Maske Tarifleri 1 Haftada Kesin Çözüm ! >DENENMİŞTİR.

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
ben bu konuda kesinlikle belirtmek istiyorum yağlı ciltler için uygundur diğer cilt tipleri özellikle hassasiyet olanlar kesinlikle KULLANMASIN.

HASSAS CİLT TİPİ DEMİYORUM CİLDİNİZ YAĞLI AMA HASSASTA OLABİLİR DİKKATLİ OLUN DOĞAL DA OLSA SİRKE AŞINMALARA NEDEN OLABİLİR.

Ben gülsuyu+ limonsuyu+ sirke karışımını denedim, ilk günden müthiş etki sağladı. Tabi etkileri kişiden kişiye cilden cilde göre değişir. Benim sivilcelerim kocaman olup şişiyor kızarıyor felaket gibi hemen indirdi, bende kollarımdaki sivilcelere de sürmeye başladım bugün daha ikinci günüm ama gerçekten çok etkisinin gördüm, bazı ciltler çok hassastır bu yüzden sirke ve limon kullanırken dikkat edin ama bende ilk günden harika sonuç verdi yani :D Bu arada siyah noktalardan kurtulmak için 3 günde bir su buharına tutun yüzünüzü farkı sizde göreceksiniz...

Bugün 4. gün ve gerçekten gözle görülen bir fark var, yalnız karışıma bir çay kaşığı su koyup seyrelterek kullanıyorum. Geceleri yatmadan da gül suyu sürüyorum yüzüme böylelikle hem sivilcelerden hem siyah noktalardan hem de sivilce izlerinden kurtuluyorum...

Ben bu karışımı uyguladım sivilceler üzerinde gerçekten çok etkili sivilcelerimi geçirdi ve tekrar çıkmasını önledi fakat izlerime etkisi olmadı.Bu arada hassas bi cilde sahibim ama bi zararı olmadı.

merhaba ben bugün yaptım ama gül suyu koymadan denedim ve yüzüm ilk 5 dk da yandı yıkadım nasıl kızardı yüzüm korktum suyla duruadım ama kızartısı geçmek bilmedi tabii ben aynı ölçülerle yapmadım onun etkisi mi bilmem cildim ateş aldı resmen uzun bir süre kızarıklık geçmedi şuan normal burayıda okuyunca gülsuyum vardı evde üzerine az ondan sürdüm süper oldu cidden cildim şuan süper pürüzsüz ama lekeler için konuşmak erken tabii

ergenlik dönemimde bile tek bir sivilce çıkartmayan ben 21 yaşından sonra sivilcelerle savaşmaya başladım üzerine 2 yıl önce burun ameliyatı olmamla beraber siyah noktalarda cabası oldu 25 yaşındayım 4 yıldır yapmadığım denemediğim şey kalmadı,öncelikle cildinize iyi gelen ürünü bulun;ürün derken kimyasalları hayatınızdan çıkarın yağsız nemlendiri hariç kimyasal hiçbir ürün kullanmıyorum.gül suyu,maden suyu,papatya cildi yatıştırıp aydınlık gösteren en iyi tonik görevi yapan doğal yöntemlerden biridir . Bunları buz kalıplarında papatya suyu, sodaya bir kaç damla limon suyu ekleyip dondurabilirsiniz,haftada bir yumurta akı yada bıldırcın yumurtasına bi kaç damla limon ve bi çay kaşığı zeytinyağ ekleyerek yapıcağınız maske ciltteki lekelere,siyah nokta,sivilce ve kırışıklıklara çok iyi gelir rahatlıkla kullanabilirsiniz ve her cilt tipine uygundur,ayrıca kil maskesinin içerisine bir çay kaşığı yaş maya+soda yada sütü karıştırıp krem kıvamında sürüp maske olarak uygulamanızda çok yararlı olacaktır,sabah-akşam cildinizi gül suyuyla nazikçe silip buz kalıplarınızı ardından yüzünüze uygulayıp haftada bir yumurta bir kaç gün sonrada kil maskesini uygularsanız 2 hafta içerisinde cildinizdeki tüm sorunlardan kurtulursunuz,ayda bir jelatin maskesi yapıyorum onunda faydasını gördüm,yatmadan önce göz çevrenize ve dudaklarınıza hakiki zeytinyağ sürüp nemlendirici kreminizi uyguladıktan sonra yatabilirsiniz yağsız nemlendirileri kullanmanızı tercih ederim pure beauty ürünleri gerçekten bu konuda çok başarılı ve dışarı çıkmadan önce makyaj altı kremi olarakta kullanabilirsiniz dışarıdan kimyasal olarak kullandığım tek ürün yağsız nemlendirici. Biraz uzun oldu ama sabırla düzenli uyguladığınızda görüceksiniz gerçekten işe yarıyo kızlar ben artık mutluyum bu konuda hiç bir sıkıntım kalmadı inşallah sizlere de faydası olur....

merhaba. ben de gülsuyu+limon+elma sirkesi karışımını denedim. çok memnun kaldım yüzüm harika oldu:KK73:sivilceler ve siyah noktalar gitti oleyy. teşekkürler paylaşım için

elma sirkesinde malik asit var, gül suyu zaten hepinizin malumu, ama bu karışıma limon suyu koymak yerine c vitamini ilave edin saf c vitamini L ascorbic acid ilave edin günlük uygulayın bu karışımı, c vitamini bozulur çünkü ciddi anlamda memnun kalırsınız.

Bu karısım gzamalarıma iyi geldi el parmaklarımda çıkmıştı doğumdan sonra ve kanıyordu krem verdı doktor kullandım işe yaramadı ama bu karısım yaradı. Egzeması olanlar kullanabılırler

bu karışım bende bi işe yaramadı. Acaba yarım saat değilde sabaha kadar kalsa bir etkisi olur mu yoksa zararlı mı bilemedim :(

bir hafta kadar..ama benim yüzüm çok feci. :( denemediğim şey kalmadı..sanırım hiç bişi işe yaramayacak. :( Allahtan bir mucize istiyorum..napacağımı bilmiyorum..senin de bir önerin varsa alabilirim :)

bir hafta kadar..ama benim yüzüm çok feci. :KK43: denemediğim şey kalmadı..sanırım hiç bişi işe yaramayacak. :KK43: Allahtan bir mucize istiyorum..napacağımı bilmiyorum..senin de bir önerin varsa alabilirim :)

benim de çoktu sivilcelerim ama küçüklü büyüklüydü. sende neden işe yaramadı bilemedim ki. çok büyük ve iltihaplı mı sivilcelerin acaba? eğer öyleyse ondan işe yaramamıştır belki.:KK43: ben beslenmeme de çok dikkat ediyorum bol su içmek lazımmış. yağlı yiyecekler yemiyorum abur cubur da çok az yiyorum. ama çok kötüyse bi doktora görün istersen cnm. ben çok şey denemiştim bi tek bu iyi gelmişti. geçer inşallah bi an önce

benim de çoktu sivilcelerim ama küçüklü büyüklüydü. sende neden işe yaramadı bilemedim ki. çok büyük ve iltihaplı mı sivilcelerin acaba? eğer öyleyse ondan işe yaramamıştır belki.:KK43: ben beslenmeme de çok dikkat ediyorum bol su içmek lazımmış. yağlı yiyecekler yemiyorum abur cubur da çok az yiyorum. ama çok kötüyse bi doktora görün istersen cnm. ben çok şey denemiştim bi tek bu iyi gelmişti. geçer inşallah bi an önce

peki canım sen ne kadar süre kullandın.. ve nasıl kullandın..

dediklerinin hepsini yaptın..geçmişte roacutan da kullandım..yapmadığım şey kalmadı...ama ben de de suç var elim durmadan yüzümde ( hep leke yaptım yüzümü...çok pişmanımmmm..keşke dokunmasaydım hiç diyorum ama elimde değil :KK43: saol cnm inşallah geçer

dediklerinin hepsini yaptın..geçmişte roacutan da kullandım..yapmadığım şey kalmadı...ama ben de de suç var elim durmadan yüzümde ( hep leke yaptım yüzümü...çok pişmanımmmm..keşke dokunmasaydım hiç diyorum ama elimde değil :KK43: saol cnm inşallah geçer

keşke daha fazla yardımcı olabilseydim :KK43: ah sorma benim de özellikle stres olunca elim yüzümdedir. bu sene kpss ye çalşyrm yine sivilceerim artmaya başladı. dikkat etmek lazım :KK61:

Back
X