Ah ah aklıma ilk evlendiğimiz günler geldi.Tv deki hatunlardan bile eşimi kıskanır,kanal değiştirirdimAma aradan zaman geçti nekadar saçma olduğunu anladım.Arayı yumuşatmak için önce tvdeki hatunlardan kıskanma huyunu bırakmaya çalış bence canım.Şöyle mantıklı düşününce nasıl saçma bir laf ettiğinin farkına varacaksın.Eşine git sarıl öp ve özür dile olayı büyütüp en güzel günlerinizi zindan etmeyin kendinize
Sen bagirdin, agladin, muhtemelen olayi büyüttün diye sana küsmüs. Bence hic pofpoflama, kendi kendine düzelir yavas yavas, normal davran. Resmen seni cezalandiriyor sanki. Hem suclu hem güclü.
Esimde gecenlerde öyle yapti, ne güzel kizmis vs baktim söyle ekrana "Ben daha güzelim" dedim, sonra bu beni kizdirmak icin devam etti, bende "tamam, madem öyle, bende simdi yakisikli erkek görünce sana haber vereyim, bir bakayim bakalim baska analarin ogullarida yakisiklimiymis" dedim, sonrada erkek ekrana geldikce "Ay yok bu cok tipsizmis" "Aaaaa su adamin sacina bak, isil isil karizma adam resmen" dedim, ücüncü cümleye ulasamadim bile esim hemen olaya el koydu "Tamam tamam anlamadim, cok kötü oluyormus yaaaaaa" dedi, sonrada biraz sessiz kaldi geri döndü bana "Ben sacmi diktirtsem?" Ölürmüsün, öldürürmüsün
önce kızdın bağırdın sinirlendin şimdide arayı nasıl yumuşatsam mı diyosunuz benmi yanlış anladım?
Biraz kötu tepki vermişsin canım,
ama bundan sonra artık hiç bakacağını sanmıyorum
Bende dün tesadüfen bakma dedim hemde tekrar, tekrar:) ( cok saçma) ama işi ile uğraşırken TV'de sahneye çıkan bir kıza, başını kaldırıp inadına bakdi, bende bağırıp çağırma yerine, nasılsa birisi çıkar, bende bir guzel bakarım dedimki çünkü, cok kıskanç, kesinlikle bakmama dayanamıyor
Bence kendiliğinden araniz düzelecekdir, biraz uzamış bu durum ama oda inadına gelip sınır etmeseymiş seni, yanliz Buda seni haklı çıkartmaz, bu yüzden bir daha tepkilerine hakim olmalısın.
ikinizde bedelini kötü ödemişsiniz..
O size ayıp etmiş. Hemde çok. Şimdi de 1 hafta tafra yapıyor demek. Pes doğrusu
kizlar gecen hafta tv izlerkn esim gordugu bi kiza cok guzel faln diye konustu. Genelde boyle takilir beni sinir etmk icin. Bende bu defa baya bagirdim kizdim. Sonra aglamaya basladim. O da geldi optu sarildi ama yuz vermeyince gitti yatti. O gunden beri agzindan tek laf cikmadi. Normalde ise gittignde gunde 4-5 kere arar hic arayip msj atmiyo. Aksmlari geldginde ben laf faln attm hic orali olmadi. 2 gece yanimda yatmadi.sonra ben tepki gosternce ertesi gun kendilignden geldi yataga. Arayi nasil yumusatabilirm. O boyle yapinca bende cekindgimden yanina gidemiuorm ;(
hepsini geçtimde 1 hafta nasıl küs kaldınız
garip doğrusu..
bana kalırsa kredileri bu gibi basit meselelerden tüketmeyin.
tepkiniz tuhaf olmuş.
önce kızıp sonra barışmaya çalışmak :44:
eşinizin ısrarla küs kalmasıda ayrı bi garip zaten.
bence güzel bir pasta yapın eşinize sürpriz olsun.
eğer bir yumuşama belirtisi olursada(ki olsun artık) durumu açıklığa kavuşturun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?