• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 1 kg verecegim

Yaa çok üzgünüm ben iftarda Allah ne verdiyse yedim :KK61::KK43:
Bence üzgün olma
Bu durum seni motive etsin şu an
Bugün yedin o zaman yarın daha dikkatli olmalısııın :)
Ben de akşam yemeğimi erken yedim ama baya yedim gibi hissettim

Erişteli mercimek çorbası
Özbek Pilavı
Salata

Spor yapamadım Bugün:/

Bence üzgün olma
Bu durum seni motive etsin şu an
Bugün yedin o zaman yarın daha dikkatli olmalısııın :)
Ben de akşam yemeğimi erken yedim ama baya yedim gibi hissettim

Erişteli mercimek çorbası
Özbek Pilavı
Salata

Spor yapamadım Bugün:/
Dun ben de spor yapamadim.vucut kisa surrlide olsa alisinca o hareketi istiyor.bugun de ancak yuruyus yapabilirim sanirim.leslie yurumek bana cok iyi geliyor.:spor:

DE52F798-FE7F-4A85-AD37-884A26D580EC.webp
Dun ben de spor yapamadim.vucut kisa surrlide olsa alisinca o hareketi istiyor.bugun de ancak yuruyus yapabilirim sanirim.leslie yurumek bana cok iyi geliyor.:spor:

Ben de Bugün niyetlendim oruca ama sahurda biraz fazla yedim sanırım

1 haftada 1 kg verecegim, evet bunu bu kez basaracagim.yaklasik bir yilda neredeyse 10 kg aldim.cok sikildim bu surecten.tamamen psikolojik sebeplerden dolayi bu kg lari aldim.ve bugun yine yeniden guzel bir baslangic yapmaya karar verdim.suan 66 kg yim.ve benim ideal kilom 49kg.ama ilk hedefim 55kg olmak.bugun sabah ve oglen ogunlerim diyet icin pek uygun olmadi.ancak aksam yemegime dikkat ederek,diyetime basliyorum.

Bir haftada bir kilo herbalife ile hayal değil artık.
Herbalife distribütörü ;

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaa kızlar ben sanırım cumaya kadar tartılmaya korkuyorum :( çok dikkatli olmam lazım artık. Bu gün de sabah normal kahvaltımı yaptım sonra saatlerce mutfaktan çıkamadım işler bitmiyor ki :)
Şimdi oturdum az sütlü kahvemi içerken bir bakayım bizim çıtır kızlar ne yapmış dedim :halay:

Yaa kızlar ben sanırım cumaya kadar tartılmaya korkuyorum :KK43: çok dikkatli olmam lazım artık. Bu gün de sabah normal kahvaltımı yaptım sonra saatlerce mutfaktan çıkamadım işler bitmiyor ki :)
Şimdi oturdum az sütlü kahvemi içerken bir bakayım bizim çıtır kızlar ne yapmış dedim :halay:

Hoşgeldiiin :)
Ya ben de tartıldım 64.2
Sahurda yaprak falan yedim ondan oldu sanırım
İftardan önce tartılacağım bir de daha doğru en aç en susuz hal ile çıkarım diye :D

İnşallah zayıflayabiliriz ya
Tartıda 100 gr bile inse çok motive oluyorum ben
Ama şu an sanki o verdiğim de ödemden hiç değişiklik yok gibi hissediyorum :/ üzgünüm:/

Merhaba kizlar:KK25:
Bu hafta biraz enerjimiz mi dustu sanki.yok yok ben yaniliyirum degilmi.
Ben biraz keyifsizim.ama yarna toparlarim insallah.bugun tatil kahvaltisi yapinca ,diyetimin disina ciktim.ama bir saat yurudum.boylece yediklerimi tolere ettim.ama hala artidayim.su ve hareketim gecen haftaki gibi degil.gecen hafta ,0.5 kg fazlaligida vererek 1.1 kg vermis olmustum.bu hafta istedigim gibi olmadi.ama yarin tekrardan toparlanacagim.haydi kizlar su iki gunu iyi degerlendirelim:KK71::KK9:
:rolleyes:

Hoşgeldiiin :)
Ya ben de tartıldım 64.2
Sahurda yaprak falan yedim ondan oldu sanırım
İftardan önce tartılacağım bir de daha doğru en aç en susuz hal ile çıkarım diye :KK70:

İnşallah zayıflayabiliriz ya
Tartıda 100 gr bile inse çok motive oluyorum ben
Ama şu an sanki o verdiğim de ödemden hiç değişiklik yok gibi hissediyorum :/ üzgünüm:/
Allah kabul etsin orucunu:dua:
Tabiki kilo verecegiz.o kadar emek veriyoruz,aynen devam:rolleyes::KK9:

Yaa kızlar ben sanırım cumaya kadar tartılmaya korkuyorum :KK43: çok dikkatli olmam lazım artık. Bu gün de sabah normal kahvaltımı yaptım sonra saatlerce mutfaktan çıkamadım işler bitmiyor ki :)
Citir kizlar:KK36::KK37::KK9::-)
(Siz tabiki)
Ben de simdi kahve keyfi yapiyorum.

Back
X