1 Haftada 10 Kilo Vermek İster misiniz?

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Evet kim istemez ki? Son gunlerde o kadar cok baslik gordum ki kilo sorunuyla ilgili. Sorundan ziyade hayatlari nasil zehir ettigiyle ilgili.
1 haftada 10kilo vermek imkansiz mi? Degil
benim babam 1haftada tam 10 kilo verdi:)
Nasil mi?
Acil kalp ameliyatina alinarak.
Gunlerce yogun bakimda kalarak.
Cok cok acilar cekerek...

Kilo sorunu yasayanlardanim bende. Mutemadiyen diyetlerdeyim

bende bu surecte 2 3 kilo verdim.
Babamin uyanmasini bekleyerek..
Aglaya aglaya dua ederek..
Bayilmamak icin arada bi iki lokma yiyerek..

bu hayatta oncelikler var. Aile gibi, sihhat gibi, huzur gibi...

Elbetteki saglik icin en onemli seylerden biri kilo almamak. Kilo her hastaligin dostu
ama bunu hayati zehir ederek kendimize kuserek degil, bilincli bi sekilde yardim alarak da cozmek mumkun..

Cok uzuluyorum hergun bir depresyon yazisi, kilodan utanan(!) genclerin feryadi.

Kilo vermek aslinda o kadar kolay ki
tek derdiniz kilo olsun yalvaririm

Allahm ana baba acisiyla evlat acisiyla sinamasin.

18yasindayim. Nerden baksan 20kilo fazlam var
2 bilemedin 3 ayda gider bu kilolar istersem
ama diger gidenler donmez..

Hayat, onu bunlarla zehir etmek icin cok kisa

Hicbirseyi ertelememek lazim su hayatta.
Ders calismayi, ozur dilemeyi, sevdigini soylemeyi.. hicbirseyi..

Bunun yuzunden öluyoruz erkenden. Kanser sebebi hep

sevgilin terketmisse nolmus? Dunyanin sonu degil ya
sinavin kotuyse kotu ne oldu hersey bitti mi?

Kendinizi bu kadar uzmeyin.
Aslolan tek sey var bu hayatta saglik huzur mutluluk.
Rabbim kimseden kismasin bunlari. Dolu dolu yasatsin herkese..

Sinavima 20gun kaldi. 2yilim. Hedefim icin zorla gecen 1 yil daha. Skntyla stresle harcadigm 1yil.. Bilenler bilir hedefim tipti. Bu saatten sonra imkansiz. O gucu bulursam kendimde tekrar hazirlanirim seneye gittigim yerde
hayallerim ideallerim bu sinavda gizliydi

Ama dusununce, babam iyi ya onune 1bardak cayini koyunca sagol kizim diyor ya
gerisi hallolur..

Oyle iste..

Cemal Sureya nin dedigi gibi
Hayat kisa, kuslar ucuyor...

Son düzenleme:
çok haklısın.. bomboş şeyler için parçalıyoruz kendimizi.. babanıza acil şifalar dilerim :50:

merhaba ,

çok güzel ve doğru yazmışsın .. babasını kaybeden biri olarak söylediklerinin yazdıklarının altına imzamı atarım giden gerigelmiyor ..
şu hayatta ölümden gayrı herşeyin çaresi var .. asla üzülmeye deymez hayat ...

sınavın için başarılar İnş.tıp olur olmazsada eminimki üzülmiyceksin çünkü asıl önemli olanın aldığımız nefes olduğunu biliyorsun ...

kiloluyum evet kilolarımla barışığım zamanı geldiğinde küsmesinide bilirim .. buda benim farkım :)

babacığına acil şifalar diliyorum .:nazar:

Çok güzel yazmış sin yüreğine sağlık:-) gecmis olsun babana da cnm..
Col tesekkur ederim
çok haklısın.. bomboş şeyler için parçalıyoruz kendimizi.. babanıza acil şifalar dilerim :50:
oyle.. Tesekkur ederim daha iyi olacak insallah

merhaba ,

çok güzel ve doğru yazmışsın .. babasını kaybeden biri olarak söylediklerinin yazdıklarının altına imzamı atarım giden gerigelmiyor ..
şu hayatta ölümden gayrı herşeyin çaresi var .. asla üzülmeye deymez hayat ...

sınavın için başarılar İnş.tıp olur olmazsada eminimki üzülmiyceksin çünkü asıl önemli olanın aldığımız nefes olduğunu biliyorsun ...

kiloluyum evet kilolarımla barışığım zamanı geldiğinde küsmesinide bilirim .. buda benim farkım :)

babacığına acil şifalar diliyorum .:nazar:
Allah rahmet eylesin mekani cennet olur insallah
Sorunlara gulebilmek herseyi cozuyor sanirim. Kendinle dalga gecmeyi ogrendiginde hayat daha da kolaylasiyor:)
tesekkur ederim

Son düzenleme:
Iyi aksamlar canim;
Oncelikle babana cok gecmis olsun. Ve yazinda dedigin gibi hic bisey icin gec degil ders calismayi erteleme ve istedigin bolumu tuttur.

Ve bi itiraf 1 haftada 10 kilo yazisini gorunce hemen atladim. Nisanli bir kiz olarak bu siralar istedigim tek sey zayiflamak. Ama yazdiklarindan sonra utandim dusunduklerimden sagolasin yazi icin.

Canm öncelikle cok geçmiş olsun. Bende hep derim kendime ve mümkün oldukca herkese bir tane hayatınız var yahuu oldugu givi yaşayın. Zehir etmenin alemi yok. Basit yasamak lazım sevdinmi sole sevmedinmi git kız, begendinmi al, begenmedinmi birak, caninmi cekti ye,istemionmu koyver.... her ölüm geç ölüm dur hayat cok kisa keyfini cikarmak gerekk:-D

Her şeyin başı sağlık. Babanıza acil şifalar dilerim. Umarım sınavınız da iyi geçer ve istediğiniz bölüme gidersiniz. Eğer tıp gelmeyecekse ve hedefiniz tıpsa, başka bölüme gitmeyin, tekrar şansınızı deneyin derim.

Iyi aksamlar canim;
Oncelikle babana cok gecmis olsun. Ve yazinda dedigin gibi hic bisey icin gec degil ders calismayi erteleme ve istedigin bolumu tuttur.

Ve bi itiraf 1 haftada 10 kilo yazisini gorunce hemen atladim. Nisanli bir kiz olarak bu siralar istedigim tek sey zayiflamak. Ama yazdiklarindan sonra utandim dusunduklerimden sagolasin yazi icin.
cok tesekkur ederim..
Kim atlamaz ki :) Umarim nisanlinla mutlu huzurlu yillara adim atarsin
rica ederim hayatin kisaligini degerini hatirlatabildiysem ne mutlu bana
Canm öncelikle cok geçmiş olsun. Bende hep derim kendime ve mümkün oldukca herkese bir tane hayatınız var yahuu oldugu givi yaşayın. Zehir etmenin alemi yok. Basit yasamak lazım sevdinmi sole sevmedinmi git kız, begendinmi al, begenmedinmi birak, caninmi cekti ye,istemionmu koyver.... her ölüm geç ölüm dur hayat cok kisa keyfini cikarmak gerekk:-D
aynen oyle

Her şeyin başı sağlık. Babanıza acil şifalar dilerim. Umarım sınavınız da iyi geçer ve istediğiniz bölüme gidersiniz. Eğer tıp gelmeyecekse ve hedefiniz tıpsa, başka bölüme gitmeyin, tekrar şansınızı deneyin derim.
Tesekkur ederim.
İns ama istedigm olmazsada tercih yaparim 1yil daha bu bagnaz memlekette hayati zehir edemem kendime. Gittigim yerde tekrar hazirlanirim sevk blursam kendimde

Geçmiş olsun, tez zamanda babacığınız şifa bulsun inşallah
Bizde yaşadık aynı sıkıntıları, babam, koca çınarım aniden kendini masada buldu, 4 damar değişti ne olduğunu anlamadan
Çok şükür atlattık, sizde atlatacaksınız inşallah
Ölümle yüzyüze gelince anlıyorsunuz hayatta neyin kıymetli olduğunu :31:

Geçmiş olsun, tez zamanda babacığınız şifa bulsun inşallah
Bizde yaşadık aynı sıkıntıları, babam, koca çınarım aniden kendini masada buldu, 4 damar değişti ne olduğunu anlamadan
Çok şükür atlattık, sizde atlatacaksınız inşallah
Ölümle yüzyüze gelince anlıyorsunuz hayatta neyin kıymetli olduğunu :31:

Sizede cok gecmis olsun bizdede 4 damar sorunu.. Cok sukur geciyor da oyle gormek bile uzuyor insani ama takdiri ilahi yapacak birsey yok
evet onu hissedince gerisi yalan diyorsun :)

Back
X