- 24 Şubat 2021
- 258
- 343
- 23
- 27
- Konu Sahibi Mehtoskuzu
-
Adetim 7 8 gün gecikti.. 3kez evde idrar testi yaptım ama negatifti hepsi. Kan tahlilini ne zaman vermeliyim neden adet olamıyorum belirsizlik çok yordunartık bişey söyleyin nolur..Hastanede kanda bakarlar. 1 haftada belli olabilir de olmayabilir de herkeste hcg aynı düzey olmuyor. Bende sadece uyku oldu ve kasıklarda ağrı biraz. Normelde reglden önce ağrım olmaz.
Adetim 7 8 gün gecikti.. 3kez evde idrar testi yaptım ama negatifti hepsi. Kan tahlilini ne zaman vermeliyim neden adet olamıyorum belirsizlik çok yordunartık bişey söyleyin nolur.
Bunu doktor bilirAdetim 7 8 gün gecikti.. 3kez evde idrar testi yaptım ama negatifti hepsi. Kan tahlilini ne zaman vermeliyim neden adet olamıyorum belirsizlik çok yordunartık bişey söyleyin nolur..
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Adet gecikmemin 9.gününde kan testi negatif çıktı. Şuan 11.gün ve hiç bir leke dahi yok. Sizce kanda belli olmamış olabilir mi? Sonradan belli olurmu acaba?Hastanede kanda bakarlar. 1 haftada belli olabilir de olmayabilir de herkeste hcg aynı düzey olmuyor. Bende sadece uyku oldu ve kasıklarda ağrı biraz. Normelde reglden önce ağrım olmaz.
Yani 1.haftada doğal olarak kanda çıkmaz öyle değil mi?En erken 2 hafta diye biliyorum. 1. Haftada bebiş yeni yollanıyor anne rahmine :)
Yumurtlama ve dollenmeden 9-10 gun sonra belli olabiliyor bazi kisilerde. Adet tarihiniz bu donemden 14 gun sonrasina denk gelir normal sartlarda. Adetiniz 11 gun gectiyse dollenmenin uzerinden 25 gun gecmis demektir ve belli olurduÇok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Adet gecikmemin 9.gününde kan testi negatif çıktı. Şuan 11.gün ve hiç bir leke dahi yok. Sizce kanda belli olmamış olabilir mi? Sonradan belli olurmu acaba?
Yani 1.haftada doğal olarak kanda çıkmaz öyle değil mi?
Peki ya yumurtlama zamanında olmadıysa?Yumurtlama ve dollenmeden 9-10 gun sonra belli olabiliyor bazi kisilerde. Adet tarihiniz bu donemden 14 gun sonrasina denk gelir normal sartlarda. Adetiniz 11 gun gectiyse dollenmenin uzerinden 25 gun gecmis demektir ve belli olurdu
Yumurtlama zamaninda olmadiysa sperm neyi dolleyecek? Bazen, nadiren ayda 2 kez yumurtlanabiliyor ya da adete yakin yumurtlama oluyor, o zaman gec dollenme oluyorPeki ya yumurtlama zamanında olmadıysa?
Birde geç döllenme hakkında fikriniz var mı nedir o ya?
Teşekkürler. Adete yakın yumurtlamayla döllenme oldu diye düşünsem, 10 hadi 15 gün sonra belli olmaz mıydı kanda? Ya da neden bu kadar geçiyor olabilir nasıl bi sıkıntı olabilir kiYumurtlama zamaninda olmadiysa sperm neyi dolleyecek? Bazen, nadiren ayda 2 kez yumurtlanabiliyor ya da adete yakin yumurtlama oluyor, o zaman gec dollenme oluyor
Belli olurdu bence. Burda sormak yerine bir doktora gidip muayene olsaniz daha dogru olmaz miTeşekkürler. Adete yakın yumurtlamayla döllenme oldu diye düşünsem, 10 hadi 15 gün sonra belli olmaz mıydı kanda? Ya da neden bu kadar geçiyor olabilir nasıl bi sıkıntı olabilir ki
Haklısınız. Ama ilçede yaşıyorum ve kadın doğum yok. Özel doktordan 1hafta sonrası için randevu aldım gidicem korkuyorum çözüm arıyorumBelli olurdu bence. Burda sormak yerine bir doktora gidip muayene olsaniz daha dogru olmaz mi
Kardeşim burda sana yazılanlar delimsaçması yeni hamile oldugumu öğrendim tam adet olmam gereken günde idrqrımda çıktı erken gebelik testi yaptım (predıctor.) yani çıkmaması imkansız kanda hele çıkmaması mümkün değil başka bi sorun olabilirÇok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Adet gecikmemin 9.gününde kan testi negatif çıktı. Şuan 11.gün ve hiç bir leke dahi yok. Sizce kanda belli olmamış olabilir mi? Sonradan belli olurmu acaba?
Ben cıkmaz diye biliyorum canımÇok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Adet gecikmemin 9.gününde kan testi negatif çıktı. Şuan 11.gün ve hiç bir leke dahi yok. Sizce kanda belli olmamış olabilir mi? Sonradan belli olurmu acaba?
Teşekkür ederim inşallah.Ben cıkmaz diye biliyorum canım
Anladım. Genelde hep bu şekilde anlatıyorlar. TeşekkürlerKardeşim burda sana yazılanlar delimsaçması yeni hamile oldugumu öğrendim tam adet olmam gereken günde idrqrımda çıktı erken gebelik testi yaptım (predıctor.) yani çıkmaması imkansız kanda hele çıkmaması mümkün değil başka bi sorun olabilir
Sen canını sıkma kendini kontrol et belirtin varmı diye ama aldığın bi ilaç veya mevsimsel etkiler stres bunlar da adetini geciktirebilir .Anladım. Genelde hep bu şekilde anlatıyorlar. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?