1 haftalik bebegimin yaninda siddet

Balkaymakbebegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
142
173
53
29
Mrb arkadaslar
1 hafta once melegimi dogum yaptim ve 3 gundur evdeyim.. kaynanamla altli ustlu oturuyoruz yani bebegi sevmek icin gunde 4 5 kere ugruyo.
Kocam takintili o yuzden eve geli gelmez temizlik camasir yemek herseye son gaz devam ettim dikislerim sizliya sizliya yinede bisey demedim ki kabga etmiyelim diye
Bugun oglen kaynanam geldi cocuk sevmeye biz film izlioduk bos bos sonra esim sordu annesine bisey icion mu yok bn nenek sevmeye geldim hemen cikacam dedi sonra bi 5 dk gecti esim dedi emin misin kahve yapsin karim dedi oda tekrar yok dedi orda esim dedi sen karimin sormadigina bakma yorgunmus hanimefendi dedi bnde dedim sanki yabanci ev biri bisey isterse soyler ztn sormaya gerek yok. Bunu dedim diye esim ayaga kalkti kafama vurmaya basladi bagirmaya basladi bnde kostum.hemen bebegimi alip bagirima bastim kokumu alip etkilenmesin diye o vicdansiz saldirmaya devam etti kaynanam da anlamadi onune gecmeye calisiyo kiz ne dedi bisey demedi fln diye ama erkek gucu. Bebek kucagimda olmasina ragmen sacimi cekmeye kafama vurmaya yuzumu cirnaklamaya devam etti.
Tum gun bebegim kucagimda agladim simdi neden bilmiom uykusunda ic cekiyo odayi kitledim guvende olalim diye ama sabah bosanmak istedigimi soylicem cocugum icin onu bu sartlarda buyutemem

Kocam takintili o yuzden eve geli gelmez temizlik camasir yemek herseye son gaz devam ettim dikislerim sizliya sizliya yinede bisey demedim ki kabga etmiyelim diye
Normalde asla söylemem, her şey Allah'ın takdiri ile olur ama beni bile dile getirdiniz. Böyle bir herife niye çocuk dünyaya getirmek, onu niye baba yapmak

Kararından vazgeçme umarım buna maddi manavi gücün vardır.Pislik,ruh hastası insanlara imkanı olan bir saniye dayanmasın.Hareketlere bak Allah kahretsin ne demek bir haftalık anneye böle davranmak.

Lütfen ama lütfen bu kararından dönme boşan o insan kılıklı mahluktan
Bunu yapan insan olamaz gerçekten olamaz

manyak! Ruh hastası!
kusura bakmayın ama bir insanla evli değilsiniz
kararınızı kesinlikle tek söylemeyin. Aslında bir darp raporu alsaydınız keşke. Kolay kolay boşan demem ben başkasına. Ama evladınızı düşünün. Allah korusun ya yanlışlıkla ona gelseydi bir tokat. Ayrıca gerçekten böyle bir manyağın elinde çocuğun akli dengesi yerinde olmaz
Çok üzüldüm umarım bir an önce o gelişimini tamamlamamış yaratıktan kurtulursunuz. Çok geçmiş olsun.

Allah belasını vermesi dileğiyle!
Peki neden hala o evdesiniz?
Gidecek yeriniz mi yok?
Aileniz?
1 haftalık lohusaya ev isi yaptırmalarından belli,iyi insanlar olmadıkları

Önce hastaneye gidip darp raporu alın. Sonra da uzaklaştırma kararı çıkartın. Kapının kilidini değiştirin mutlaka. Sonra da dava açarsınız. Ama darp raporunu mutlaka alın, boşansanız da boşanmasanız da çok işinize yarar. Geçmiş olsun, umarım bir an önce kurtulursunuz.

"Allah vicdanli merhametli insanlarla karsilastirsin" ne anlamli bir duadir.Gercekten de oyle rabbim kimseyi merhametsizin eline dusurmesin.Daha bir hafta olmus dogum yapali, dinlenmen gerekirken neden sirf soylenmesin diye kendine eziyet ediyosun?cokmu kiymet biliyor baksana!Ruh hastasi esin annesine kahve ikramini dusunene kadar ,keske senin ve bebeginin azicik rahatini dusunseymis.Suan da bir kadinin en cok destege,yardima ihtiyaci oldugu donemdesin,baskasinin cayini,kahvesini dusunecek konumda degilsin.

Elleri kırılsın pislik herifin. Kocanız takıntılı değil, ruh hastası bir psikopat. G.tünü yayıp hizmet bekleyeceğine kalksın yeni doğum yapmış karısına hizmet etsin. Ama o anlayış yok tabi kapasitesizde. Hastaneden yeni gelip, ev işlerine giriştiğinize göre sizi çok sindirmiş, çok ezmiş belli. Böyle hayat olmaz, yazık. Size ayrı, çocuğunuza ayrı yazık. Aileniz nerede diye sormuş herkes? Bu asalaktan biran önce kurtulursunuz inşallah.

Normalde asla söylemem, her şey Allah'ın takdiri ile olur ama beni bile dile getirdiniz. Böyle bir herife niye çocuk dünyaya getirmek, onu niye baba yapmak
Onu baba degilde kendimi anne yaptim iyiki yaptim bosansam bile asla demem neden bu cocugu yaptim kaldim cocukla tek basima asla demem

Ailem yakinlarda hepsini bugun yapmayi dusunuyorum dun kavga esnasinda bosanacagimi soyledim sacimdan tuttu dunden razi o****** fln dedi rabbim onun o ellerine oyle bi hastalik versin ki yerinden oynatamasin

Kararından vazgeçme umarım buna maddi manavi gücün vardır.Pislik,ruh hastası insanlara imkanı olan bir saniye dayanmasın.Hareketlere bak Allah kahretsin ne demek bir haftalık anneye böle davranmak.
Rabbim ona en guzel cezayi versin bekliyorum o gunleri benim el kadar yavrumun yaninda durduk yere bunlari yasatti allah onu kahretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…