1 haftadir ayni evin icinde konusmuyoruz ;))

esra_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
218
2
68
Kocaeli
Kizlar gecen hafta tv izlerkn esim gordugu bi kiza cok guzel faln diye konustu. Genelde boyle takilir beni sinir etmk icin. Bende bu defa baya bagirdim kizdim. Sonra aglamaya basladim. O da geldi optu sarildi ama yuz vermeyince gitti yatti. O gunden beri agzindan tek laf cikmadi. Normalde ise gittignde gunde 4-5 kere arar hic arayip msj atmiyo. Aksmlari geldginde ben laf faln attm hic orali olmadi. 2 gece yanimda yatmadi.sonra ben tepki gosternce ertesi gun kendilignden geldi yataga. Arayi nasil yumusatabilirm. O boyle yapinca bende cekindgimden yanina gidemiuorm ;(

önce kızdın bağırdın sinirlendin şimdide arayı nasıl yumuşatsam mı diyosunuz benmi yanlış anladım?

Sen bagirdin, agladin, muhtemelen olayi büyüttün diye sana küsmüs. Bence hic pofpoflama, kendi kendine düzelir yavas yavas, normal davran. Resmen seni cezalandiriyor sanki. Hem suclu hem güclü.
Esimde gecenlerde öyle yapti, ne güzel kizmis vs baktim söyle ekrana "Ben daha güzelim" dedim, sonra bu beni kizdirmak icin devam etti, bende "tamam, madem öyle, bende simdi yakisikli erkek görünce sana haber vereyim, bir bakayim bakalim baska analarin ogullarida yakisiklimiymis" dedim, sonrada erkek ekrana geldikce "Ay yok bu cok tipsizmis" "Aaaaa su adamin sacina bak, isil isil karizma adam resmen" dedim, ücüncü cümleye ulasamadim bile esim hemen olaya el koydu "Tamam tamam anlamadim, cok kötü oluyormus yaaaaaa" dedi, sonrada biraz sessiz kaldi geri döndü bana "Ben sacmi diktirtsem?" Ölürmüsün, öldürürmüsün

Ah ah aklıma ilk evlendiğimiz günler geldi.Tv deki hatunlardan bile eşimi kıskanır,kanal değiştirirdim Ama aradan zaman geçti nekadar saçma olduğunu anladım.Arayı yumuşatmak için önce tvdeki hatunlardan kıskanma huyunu bırakmaya çalış bence canım.Şöyle mantıklı düşününce nasıl saçma bir laf ettiğinin farkına varacaksın.Eşine git sarıl öp ve özür dile olayı büyütüp en güzel günlerinizi zindan etmeyin kendinize

Normalde bende o kadr tepki vermem ama zatn baska seye canim sikkndi patladm resmen. Ama o da eve bes karis suratla gelince yaklasmkdan cekiniyorum. Bi de terslerse bende ters konusrum iyice bozulur aramz diye dusunuyorum.

önce kızdın bağırdın sinirlendin şimdide arayı nasıl yumuşatsam mı diyosunuz benmi yanlış anladım?

Evt aynen oyle. Ayni evde konusmayip gidip ayni yataga yatuz cocuk gibi . Bi de benim esim cok deli dolu konuskn biri . Evin nesesidir resmn. Boyle olunca evimzde huzur kalmadi yaa

Biraz kötu tepki vermişsin canım,
ama bundan sonra artık hiç bakacağını sanmıyorum

Bende dün tesadüfen bakma dedim hemde tekrar, tekrar:) ( cok saçma) ama işi ile uğraşırken TV'de sahneye çıkan bir kıza, başını kaldırıp inadına bakdi, bende bağırıp çağırma yerine, nasılsa birisi çıkar, bende bir guzel bakarım dedimki çünkü, cok kıskanç, kesinlikle bakmama dayanamıyor

Bence kendiliğinden araniz düzelecekdir, biraz uzamış bu durum ama oda inadına gelip sınır etmeseymiş seni, yanliz Buda seni haklı çıkartmaz, bu yüzden bir daha tepkilerine hakim olmalısın.

ikinizde bedelini kötü ödemişsiniz..

Evet canim kendi acimdn ben baya odedim. Ama o ne dusunur bilmiyorum. Yarin geldiginde barisma cabalarina giricem. Ayrica bebek calismalri yapicz o yuzdn acilen barismaliyiiiiiiiiiz

O size ayıp etmiş. Hemde çok. Şimdi de 1 hafta tafra yapıyor demek. Pes doğrusu

keşke uzamasaydı ama uzaması da senin suçun değil sanki...
otur karşına anlat sakince, bu bu bu yüzden oldu bi sarılıp gönlümü alsaydın bu kdr uzamazdı de derim?

Bu kadar kıskanç olmakta insanları bunaltıyodur.Ben mesela eşime sorarım sence bu kız nasıl?diye (Tvdeki kızları)Eşimde ne anormel kadınsın ya kıskancagına soruyon diye.
Hatta güzellik yarışmasını izlemiştik bi kez ben rahatsız oldum sen olmadın dedi.
Kıskanmam kendime güveniyorum çünki ben.Bence siz üstüne gitmeyin eşinizin sizin adım atmanızı bekliyor galiba barışma için.
Siz daha iyi tanırsınız eşinizi burdan fikir vermek bence yanlış.
Aynı durumu ben yaşamış olsam mesela kafasına bi şaplak atıp yakışıklı adamsın işte kıskandık ne küsüyosun derdim.
Hayat çok kısa böyle saçma nedenlerden küs kalmaya değmez.

tv'de çıkan herhangi bir bayanı kıskanmak bakma demek çok çocukça ve saçma bir davranış bana göre dokunamadığı tanımadığı konuşamadığı birinden mi kıskanıyorsunuz... dışarda sosyal hayatında ne yapıyorsunuz peki? eşinizin gözünü bağlayıp dışarı çıkarın o zaman güzel bir kadın görür mazallah kavga edersiniz yinetv'de çok yakışıklı bir erkek gördüğümde vayy ne hoş adam desem eşim bana bakma kanalı değiştir dese bana çocukça ve komik gelir ne bileyim saçmalama falan derim alay ederim heralde
Bu arada pişman olacağınız bir şeyi yapmamaya çalışın ki gönlünü almak özür dilemek zorunda kalmazsınız.... önce tavır yapıp bağırıp sonra nasıl yumuşatacağım demişsin ama bence tavrının arkasında dur ki tutarsız davrandığını düşünmesin nasıl olsa gelip kendisi arayı düzeltmeye çalışır bu durumdan elbet o da sıkılacak hep küs kalacak değil ya

ßence üsteleme.. Tamam çocukça davranmıssın ama bukadar büyütmeye hatta yanında yatmamaya hakkı yok ... Bu olay için yatak mı ayrılır. Oralı olma bence...
Ama dayanamam ve inattır o adım atmaz diyorsan şirinliklerini yap :)

sen de erkeklere bak yakışıklı de sürekli o yapıyosa
sen de abartmışsın o da abartmış

çok mu kötü davrandın ki yatakları ayırmış anlamadım
belki sen öyle rahat edersin diye öyle yapmıştır

Şöyle yap düş ne bilim elini incit canım yanıyor falan de sen daha yaratıcı olabilirsin neyse sonra yardim eder sen olmasan ben ne yapardım falan der özür dilersin

Bu konuda esini suclu ilan etmek ne kadar dogru olur bilemem.Bana gore iknizde abartmissiniz sonucta tvde ki cikn kadini tanimiyorsunuz biz bile tv de gordugumuz kisiler icin ne kadar guzel yada ne kadar yakisikli diyebiliyoruz giydigi kiyafetlet cok yakismis yada saci basi ne guzel olmus diyebiliyoruz bu konuda biraz abartmissiniz esiniz size tv de kadin ne kadar guzel dediginde sizde yanindaki erkek ne kadar karizmatik diyebilirsini esinizde abartmis 1 haftadir kusemek ne oluyor yada yatagi ayirmak guzel bir davranis degil sanirim ilk adimi sizden bekliyor.

hepsini geçtimde 1 hafta nasıl küs kaldınız
garip doğrusu..
bana kalırsa kredileri bu gibi basit meselelerden tüketmeyin.
tepkiniz tuhaf olmuş.
önce kızıp sonra barışmaya çalışmak :44:
eşinizin ısrarla küs kalmasıda ayrı bi garip zaten.
bence güzel bir pasta yapın eşinize sürpriz olsun.
eğer bir yumuşama belirtisi olursada(ki olsun artık) durumu açıklığa kavuşturun.

Son düzenleme:

Baristik sonunda kizlar. Arkadaslarla bi yerlere gittik gezmye. Donusde de evde basbasa oh.oh . Bu arada kende geldi yanima ben bisey yapmadim. Dusumu aldim kokular surdum dayamamadi tabi :))

Bence ıkı tarafta gurur yapıyo bence bırınız ıyıce sokulsa bı sorun kalmıycak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…