Yumurtlama zamanim internetten hesaplamama gore ayin 26sindaydi ama akintim 5gun onceden oldu yumurtlama akintisi.. İliski oldu bikac gun ust uste. Adetime 10 gun var suan iliski olali bir hafta oldu adet olcakmis gibi karin agrim var bel agrim oluyo bide asiri uykuluyum kafami buldugum yere koyup uyumak istiyorum 1 haftada bu belirtiler olabilirmi? Bide dun acik kahverengi gibi akintim oldu
Dollenmenin 1.haftasi diye siz soyluyorsunuz.
Dollenen yumurta rahme 6 7 gunde yerlesir ve ondan sonra hcg salgilanmaya baslar.
Hcg yukselecek de ondan sonra belirtiler baslayacak.
Biraz daha beklemelisiniz.
Ben bekliyorum beklemesinede suan adetime 6 gun kaldi ve dun yine siddetlibir bel agrisi oldu ayakta duramadim kasık agrimda oldu sonra aksam 2 damla pembe leke geldi kirmizi degildi pembeyle kahverengi arasi bisey. Yerlesme kanamasinda agri olur mu? O lekeden baska bisey gelmedi
Ben bekliyorum beklemesinede suan adetime 6 gun kaldi ve dun yine siddetlibir bel agrisi oldu ayakta duramadim kasık agrimda oldu sonra aksam 2 damla pembe leke geldi kirmizi degildi pembeyle kahverengi arasi bisey. Yerlesme kanamasinda agri olur mu? O lekeden baska bisey gelmedi