1 haftalik bebegimin yaninda siddet

Mrb arkadaslar
1 hafta once melegimi dogum yaptim ve 3 gundur evdeyim.. kaynanamla altli ustlu oturuyoruz yani bebegi sevmek icin gunde 4 5 kere ugruyo.
Kocam takintili o yuzden eve geli gelmez temizlik camasir yemek herseye son gaz devam ettim dikislerim sizliya sizliya yinede bisey demedim ki kabga etmiyelim diye
Bugun oglen kaynanam geldi cocuk sevmeye biz film izlioduk bos bos sonra esim sordu annesine bisey icion mu yok bn nenek sevmeye geldim hemen cikacam dedi sonra bi 5 dk gecti esim dedi emin misin kahve yapsin karim dedi oda tekrar yok dedi orda esim dedi sen karimin sormadigina bakma yorgunmus hanimefendi dedi bnde dedim sanki yabanci ev biri bisey isterse soyler ztn sormaya gerek yok. Bunu dedim diye esim ayaga kalkti kafama vurmaya basladi bagirmaya basladi bnde kostum.hemen bebegimi alip bagirima bastim kokumu alip etkilenmesin diye😥 o vicdansiz saldirmaya devam etti kaynanam da anlamadi onune gecmeye calisiyo kiz ne dedi bisey demedi fln diye ama erkek gucu. Bebek kucagimda olmasina ragmen sacimi cekmeye kafama vurmaya yuzumu cirnaklamaya devam etti.
Tum gun bebegim kucagimda agladim simdi neden bilmiom uykusunda ic cekiyo :KK43: odayi kitledim guvende olalim diye ama sabah bosanmak istedigimi soylicem cocugum icin onu bu sartlarda buyutemem :KK43:
Allah aşkına 20 gün geçmiş ne olur o adamı hayvanı terk ettim de barıştım deme

Tekrardan merhaba on yargili insanlar ( hepsi degil )
Zor bi surecden.gectigim icin telefonu almak aklima gelmedi o gunden sonra ailemin yanina tasindim bosanma davamiz acildi cocugum ve ben daha mutlu ve huzurluyuz
Tabi eski esim pisman oldu defalarca barismaya calisti ama malesef icimde bitenler cok o yuzden geri donusu yok... umarim bizim icin hayirlisi budur mutluyum :)
Aferin sana. Çok mutlu ol inşallah

Konu sahibi de az suclu degi. Bu kacinci siddetmis. Avrupa gibi bir ülkede yasayip o adami dize getiremiyor. Insan ne yaparsa kendine yapiyor
Avrupa da yaşıyorsa belki dil bilmiyor kendisine güvenmiyordur. Yazık çok yazık konu sahibine

Avrupa da yaşıyorsa belki dil bilmiyor kendisine güvenmiyordur. Yazık çok yazık konu sahibine
Eski konularına bir göz attım çalışmış, hatta hamilelik döneminde eşi işsizlik maaşının neredeyse hepsini alıyor ve sen ne işe yararsın mal gibi hakaretler ediyormuş.
Çalıştığına göre dile hakimdir, bir de yurtdışında zaten bu durumlar için neredeyse her dilde danışmanlar var.

Tekrardan merhaba on yargili insanlar ( hepsi degil )
Zor bi surecden.gectigim icin telefonu almak aklima gelmedi o gunden sonra ailemin yanina tasindim bosanma davamiz acildi cocugum ve ben daha mutlu ve huzurluyuz
Tabi eski esim pisman oldu defalarca barismaya calisti ama malesef icimde bitenler cok o yuzden geri donusu yok... umarim bizim icin hayirlisi budur mutluyum :)
Aferin kız, seni de bebeğini de öpüyorum

tebrikler :) umarım uzaklaştırma kararı vs almışsınızdır o manyağın ne yapacağı belli olmaz çünkü

Back
X