- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
- Konu Sahibi Balkaymakbebegim
Ben sonucu merak ediyorum. Kararlı ve tutarlı davrandınız mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooo ne diyosunuz?Adam dörtlüleri yaka yaka gelmiş zaten
Böyle cahil adamları nereden buluyorsunuz allah aşkına
Hizmetci muamelesi yapan kayınvalide, daha önce yine döven bir eş, gece yarısı evinize gelip "bana yemek yap" diyen bir görümce..
Konaklı , ağalı dizilerde kalmadı mı bunlar? Hala nasıl kabullenirsiniz? Kız bebek doğduğu için eşinizin siniri. Eski konulardan belli. Hamileyken döven adamdan ne bekliyorsunuz ki? Icinden melâike mi çıksın bir anda?
Dusunemezler kuzum çünkü onlar lohusaligi bilen biz ise bilemeyen insanlarız. Biliyosun lohusayken beyin bir süre perte çıkıyor falan filan. Sonra sen gelip gerçekleri söyleyince ama neden üstüne gidiyorsunuz oluyor.Kimse parmaklarını yorup sinirini bozmasın.
Belli ki patolojik derecede problemleri olan herif özür dileyecek ve konu sahibi de "evladım babasız..." falan filan diye sineye çekecek.
Boşanacak olan insan o anda gider polis çağırır darp raporu alırdı. Ki orası bir Avrupa ülkesiymiş..
"Bu herifi neden baba yaptın? Bir anda psikopat olmadı ya" dediğimiz kadınlar hep "iyi ki çocuğum olmuş hiç pişman değilim iyi ki anne oldum" diye laflar etmiyorlar mı sinirim zıplıyor. Bencilliğin nirvanası. Sanki boşanınca çocuğu at kurtul diyoruz.
Anlatmak istenen şey, anne olmak isteyen kadın, önce baba adayının nasıl biri olduğuna, baba ve eş vasıflarına sahip mi diye bakmalı. Sana eş hayat arkadaşı olamamış erkek baba olabilir mi?
Anne ve babanın görevi dünyaya getirdiği çocuğa her anlamda iyi bakmak, iyi şeyler öğretmektir.. Ve her çocuğun anne kadar babaya da ihtiyacı vardır. Sizin onu boşandıktan sonra öpüp sarmalamanız başka bir konu..
Hasta ruhlu heriflerin gereksiz spermlerini dölletip, dünyaya gelen masumun omzuna daha ufacık yaşta yük bindiriyorsunuz..
Konu sahibi gibi düşünen bir kişi daha varsa lütfen bunları düşünsün..
Ben o yorumu yaptığımda sitedeydi konu açabildiğine göre cevapta verebilir diye düşündüm.zaten kendisi de cvp verdi bana.kaç zamandır buradayım daha birinin msjını alıntılayıp da yazdığını eleştirmedim ya da birebir bu tarz konuşmalara girmedim hem de bir kere bile.Çünkü herkesin düşüncesi kendine.konu sahibinin daha önceki konularına baktım ve hep affettiğini gördüm bu yüzden bizim yorumlarımızı önemsemediğini ve cevap vermediğini düşündüm.İyi akşamlar.Yani cevap verebilse bu haliyle bile cevap verecek değil mi
Bu konumunda muhatabı biz değiliz
Nedir
Hatalı gördüğümüz davranışlara olaylara yorum yapıyoruz
Ben hiçbir şey demiyorum. Arkadaş çok güzel anlatmış harfi harfine!Şu an çok sinirliyim ve size sizden çok üzüldüm inanır mısınız? Sizin kendinize zerre kadar saygınız da yok, acımanız da yok çünkü.
Sen git tee Belçika'da yaşa ama orada bile kayınvalideyle altlı üstlü otur.
Bu adam daha önce sizi yerlerde sürüklemiş.
Bir gebelik geçirmisiniz ama gebelik sonuçlanmamış ve siz akıllanmayıp 2. kez hamile kalmışsınız. Hamileyken tekrar dayak yemişsiniz.
İşsizlik maaşınıza el koyup size 3 kuruş para veriyor, size "şerefsiz, mal" diye bir ton hakaret ediyor.
Adam padişahın sol kolu olduğu ve takıntılı olduğu için ameliyatlı halinizle ev işine koşuyorsunuz.
Farkında mısınız, siz elin pipili oğlu için kendi canınızı geçtim çocuğunuzun canını bile umursamadan, "bana bir şey olursa yavrum ne yapar" demeden ev işi yapma peşindesiniz. Ve sonuç olarak yine dayak yemişsiniz.
Hem de anasına kahve yapmadınız diye.
Ne sandınız, çocuğu kucaklayınca vurmaz mı sandınız? Bir daha yerlerde sürüklemeyeceğini mi sandınız?
"Darp raporu al" diyorlar, "gerek yok, hemşire şahit zaten" diyorsunuz. Boşanmak falan istemiyorsunuz çünkü siz.
Hala kocanızı savunma peşindesiniz.
Belçika gibi bir ülkede darp raporuyla o adamı yaka paça götüreceklerini biliyorsunuz çünkü.
"Himşiri şihit" diye bizi mi avutuyorsunuz kendinizi mi anlamadım.
Çocuğu yaptığınıza da pişman değilmişsiniz. Ne hoş.
Büyüyünce gelsin ona da bir soralım "anandan babandan memnun musun" diye. Eminim saadet dolu günler anlatır.
Nasıl bir yaratıklar evlenmişsiniz eli kırık sanki yapsın kendisi. Sanki kadınlar mecbur yapmaya pislik herifMrb arkadaslar
1 hafta once melegimi dogum yaptim ve 3 gundur evdeyim.. kaynanamla altli ustlu oturuyoruz yani bebegi sevmek icin gunde 4 5 kere ugruyo.
Kocam takintili o yuzden eve geli gelmez temizlik camasir yemek herseye son gaz devam ettim dikislerim sizliya sizliya yinede bisey demedim ki kabga etmiyelim diye
Bugun oglen kaynanam geldi cocuk sevmeye biz film izlioduk bos bos sonra esim sordu annesine bisey icion mu yok bn nenek sevmeye geldim hemen cikacam dedi sonra bi 5 dk gecti esim dedi emin misin kahve yapsin karim dedi oda tekrar yok dedi orda esim dedi sen karimin sormadigina bakma yorgunmus hanimefendi dedi bnde dedim sanki yabanci ev biri bisey isterse soyler ztn sormaya gerek yok. Bunu dedim diye esim ayaga kalkti kafama vurmaya basladi bagirmaya basladi bnde kostum.hemen bebegimi alip bagirima bastim kokumu alip etkilenmesin diyeo vicdansiz saldirmaya devam etti kaynanam da anlamadi onune gecmeye calisiyo kiz ne dedi bisey demedi fln diye ama erkek gucu. Bebek kucagimda olmasina ragmen sacimi cekmeye kafama vurmaya yuzumu cirnaklamaya devam etti.
Tum gun bebegim kucagimda agladim simdi neden bilmiom uykusunda ic cekiyoodayi kitledim guvende olalim diye ama sabah bosanmak istedigimi soylicem cocugum icin onu bu sartlarda buyutemem
![]()