• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftadır üzülmekten ve aglamaktan harap oldum lütfen bana yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alma. Tam tersine senin özeline müdahale ettiği, kişisel mesajlarını okuduğu için senin onunla konuşmaman lazım. Madem ailenin bilmesini istemediğin durumların var, bir zahmet telefon şifreni değiştir. Hatta ailen özel hayatını bilse bile değiştir. Ablanın yaptığı terbiyesizlik.
Şifremi ben yanında açarken öğrenmiş galiba bildiğini bilmiyordum. Yanında açık bırakıp giderdim hiç okumazdi nasıl böyle oldu anlamıyorum

Senin cingar çıkarman lazımdı msjlarını okuduğu için.
Bırak gitme üstüne. Sen suçlu hissettikçe tepene çıkacak.
İyi bir abla olsa öncr kızsa bile sonradan oturup konuşurdu bu adama güveniyor musun ciddi mi vs diye. Ayrıl demesi tam anlamıyla saçmalık. Kıskançlık.

Hepinize çok teşekkür ederim birazda olsa beni rahatlattiniz. Ama ben çok üzülüyorum nasıl eskisi gibi olucam tekrar ne yapmalıyım bilmiyorum. Kendimi öldürmeyi de çok düşündüm. Ama o zaman anneme babama söyleyip onları uzecekti

niye ölüyorsunuz pardon?
zamane gençliği
ablanız abartmış uyarabilir, bak aklını başına al diyebilir ama küsmesi saçma
bir daha o işlere girmeyin, sonu kötüye varacak belli.

I love you filminde bir sahne vardı öyle,
Ablası kardeşine kızıyordu
'aşık olmuş,daha ben olmamışam ' diyerek,o sahne geldi aklıma :KK70:
Ablamda bana aynı şeyi söyledi bu yaşıma geldim ben yapmadım daha bi kere sen sözlü müsün onla nişanlı mısın daha yapıyorsun dedi

Hepinize çok teşekkür ederim birazda olsa beni rahatlattiniz. Ama ben çok üzülüyorum nasıl eskisi gibi olucam tekrar ne yapmalıyım bilmiyorum. Kendimi öldürmeyi de çok düşündüm. Ama o zaman anneme babama söyleyip onları uzecekti

İyi misiniz hanımefendi? Sevgilinizle ilişkiye girdiniz ablanız da gördü diye niye kendinizi öldüresiniz? Yaş kaç yahu lise çağında mısınız? Kendi hayatınıza bakın, bu kadar ablaya bağımlı olup onun istediği şekilde davranmaya çalışmak gram sağlıklı değil. Silkelenip kendinize gelin, ablanızın yaptığı terbiyesizliği kendi üstünüze yıkmayın.

niye ölüyorsunuz pardon?
zamane gençliği
Bana bunu dese zaten razıyım beni uyarma değil bana senin gibi kardeşim yok dedi bidaha böyle bir şey yapma demiyor beni sürekli kötüledi demedik laf bırakmadı bana. Gece kaldırdı 4 te uykudan defol git dedi bana.

Sana ablanın öğrenmesinden daha önemli bir hayat dersi: Daha sonradan pişman olacağın şeyi yapma. Hoş bence ablan öğrenmese senin pişman olacağın da yoktu öğrenince tutuştu eteklerin. Akıllı ol şifreni değiştir görmesin bir daha.

niye ölüyorsunuz pardon?
zamane gençliği
Bana bunu dese zaten razıyım beni uyarma değil bana senin gibi kardeşim yok dedi bidaha böyle bir şey yapma demiyor beni sürekli kötüledi demedik laf bırakmadı bana. Gece kaldırdı 4 te uykudan defol git dedi bana.

Böyle durumlarda genelde kızılır ve o kişiyle evlenmeye yönlendirilir. Ablanız neden sizi ayırmaya çalışıyor ? Evlenmeden birlikte olmak isteyen adamdan hayır gelmez düşüncesi mi?
Yoksa o kişiyi tanıyor beğeniyor da bunu hazmedemedi mi ?
Herkes kendi doğrularıyla kendi hayatını yaşar. O sadece kendi görüşünü belirterek yaptığın yanlış bunu onaylamıyorum diyebilir.

Benim bunu yaşamam aniden oldu birden gelişti. Böyle olacağını bilmiyordum o günden beri düşünüyordum ablama anlatmayı da düşündüm ama benimle konusmamasindan korktum sustum. Ben herşeyimi ablama anlatır konusurdum ama şimdi çok yalniz kaldım.
Sana ablanın öğrenmesinden daha önemli bir hayat dersi: Daha sonradan pişman olacağın şeyi yapma. Hoş bence ablan öğrenmese senin pişman olacağın da yoktu öğrenince tutuştu eteklerin. Akıllı ol şifreni değiştir görmesin bir daha.

Ben de ablayim ve buradaki yorumlara katilmiyorum bence ablaniz hakli o cocuga nasil guvenebiliyorsun?evlenecegini nereden biliyorsun?baska yerde anlatmayacagina nasil guvenebiliyorsun?Ben de kardesimin bu tarz bir seyini yakaladim ve dua et ablan hicbir sey yapmamis

Ben olsam doverdim
Kaldiramam boyle bir şeyi, kardesimde olsa kusura bakmasın.
Ablana kizamadim, esnek bile davranmis
Çok iyi çözüm muazzam zihniyet şiddet her şeye iyi gelir dayak cennetten çıkmadır eşiniz de haklı olduğunu düşündüğü zamanlarda sizi dövüyor mu?

Böyle durumlarda genelde kızılır ve o kişiyle evlenmeye yönlendirilir. Ablanız neden sizi ayırmaya çalışıyor ? Evlenmeden birlikte olmak isteyen adamdan hayır gelmez düşüncesi mi?
Yoksa o kişiyi tanıyor beğeniyor da bunu hazmedemedi mi ?
Herkes kendi doğrularıyla kendi hayatını yaşar. O sadece kendi görüşünü belirterek yaptığın yanlış bunu onaylamıyorum diyebilir.
Seninle evlenmek istese bunu yapmaz evlenmeden nasıl sana dokunabiliyor sen nasıl izin veriyorsun hala güveniyor musun ona ayril ondan dedi

Ben olsam doverdim
Kaldiramam boyle bir şeyi, kardesimde olsa kusura bakmasın.
Ablana kizamadim, esnek bile davranmis
niye dövünce ilişki geriye doğru mu seyir ediyor , o trene binen binmiş yola çıkan çıkmış ,istasyondan çıktıktan sonra tren rusyaya değilde amerikaya gidiyor desen kaç yazar:D

İyi misiniz hanımefendi? Sevgilinizle ilişkiye girdiniz ablanız da gördü diye niye kendinizi öldüresiniz? Yaş kaç yahu lise çağında mısınız? Kendi hayatınıza bakın, bu kadar ablaya bağımlı olup onun istediği şekilde davranmaya çalışmak gram sağlıklı değil. Silkelenip kendinize gelin, ablanızın yaptığı terbiyesizliği kendi üstünüze yıkmayın.
Bende çok kızdım ama tabii içimden yüzüne bişey diyemedim mesajlarima bakması çok ağrıma gitti. Ben ona böyle bişeyi hiç yapmadım yapmamda .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X