1 haftacık çalıştığım kuaföre gitmeye utanıyorum, ama gitmek de istiyorum. Neden mi?

Ben olsam ben de gidip yüz göz olmak istemem...
Gitmeniz nispet yapar gibi olur bence...
Hani ordakilerle iş dışında da bir mesainiz paylaşımınız olmuştur o zaman gidilebilir o ayrı...

ben haddim olmayarak bir şeyler demek istiyorum.

1-sizi beceriksiz görüp size degersiz gozu ile bakacaklarini dusundugunuz icin gitmek istemiyorsunuz.
2-deger ya da beceri insanlarin bize vermesi ile olmaz . her insan zaten degerlidir..

3-herkes her isi iyi yapacak diye bi kural yok ki yapamaz da zaten .

Eger gitmek istiyorsanız gidin , sacinizi boyatin . :)

Guzel bir sekilde ayrıldıysanız gidin bence cesaret edemiyorsanız yanınıza bir annenizi yada kuzen kardes birini alıp gidebilrisnz

3 yil once kardeşimin düğünu için bir kuaförle ki o zaman giyim de kiraliyorlardi abiye kiralamistim daraltma ve aski yapilacakti oncesinde demistim ki erken yapin gelip yeniden giyeyim sorun olmaz düğün gunu hazır olur dediler ve düşünün ki düğün günü elime askilari yirtik pirtik bir abiye verdiler ve tartışmamiz oldu baska kuafore gittim sacim icin ve agladim deli gibi. O gün başka kıyafet giydim evden getirtip ve hiç bir şey istediğim gibi olmadi.nefret ettim içimden. Iki uc yil boyunca asla gitmedim bu sürede onlarda işlerini buyuttuler bir düğün olacaktı kuzenim ordan randevu almıştı bana da illa gel dedi zor ikna etti ve gittim. Beni tanımadılar ben de ağzımi acmadım saçımi da cok güzel yaptılar ve kuaför çıkışı kuzenim dediki bana kuaför sahibi seni çok beğenmiş kardeşiyle tanışmani istiyormus. Bende o kadına söyle gitsin başka kiz baksın kendine dedim en özel günümüzu mahvetti üstüne en ufak bi kusura bakmayın yada Özür dileriz bile duymamistim üstelik. Benim icin cok iyi oldu gitmek icimin yaglari eridi:)Demem o ki gitmem dediginiz yerlere gidin o korku cekingeyi atin uc bes günlük dünya sonuçta

Kesin kararlıyım bayanlar, çoook teşekkür ederim yorumlarınız beni havaya soktu :) Biraz havalı ve kibirli olmaları dışında bir çekingem yok, sadece bir arkadaşımın dediği gibi beni değersiz görüp, bana değersiz gözü ile bakacak olmaları dışında..
Ama onu da aştım sayenizde, çünkü kötü bir şekilde ayrılmadım, herhangi bir tartışma Vs, de olmadı aramızda..
O yüzden gayet güler yüzlü, gayet samimi, özgüvenli bir şekilde gidicem, saçımı boyatıcam, diğer bakımlarımı yaptırıcam.. :)

Gidilmeyecek bi şey yok normalde. Ama ben gereksiz takıntılı bi insan olduğum için gitmezdim.
Beni boş ver yani, gitmende bi sorun yok. Eğer kavgayla ayrılmadıysan..

Gidilmeyecek bi şey yok normalde. Ama ben gereksiz takıntılı bi insan olduğum için gitmezdim.
Beni boş ver yani, gitmende bi sorun yok. Eğer kavgayla ayrılmadıysan..
Aynen canım kavgalı ayrılmadığım için gitmeye karar verdim..
Tersi bir durum olsaydı asla gitmezdim tabi..

Kuaförlük beceri işi, el işi. Elin yatkınsa yaparsın, değilse yapamazsın bu kadar basit. Her iş herkese göre değil o yüzden gerek yok yani o işi yapamadığınız için üzülmeye ya da oradan uzak durmaya. Gitmek istiyorsanız gidin, ne var bunda? Kavga etmemişsiniz gürültü etmemişsiniz sonuçta. Olur da konusu açılırsa siz de "herkes işinin ustasıdır, demek ki bana göre değilmiş :)" deyip geçebilirsiniz. Olur da kibirli, can sıkacak bişey söylenirse de "ben hizmet almayı seviyorum, hizmet etmeyi değil, bu iş benlik değil canım" dersiniz olur biter.

Back
X