünkü bildiğim kuaförler içinde en iyisi diyebilirim..
Ama sorun şu ki ; Utanıyorum, samimi bir muhabbetim olmasa da önceden tanışmıştık kuaför sahipleriyle ( 2 kız kardeşler) beceriksiz gibi hissediyorum..
Yani oraya gidince kendimi kötü hissedicem gibi geliyor..
Komik görünüyor farkındayım, bu yüzden gidip gitmemek arasında kaldım.
Sizce napayım arkadaşlar? :)