Lekeler, Çiller 1 haftada cilt beyazlatma ve cilt lekelerini yok etme

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

buse93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
101
30
Merhaba arkadaşlar. Esmer tenliyim ve yazlık deniz kenarında bir kasabada yaşıyorum. Yazın ilk başlarında yüzümde güneş lekeleri çıkıyor çünkü cildim çok hassas. Bununla alakalı araştırma yaparken pirinç suyu diye bir şey duydum. Denemekten ne zarar çıkar dedim ve hazırladım.
Toniğimizin yapılışı çok kolay. Bir avuç pirinci bir kaseye boşaltıyoruz. Üzerini kapatacak kadar kaynar suyu üstüne ekleyip yarım saat kadar bekliyoruz. Suyu herhangi bir şişeye süzüyoruz. (Ben önceden bitmiş olan toniğimin şişesine koydum kullanımı rahat olsun diye.) Soğur soğumaz toniğimiz kullanıma hazır. :)
Kullanımı çok basit. Ben her gün yüzüme peeling yaptıktan sonra pamuğa döküp yüzüme uyguluyordum. Yıkamak falan yok. Zaten sürer sürmez o yumuşaklığı hissedeceksiniz.
Sonuç için resim yükleyemedim maalesef usb kablomu kaybettim ama alır almaz yükleyeceğim. Cildim 1 hafta içinde gözle görür derecede beyazlaştı, parladı ve de leke falan kalmadı.

Kullanım süresi ne kadar acaba? Buz dolabında saklayarak kaç gün kullanabiliyorsunuz?

bronzlaşmaktan nefret ettiğim için kullandığım ,cilt beyazlatmada arap kızı kreminden sonra en hızlı etki aldığım formül pirinç suyu.

Kizlar evet pirinc suyu gercekten beyazlatiyor. Ben beyaz tenliyimdir. Yanaklarimda kizarikliklar olusmaya baslamisti, bugun sabah pirinc suyuyla yikadim dune oranla daha az kizarigim. Yalniz konu sahibesi pirinc suyu cabuk bozulan bir yapidadir. Siz tonik halinde nasil bekletiyorsunuz. Pirinc suyu 1 bilemediniz 2 gunde kokmaya baslar. Daha once denedim koktu, bir yerde daha fazla beklememesi gerektigini okumustum, kullananlarin aklinda bulunsun.

X