1 haftalık sadece:(nolurrrr

haklısın...doğru söze ne denir...ya ben o kadar başarılı bi öğrenciydim ki düğün günümde öss sınavına girdim geçen sene yani
ve puanım yüksek geldi ama eşim sırf bu bölümü çok okumamı istdiği için bu bölümü okuyorum

nasıl çalışıyorsun ,motive olmak için neler yapıyorsun?sözel derslere falan...
ders çalışırken nasıl bi yöntem uyguluyorsun

benim bölümüm gereği çoğu dersim sözel neredeyse bence televizyon ve bilgisayarın olmadığı yerlerde çalışmada fayda var bunlar çok dikkat dağıtıcı şeyler istemeseniz de amaç belirleyin kendinize içinizin rahat etmesi için o derslere çalışmak zorundasınız mesela ben hep böyle düşünerek çalışırım derslerime eşinizde sınavlara hazırlanıyormuş onunla birlikte çalışmanız faydalı olabilir birini görünce insanın çalışma isteği gelir yani elinizden geldiğince çalışmaya çalışın motive etmek de fayda var bide kendinizi bahar aylarıyla hepimiz çalışmak istemiyorum ama biraz sıkıcaz artık

peki sözel derse nasıl çalışıyorsun özet falan mı çıkarıyorsun eğer özet çıkarıyorsan nelere dikkat ediyorsun?
evet çok dikkat dağıtıyor.eşimle farklı bölümlerde okuyoruz onun işi hep pc de oluyor çizimler falan o yüzden yan oda da çalışırım ben..

ben sözel dersleri ne yazarak nede özet çıkartarak çalışabiliyorum maalesef okuyarak anlamam lazım benim yazarken sıkılıyorum ben elimde bir notlarım bide fosforlu kalemim olur hep o zaman sizde o sürede başka oda da çalışmanız daha mantıklı ama yanınızda birinin çalıştığını bilmek dahi çalışmanızı sağlar bide off sıkılıyorum olmayacak gibi cümleler kurmayın bende yapıyorum bunu çok motive düşürüyor bunlar yapmak zorundayız yani böyle bakmak lazım birazda olaya

Benim de çalışmam için zorlayıcı bir etken lazım hep sınavlara 1-2 saatlik uykuyla gidiyorum son gece çalıştığım için
Şu istatistik nasıl halledilir biri de bana tüyo versin, aradan beni de çıkartın
Ayrıca bu muhabbet bana iyi geldi ya yalnız değilmişim :)

istatistik konusunda o tüyodan benimde ihtiyacım var tek kalma ihtimali olduğum dersim o gibi gözüküyor şuan:18: geceleri ders çalışanlara hep hayran kalmışımdır ya ben hiç gece ders çalışamam bünyeme ters benim

ben de yazmaktan nefret ederim
evet o zaman motive olamıyorum olumsuzlukları atmam lazım ayrıca ben hayalperest'im ilk okuldan mezun olmuşum eşimle haytımız off nerelere dalarım bi bilsen

Sosyal bilimci misin :95:

Ben de güneş kaybolmadan çalışamıyorum

Hatta genelde 12den sonra bana bir çalışma aşkı gelir ancak

Son düzenleme:

gel kardeş gel bizde tembellik bollllllll 5 kilosu 3 lira
birbirimizle dertleşirsek belki rahatlar çalışırız

Son düzenleme:

%100 katılıyorum ayy benim adam gece 1 de işden gelir bir de oturur 3-4 e kadar ders çalışır sabah 8 de ayakta ama ona gece gündüz dersi pek fart etmiyo ama ben gece uyuklayarak ders çalışıyorum

kel kardeş kel bizde tembellik bollllllll 5 kilosu 3 lira
birbirimizle dertleşirsek belki rahatlar çalışırız

Keşke geyiğini açsaymışık burda şimdi ban yemiyek

Ama dert bölümü ya dertleşiyoruz

Valla 3 lira veremem 1 liradan satarsan olur ne de olsa tembel insanım fakirim hele ay sonu geldi züğürtüm ders ücretine kadar

valla bu kadar istekli konuşmak isteyen olmaz diye düşünmüştüm neyse birşey olmaz ..
evet dertleşiyoruz kader ortakları
valla kardeş tamam ya kurtarmaz ama neyse ben de zaten bu kadar çalışmaktan bıktım :1 :

Valla ben çok doluyum direkt bana özel mesaj ataydın sana tez bile yazardım üstüne

İki dersim kalabilir biri de o istatistik belası ya, yarından tezi yok hepimiz çalışmaya başlıyoruz kızlar tamam mı ne kadar çalıştığınızı dürüstçe söyleyin buraya yazın ben dahil

Son düzenleme:
ben de yazmaktan nefret ederim
evet o zaman motive olamıyorum olumsuzlukları atmam lazım ayrıca ben hayalperest'im ilk okuldan mezun olmuşum eşimle haytımız off nerelere dalarım bi bilsen
o hayalleri ders çalışırken koy bir köşeye yinede bütün iş sende bitiyoryani çalışıcam de ve otur dersin başına

Sosyal bilimci misin :95:

Ben de güneş kaybolmadan çalışamıyorum

Hatta genelde 12den sonra bana bir çalışma aşkı gelir ancak
bölüm olarak soruyorsan ben çalışma ekonomisi okuyorum
tek dönemlik aldığım bir ders ve ne işime yarıcak hala bir bilğim yok
hayatta çalışmamam ben öyle gece dikkatimi toplayamam ki ben

anlaştık benim için de olur..
benim seneye garanti hepsi kaldı bu sene yan gel yat osman yaptık

o hayalleri ders çalışırken koy bir köşeye yinede bütün iş sende bitiyoryani çalışıcam de ve otur dersin başına :

artık öyle yapcaz
ahh en güzel yıllarımı stresle birlik olup alıyor bu dersler beni benden artık edebiyata başliyorum

artık öyle yapcaz
ahh en güzel yıllarımı stresle birlik olup alıyor bu dersler beni benden artık edebiyata başliyorum

başla başla siz sohbete devam edin etmeyin yada gidin ders çalışın benim yarın sabah erkenden sınavım var hepinize kolay gelsin :)

slm kızlar ben şuan pc kursundayım..
az sonra eve gitcem ve kocacım ile yemek yiyip ders çalişmaya başlayacam siz neler yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…