1 haftalik burnum ... hayatım kabus

akpnresra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
2
0
1
31
Arkadaslar mrb ben esra 1 hafta önce rinoplasti oldum. .. burnum normalde çok az kemerli ve bu kemer çok az catladi.. Bu gün alcim ve tamponlarim alındı ... Sonuç kalın bir burun koku aynı hizada burun ucuna doğru uzanti ve kocaman bir burun ucu ... Tecrübeli arkadaşlarımdan rica etsem yardım ede bilirler mi ... ve inanılmaz morlugum var ... Çok fazla agresif bir grisim olmadığı halde tabiri caizse suratim tebdil olmuş durumda ... Bu durum ne zaman düzelir hızlandırma için ne yapmalıyım ...

Arkadaslar mrb ben esra 1 hafta önce rinoplasti oldum. .. burnum normalde çok az kemerli ve bu kemer çok az catladi.. Bu gün alcim ve tamponlarim alındı ... Sonuç kalın bir burun koku aynı hizada burun ucuna doğru uzanti ve kocaman bir burun ucu ... Tecrübeli arkadaşlarımdan rica etsem yardım ede bilirler mi ... ve inanılmaz morlugum var ... Çok fazla agresif bir grisim olmadığı halde tabiri caizse suratim tebdil olmuş durumda ... Bu durum ne zaman düzelir hızlandırma için ne yapmalıyım ...
17 gun oldu ameliyat olali . burnum eskisinden kotu suan .

En 3 ay bekleyin derim ;)
Gelecek ayin 18inde 6.ay tecrubemi yazacagim(:
Burun cok ama cok gec iyilesiyor. Uyku duzenindeki yarim saatlik sapma bile ertesi gun burna yansiyor, sekli bozuk oluyor, ertesi gun duzeliyor.

En 3 ay bekleyin derim :KK66:
Gelecek ayin 18inde 6.ay tecrubemi yazacagim:-)
Burun cok ama cok gec iyilesiyor. Uyku duzenindeki yarim saatlik sapma bile ertesi gun burna yansiyor, sekli bozuk oluyor, ertesi gun duzeliyor.
sabirsizlikla bekliyorm canm fotograf da paylas lutfeen :)

kizlar sizi cok iyi anliyorum. ben 4 yil once olmustum. ilk alcim ciktigindan beri depresyona girdim. hergun aynalara bakar aglardim igrenc oldu falan filan. hayata kustum. sonra zamanla indi. alistim. yakismaya basladi. gercekten anliyorum sizi ama emin olun burnunuz guzel olmustur. birde soyle dusunun. estetik olmadan onceki burnunuzdan daha iyi oldugu kesin mi? kesin. o zaman sorun yok. belki istediginiz gibi olmadi ama eskisinden daha guzel oldu bu bile yeterli bence.

Bende oldum hemde 10 gun icinde iki kez bugun gittim kontrole sol burun kenarim sag taraftan daha cok sis doktor inicek dedi bugün tam 19 gun oldu bende aynalara bakamaz oldum ins iner bakalım ne olucak cok psikolojim bozuldu pismanim ya

Kizlar merhaba ben de 4 ay once ameliyat oldum ilk zamanlar sisliklerden dolayi burnum cok buyuk gozukuyordu, insan şişlikten oldugunu bilmesine ragmen gercekten uzuluyor korkuyor hatta neredeyse pisman oluyor ben de oyle olmustum zamanla inmeye baslayinca sekli de oturdu. Burnumda esitsizlikler vardi ilk zamanlarda simdi toparlandi, duzeldi , cok memnunum, gercekten moralinizi yuksek tutun sonucta birsuru islem uygulaniyor ameliyatta o yüzden sisliklerin olmasi ve burnumuzun hemen guzel gozukmemesi cok normal benim de hala inmeyen yerler var bunye meselesi ama gerçekten zaman icinde burun kibarlasiyor ve sekli ortaya cikiyor sabretmek ve morali yuksek tutmak gerek

daha yeni ameliyat olmuşsunuz
burun yapınız kalın deriliyse şişlik çok olur ve geç iner

sizi korkutmak istemem ama 36. günüm burnum her geçen gün uzuyo:) ve burun ucumda ineceğine büyüyo.

Nolur şöyle laflar etmeyin burada ameliyat olacak kişilerde bu durumdan etkilenebilir. İlk başta şöyle söyliyim canım moralini yüksek tut düşün canlı hücreler kırılıyor törpüleniyor oradan hava akışı da sağlanmıyor ve eğer pıhtılaşmanda biraz yüksekse böyle şeylerin olması ameliyat sonrası olması gayet normal kendini korkutursun millet by pass geçiriyor ya Allah aşkına psikolojinizi bozmayın düzelir.Hemen olacak bir şey değil :)

ameliyat olalı 7 ay oluyor tecrübelerimi anlatayım hiç kafana takma çünkü o mmorluklar en geç 15 içinde geçer bünyeden bünyeye değişir burun etin kalınsa öyle olabilir değilsede o çok taze 3 ay olunca tam şeklini alcak

Kizlar ... açıkçası biraz erkenci davranmis olabilirim ... Son 3 4 günde hızlı bir şekilde iylilesme görüyorum ama halen daha burun ucum fazla odemli.... Bu gün kontorlum vardı ona gidip öyle dönmek istedim size ... doktor burun ucuna krem sürüp masaj yapmam gerektiğini söyledi bu şekilde en gec 2 aya iner dedi ... bakalım duruma göre dönüş yapıcam size ....

Kizlar ... açıkçası biraz erkenci davranmis olabilirim ... Son 3 4 günde hızlı bir şekilde iylilesme görüyorum ama halen daha burun ucum fazla odemli.... Bu gün kontorlum vardı ona gidip öyle dönmek istedim size ... doktor burun ucuna krem sürüp masaj yapmam gerektiğini söyledi bu şekilde en gec 2 aya iner dedi ... bakalım duruma göre dönüş yapıcam size ....
ruj sürerken farkediceksiniz başta dudakları birbirine değdirip yayarken burun deliklerinin orası gerilir gibi oluyor ama zamanla şişlik indiği için eski hali gibi rahat ooluyor

sizi korkutmak istemem ama 36. günüm burnum her geçen gün uzuyo:) ve burun ucumda ineceğine büyüyo.
bencede korkutmayın pekte tecrübeniz yok ve burnunuz inanın bana her geçen gün güzel olacak bende çok takıntılıyım burnuma bakardım hep ameliyattan sonra resmini çekerdim felan burnumun şişi indi nerdeyse şiş gibi durmuyor kimse ameliyat olduğunu anlamadı hatta geçende kulak burun boğaza gittim griptim doktor kamerayla baktı o bile anlamadı

bencede korkutmayın pekte tecrübeniz yok ve burnunuz inanın bana her geçen gün güzel olacak bende çok takıntılıyım burnuma bakardım hep ameliyattan sonra resmini çekerdim felan burnumun şişi indi nerdeyse şiş gibi durmuyor kimse ameliyat olduğunu anlamadı hatta geçende kulak burun boğaza gittim griptim doktor kamerayla baktı o bile anlamadı
Tecrübemiz yok mu? bende oldum bu ameliyatı ve burun ucumun şiş olduğunu bende farkındayım. Ben şeklinden bahsediyorum uzunluğundan bahsediyorum. ,Burun uzunsa uzundur kısalmaz. Şiş ise şişi iner. Kendimizi kandırıp pollyannacılık oynamaya hiç gerek yok bence ;)

Tecrübemiz yok mu? bende oldum bu ameliyatı ve burun ucumun şiş olduğunu bende farkındayım. Ben şeklinden bahsediyorum uzunluğundan bahsediyorum. ,Burun uzunsa uzundur kısalmaz. Şiş ise şişi iner. Kendimizi kandırıp pollyannacılık oynamaya hiç gerek yok bence :KK66:
Sen revizyon olmayı düşünüyodun naptin kimseye karar verdinmi

Tecrübemiz yok mu? bende oldum bu ameliyatı ve burun ucumun şiş olduğunu bende farkındayım. Ben şeklinden bahsediyorum uzunluğundan bahsediyorum. ,Burun uzunsa uzundur kısalmaz. Şiş ise şişi iner. Kendimizi kandırıp pollyannacılık oynamaya hiç gerek yok bence :KK66:
Canım senin burnun güzeldi diye hatırlıyorum şişler azaldıkça sevmemeye mi başladın :110:
son halinin resmi var mı benimde her gün değişiyo burnum kalkıyo iniyo şişiyo kavisleniyo:KK33:

Sen revizyon olmayı düşünüyodun naptin kimseye karar verdinmi
Haldun kamburogluna olucam galiba.
Canım senin burnun güzeldi diye hatırlıyorum şişler azaldıkça sevmemeye mi başladın :110:
son halinin resmi var mı benimde her gün değişiyo burnum kalkıyo iniyo şişiyo kavisleniyo:KK33:
Canım ucu kötü oldu. Top var ortasında ve dikiş yerleri cok sivri gösteriyo. garip bi anlatım oldu ama benım istediğim gibi değil ucu yanı anlayacağın. Ayrıca eski burnumdan 1-2 mm daha düşük duruyo

Back
X