1 haftada ihtimal varmı??

Alara775

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
239
60
28
28
Yumurtlama zamanim internetten hesaplamama gore ayin 26sindaydi ama akintim 5gun onceden oldu yumurtlama akintisi.. İliski oldu bikac gun ust uste. Adetime 10 gun var suan iliski olali bir hafta oldu adet olcakmis gibi karin agrim var bel agrim oluyo bide asiri uykuluyum kafami buldugum yere koyup uyumak istiyorum 1 haftada bu belirtiler olabilirmi? Bide dun acik kahverengi gibi akintim oldu

Olabilir canım kiminle çok erken oluyor belirtiler istersen bir test yap ama olmayabilir de kendini hazırla Çan'ını sıkma

Daha cok erken canim test yapma bence de. Varsa da çıkmaz moralin bozulur. Kahve rengi akinti benim gözümde batmalardan agrilardan falan daha onemli bir belirti. Insaallah vardir. Döngün kac gun suruyor?

Daha cok erken canim test yapma bence de. Varsa da çıkmaz moralin bozulur. Kahve rengi akinti benim gözümde batmalardan agrilardan falan daha onemli bir belirti. Insaallah vardir. Döngün kac gun suruyor?
29 yada 30 gun suruyo. Benimde o aklima takildi adetime 10 gun var cunku

Aynı benim gibi olmuş geçen ay yumurtlama akıntısı 27 sinde başladı bu ay 22 sinde bende kendimi ölçüp biçiyorum 5 gün önceden bir test yaparım artık :))

Aynı benim gibi olmuş geçen ay yumurtlama akıntısı 27 sinde başladı bu ay 22 sinde bende kendimi ölçüp biçiyorum 5 gün önceden bir test yaparım artık :))
Yumurtlama olayi bazen hesaplamalara uymuyor ozaman benim goguslerde hafiften sızlamaya basladi hayirlisi bekleyip belirtilere bakalim :)

Ben bekliyorum beklemesinede suan adetime 6 gun kaldi ve dun yine siddetlibir bel agrisi oldu ayakta duramadim kasık agrimda oldu sonra aksam 2 damla pembe leke geldi kirmizi degildi pembeyle kahverengi arasi bisey. Yerlesme kanamasinda agri olur mu? O lekeden baska bisey gelmedi

Valla bende olmuştu ama ağrı olmamıştı yani belki ağrılı olanda vardır ama gerisi gelmediyse bu iyi bişey bebeğin yerleşmiştir :)

Valla bende olmuştu ama ağrı olmamıştı yani belki ağrılı olanda vardır ama gerisi gelmediyse bu iyi bişey bebeğin yerleşmiştir :)
Şuan cok korkuyorum erkenden adet mi olcam acaba diye niye oyle agrim olduki acaba ya. Ama agrim oglen oldu 1 gibi pembe leke aksam geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…