- 25 Ekim 2014
- 507
- 349
- 78
- Konu Sahibi theuglygoddess
karışımı yıkadıktan sonra nemlendirici sürüyormusunuz?
evet yüzümü gergin hissediyorum o yüzden az yağlı bi nemlendirici sürüyorum ama az miktarda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karışımı yıkadıktan sonra nemlendirici sürüyormusunuz?
Gülsuyu sirke miktarı ne kadar peki benim yüzümün her tarafı gozenek 2 aydır her gün gül suyu soda kullaniyorm fark yokGül suyu ve sirke yeterli bence.
Limona gerek yok.
Ben uzun zamandan beri gül suyundan baska tonik degdirmem yuzume.
Ve gozeneklerim gozle gorulur sekilde ufaldi kayboldu!
Tavsiy ederim lakin uzun soluklu kullanin.
Bir kac gun kullanip birakmayin!
Birer corba kaaigi bi kasede karistir canim kullan.Gülsuyu sirke miktarı ne kadar peki benim yüzümün her tarafı gozenek 2 aydır her gün gül suyu soda kullaniyorm fark yok
Sen ne kadar sürede kullandin canım bir de normal marketler de satılan üzüm sirkesi degilmiBirer corba kaaigi bi kasede karistir canim kullan.
Ayrica gul suyunu buz kaliplarinda donduru gozeneklerinize uygularsaniz daha iyi sonuc alabilirsiniz.
1 yildir kullaNiyorum.Sen ne kadar sürede kullandin canım bir de normal marketler de satılan üzüm sirkesi degilmi
1 yildir kullaNiyorum.
Sirke uzum degil elma sirkesi olacak dogal olursa en iyisi ama yoksa guvendigin bi markaninkini alabilirsin.[/QUOTE yaa anladım canım sen peki doğal elma sirkw
Saolasn canım. Son olarak peki burnumda bir sürü köklü minik siyah nokta çenem de felan onlar gitmeden gözenekler küçülmez sanırım ilk onlar nasıl gider acaba bir fikrin varmı yanaklarimda bile gozeneklerm kocaman üstelik siyah noktalar var1 yildir kullaNiyorum.
Sirke uzum degil elma sirkesi olacak dogal olursa en iyisi ama yoksa guvendigin bi markaninkini alabilirsin.
Canim bim'de burun bandı satılıyor hem çok ekonomik hem de içinde 6 adet burun bandı var. Piyasada ondan iyisini görmedim.Saolasn canım. Son olarak peki burnumda bir sürü köklü minik siyah nokta çenem de felan onlar gitmeden gözenekler küçülmez sanırım ilk onlar nasıl gider acaba bir fikrin varmı yanaklarimda bile gozeneklerm kocaman üstelik siyah noktalar var
Ay bu sonun da sonu olsun canimm çok soru sordum acaba sen hangi marka kullanıyordun elma sirkesini benim guvencegim bi markada yokkiCanim bim'de burun bandı satılıyor hem çok ekonomik hem de içinde 6 adet burun bandı var. Piyasada ondan iyisini görmedim.
Fersan veya Kemal Kukrer al. En iyi markalar bunlar.Ay bu sonun da sonu olsun canimm çok soru sordum acaba sen hangi marka kullanıyordun elma sirkesini benim guvencegim bi markada yokki![]()