• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftalık sadece:(nolurrrr

ohh4

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
217
1
16
Konya
kızlar neyim var bilmiyorum :(
bu sene aöf 1. sınıf okuyorum sağlık kurumları işletmeciliği ve haftasonu finallerim var..ve ben ne ders çalışmak istiyorum ne birşey yapmak.bahar etkisi yada tembellik değil ilk dönem kolay geçersin çıkmış sorular bak dediler ve ben de fazla üstüne düşmedim derslerin sonunda çok kötü geçti sınavlar 2. dönem oldu çalıştım biraz bu sefer iiyiden biraz köt geldi vizeler ve büyük ihtimal 2 dönemden de kalacam :(
tembel değilim şuan çalışssam çalışırım ve yaparım ama dersler kötü gelince moralim bozuk işte...
biliyorum tembel olmadığımı sınavlarım bitsin bahar temizliğini sabırsızlıkla bekliyorum...büyük ihtimal haziran da ilk defa iş hayatına atılacam(kendi isteğim üzerine)

ama neden böyle oldu ders çalışamıyorum netten çok araştır ma yaptımm uyguladım ama olmuyor ne kadar talihsizim neden...ben akrep burcuyum ve hep başarmak mükemmel olmak amacım...şuana kadar hayatta isteyip de yapamadığım birşey olmadı..
ama bu dersler gün ve gün beni tüketiyor..
bana yardım edin nolur ben günlük düzeni mi yazayım
sabah 7:30 kalk kahvaltı yaparım kocam işe gider ben etrafda dağınıklığı ve bulaşığı hallederim
saat 8:45 de evden çıkar bilgisayar kursum var oraya gidiyorum
13:00 de eve gelirim
yemek vs olur ve ben hala bişey yapmış değilim eşimde okuyor ve çalışıyor..bu hafta ve birsonraki hafta onunda finaller var o da çalışıyor ve akşam 17:00 da işe gider

bana yardım edin bu hafta full ders çalışıp bari 3-5 dersimi kurtarayım bana bi proğram yazın ben de her akşam yapıp yapmadığı mı yzayım 1 haftalık bana katlanın nolurrrrrrrrrrr :(

valla canım benim de finallerim var ve benimde hiç içimden çalışmak gelmiyor ama mecbur bir hafta dişimizi sıkmamız lazım:50:

Ben de çalışmıyorum popoyu kaldırıp, çalışmazsam da iki dersim kalacak :ssz:

Bence üniversitelilerin genel problemi, sana özgü değil merak etme

Hala internetten dizi izliyorum

Artık final haftası s.çtın mavisini gözleyeceğiz :9:

Son düzenleme:
Tipik öğrenci psikolojisi, neden talihsizliğine bağladın ki anlamadım. Bahar dönemi hep zor geçer havalardan, notlar da hep daha düşük gelir. Ayrıca ilk dönemi geçmişsin artık kalmazsın iki dönemden birden kalacağını nerden çıkardın? :26:

Tipik öğrenci psikolojisi, neden talihsizliğine bağladın ki anlamadım. Bahar dönemi hep zor geçer havalardan, notlar da hep daha düşük gelir. Ayrıca ilk dönemi geçmişsin artık kalmazsın iki dönemden birden kalacağını nerden çıkardın? :26:

aslında geçmedim seneye 2 sınıfda aynı dersleri bir daha almak zorundayım kaldığım için..

valla canım benim de finallerim var ve benimde hiç içimden çalışmak gelmiyor ama mecbur bir hafta dişimizi sıkmamız lazım:50:

dişimizi sıkalım :(aöf okuyorum zaten bir de bu sene ki derslerden kalırsam seneye 2 sınıfa geçebiliyorum ama 1. sınıfın derslerini de vermek zorun da kalıyorum :( bu yüzden seneye dersim 16 olacak:(

Ben de çalışmıyorum popoyu kaldırıp, çalışmazsam da iki dersim kalacak :ssz:

Bence üniversitelilerin genel problemi, sana özgü değil merak etme

Hala internetten dizi izliyorum

Artık final haftası s.çtın mavisini gözleyeceğiz :9:

biliyorum hepimiz öyleyiz ama ben işte yenilgiyi hazmedemiyorum bir de eskiden ne olursa olsun ders çalışırdım ama şimdi pes etmiş gibiyim bu benim canımı sıkıyor:(

dişimizi sıkalım :(aöf okuyorum zaten bir de bu sene ki derslerden kalırsam seneye 2 sınıfa geçebiliyorum ama 1. sınıfın derslerini de vermek zorun da kalıyorum :( bu yüzden seneye dersim 16 olacak:(
1. sınıfın dersleri kolaydır azıcık sıkın dişinizi.
16 dersde öyle 1 senede verilmicek bi ders sayısı değil.
Sonradan zamanında çalışmadığın için pişman olabilirsin.

Bak sana bişey anlatayım.
Ben nişanlımla üniversitede aynı bölümde okudum ve aynı sınıftaydık.
Köklü bi üniversitede ve zor denilen bölümlerden birinde okudum.
Nişanlım(o dönem normal arkadaştık) derslere pek aldırmazdı.
Amaann nasılsa 3 sene daha var derdi.2. sene de aynı şeyi söyledi :)
3. sene yine biraz ders çalıştı, fakat 4. sınıfa ilk dönem 15 ikinci dönemse toplam 19 dersle başladı.
Tabi bir de tez var. Ve bizim tezlerimiz uygulamalı olduğu için okulda çok fazla deneme yapmamız gerekiyordu.
Benim alttan dersim yoktu ve aldığım ders sayısı her iki dönemde de 8 di :)
Bunun yanı sıra haftalık ders saati 8, 4 ve 6 olan 3 tanede devamsızlıktan kaldığı ders vardı.
Okul kesin uzadı gözüyle bakıyor tabiki.
Ama ben senenin başında 'eğer okulu uzatırsan babamın gözünde tam bi serseri gibi görünüceksin.
Ayrıyetten evlenmemiz için 1 sene fazladan beklemek zorunda kalıcaz' dedim.
Epey bi gaza getirdim onu. Derslerde devamsızlık yapmasın diye uğraştım.
Bir yandan 1. öğretimde normal derslerini aldı. Bir yandan da 2. öğretimde alttan derslerini aldı.
Tüm derslerin tek tek notlarını çıkardım. Dikkat çekici olsun ilgisini çeksin diye derenkli A4 lere yazdım tüm notları :27:
Ben günde tek sınava girerken onun günde 4 sınava bile girdiği oldu.
Bu arada çoğu hafta sonunu da babasının dükkanında çalışarak geçirdi.
Her boş vaktinde de tezi için okulda kalıyodu.
Tüm hocalar okul uzar dedi ama biz azmettik.
İlk dönem hepsini verdi. İkinci dönem 1 tanesini veremedi.
Onun içinde tek ders sınavına girip zamanında okulu bitirerek diplomasını aldı.
1 hafta sonrada iş teklifi alıp alanında orta doğunun en büyük fabrikası olan bir fabrikaya yönetici kadrosundan işe girdi.
Aynı zamanda da 1 senede 33 ders vererek bölüm tarihine adını yazdırdı:52:

Tabi ki de her başarılı erkeğin arkadasında akıllı bir kadın olduğu gibi benim nişanlımın arkasında da ben vardım:51:

3. sene yine biraz ders çalıştı, fakat 4. sınıfa ilk dönem 15 ikinci dönemse toplam 19 dersle başladı.
Tabi bir de tez var. Ve bizim tezlerimiz uygulamalı olduğu için okulda çok fazla deneme yapmamız gerekiyordu.
Bunun yanı sıra haftalık ders saati 8, 4 ve 6 olan 3 tanede devamsızlıktan kaldığı ders vardı.
Ama ben senenin başında 'eğer okulu uzatırsan babamın gözünde tam bi serseri gibi görünüceksin.
Bir yandan 1. öğretimde normal derslerini aldı. Bir yandan da 2. öğretimde alttan derslerini aldı.
Tüm derslerin tek tek notlarını çıkardım. Dikkat çekici olsun ilgisini çeksin diye derenkli A4 lere yazdım tüm notları :27:
1 hafta sonrada iş teklifi alıp alanında orta doğunun en büyük fabrikası olan bir fabrikaya yönetici kadrosundan işe girdi.

Tabi ki de her başarılı erkeğin arkadasında akıllı bir kadın olduğu gibi benim nişanlımın arkasında da ben vardım:51:

siz ne yapmışsınız ya :ssz:
şuan iiki yazdın o kadar çok motive oldum ki demek ki yapılmayacak şey yokmuşş.ikinize de maşallah..ağzım açık okudum :52:
33 ders ne demek ya 33 maşallah dile kolay bu olsa gerek..siz de çok destek olmuşsunuz imrendim valla azmine:)ben de 1 dönem de veririm o zaman 16 dersi inş aöf kabul eder..
ders notu çıkarırken nelere dikkat ediyorsun?ayrıca k .bakma merak ikiniz de hangi bölümleri bitirdiniz?yardımın için sağol inan herşeyde hayır var demek bu herhalde nişanlının karşısına sen çıkmışsın o okulunu uzatmadan bitirmiş.
bu hikaye de belki beni kurtarır:)

siz ne yapmışsınız ya :ssz:
şuan iiki yazdın o kadar çok motive oldum ki demek ki yapılmayacak şey yokmuşş.ikinize de maşallah..ağzım açık okudum :52:
33 ders ne demek ya 33 maşallah dile kolay bu olsa gerek..siz de çok destek olmuşsunuz imrendim valla azmine:)ben de 1 dönem de veririm o zaman 16 dersi inş aöf kabul eder..
ders notu çıkarırken nelere dikkat ediyorsun?ayrıca k .bakma merak ikiniz de hangi bölümleri bitirdiniz?yardımın için sağol inan herşeyde hayır var demek bu herhalde nişanlının karşısına sen çıkmışsın o okulunu uzatmadan bitirmiş.
bu hikaye de belki beni kurtarır:)
Bizimki biraz absürt bi örnek aslında.Herkes 'Ya bırakın yarısını geç yarısını seneye verirsin okul kesin uzadı kendini yıpratma' dedi.
Ama biz başardık :) Proflarımızla aramızda 4. sınıf olduğumuzdan dolayı belli bi samimiyet vardı.
Bi tanesi sırtıma vurup 'Aferin kız. Bu haytayı adam ettin ' dedi mezuniyet törenimizde :27:
Son sene mi en rahat olmam gereken sene olmasına rağmen.Öküzüm yüzünden ders çalışarak geçirdim :27:
Yapılmayacak şey yok gerçekten azim olduktan sonra.
Ama değdi. Geçen temmuz okulu bitirdik bu sene ağustosta da planladığımız gibi evleniyoruz.
Çok uğraştım aşkım için o da sağolsun beni hiç yarıyolda bırakmadı çok uğraştı.

Siz de uğraşın şimdi 1 haftalık yatış için 1 yıllık pişmanlık duymayın..

Biz mühendislik okuduk bizim derslerimiz sayısal olduğu için belli bir mantığı vardı. Mantığını çözer basitçe kağıda dökerdik şemalarla falan.
Matematik ağırlıklı derslerde zaten uygulamaları açıklıyoduk.
Ama sözel konusunda zerre kadar yeteneğim olmadığı için nasıl not çıkarılır hiç bi fikrim yok.
Ben üni. de 3 sınıfta zar zor verdim 1. sınıftaki edebiyat dersini :27:

Son düzenleme:
Bizimki biraz absürt bi örnek aslında.Herkes 'Ya bırakın yarısını geç yarısını seneye verirsin okul kesin uzadı kendini yıpratma' dedi.
Ama biz başardık :) Proflarımızla aramızda 4. sınıf olduğumuzdan dolayı belli bi samimiyet vardı.
Bi tanesi sırtıma vurup 'Aferin kız. Bu haytayı adam ettin ' dedi mezuniyet törenimizde :27:
Son sene mi en rahat olmam gereken sene olmasına rağmen.Öküzüm yüzünden ders çalışarak geçirdim :27:
Yapılmayacak şey yok gerçekten azim olduktan sonra.
Ama değdi. Geçen temmuz okulu bitirdik bu sene ağustosta da planladığımız gibi evleniyoruz.
Çok uğraştım aşkım için o da sağolsun beni hiç yarıyolda bırakmadı çok uğraştı.

Siz de uğraşın şimdi 1 haftalık yatış için 1 yıllık pişmanlık duymayın..

Biz mühendislik okuduk bizim derslerimiz sayısal olduğu için belli bir mantığı vardı. Mantığını çözer basitçe kağıda dökerdik şemalarla falan.
Matematik ağırlıklı derslerde zaten uygulamaları açıklıyoduk.
Ama sözel konusunda zerre kadar yeteneğim olmadığı için nasıl not çıkarılır hiç bi fikrim yok.
Ben üni. de 3 sınıfta zar zor verdim 1. sınıftaki edebiyat dersini :27:

benim derste biraz sözel biraz sayısal karışık yani..ama gerçekten senin yardımın olmuş nişanlına hayırlısı ile evlenirsiniz inş.

haklısın 1 haftalık zevkim uğruna bütün yılım heba oldu gitti..şimdi ama azim edecem en azından seneye 2-3 dersimi kurtarayım bari

Ben üniversite 1de derece bile yapmıştım.
İkinci sınıfa geçtim saldım.
Üçe geçtim ikiden kaldığım dersleri geçemediğim gibi bir de üçtekilerden de kaldım.
4. sınıfa geçtiğimde yani geçen sene 1.sınıf hariç tüm sınıflardan dersim vardı.
Dedim bu iş böyle olmayacak uzar bu okul ipin ucunu tutmazsam.
Resmen kendimi zorlaya zorlaya ders çalıştım ki o da son gün adam akıllı çalışmaktı ikide üçte son gün bir saat bile çalışmazdım.
Neyse 4.sınıfta ilk dönem 8 ikinci dönem 11 ders aldım bu arada sınıftakiler iki dönemde toplam 8 ders anca alıyor ve haftada bir gün okula geliyor.
Zoruma gidiyordu tabi:27: ama uzatmak daha zoruma gideceği için asıldım derslere ve hiçbir dersten kalmadan bitirdim okulu.
Kuyruk sıkışmayınca faaliyete geçmeyenlerden olduğumu da kanıtlamış oldum böylece:42:

Üçe geçtim ikiden kaldığım dersleri geçemediğim gibi bir de üçtekilerden de kaldım.
4. sınıfa geçtiğimde yani geçen sene 1.sınıf hariç tüm sınıflardan dersim vardı.
Resmen kendimi zorlaya zorlaya ders çalıştım ki o da son gün adam akıllı çalışmaktı ikide üçte son gün bir saat bile çalışmazdım.
Neyse 4.sınıfta ilk dönem 8 ikinci dönem 11 ders aldım bu arada sınıftakiler iki dönemde toplam 8 ders anca alıyor ve haftada bir gün okula geliyor.
Zoruma gidiyordu tabi:27: ama uzatmak daha zoruma gideceği için asıldım derslere ve hiçbir dersten kalmadan bitirdim okulu.
Kuyruk sıkışmayınca faaliyete geçmeyenlerden olduğumu da kanıtlamış oldum böylece:42:

gerçekten ben de şuanda kendime şaşırıyorum aynen ben de lise ilkokul derecelerim vardı üniye geldim duruldum..aslında ders çalışma isteği var içimde ama evde zor oluyor tabi tek başına..senin de maşallahın varmış...istesek aslında hiç takıntı yapmadan bir üst sınıfa geçebiliriz ama dediğin gibi kuyruk belası..
bende üzülüyorum ama işte biliyorum bu sene böyle gidecek en fazla 2 ders kurtarabilirim o da kar benim için.. :52:
seneye azim gerek bana yazın alttan kalan derslerime ağırlık bari vereyim sizlerin sayesinde bende azimleniyorum

siz hangi bölüm mezunusunuz?

azmin zaferi diyorum:46: kendimden utandım bende üniv. 1 .sınıfım farklı şehir adapte yurt ortamı derken ilk dönem dersler biraz tabi kötü sonuçlandı ama bunu okuyunca 33 ders vermekdense bir dönemde 8 ders veririm :1: tebrik ediyorum sizi:42:

azmin zaferi diyorum:46: kendimden utandım bende üniv. 1 .sınıfım farklı şehir adapte yurt ortamı derken ilk dönem dersler biraz tabi kötü sonuçlandı ama bunu okuyunca 33 ders vermekdense bir dönemde 8 ders veririm :1: tebrik ediyorum sizi:42:

her harfine katılıyorum sen ne okuyorsun?

siz hangi bölüm mezunusunuz?

Gıda mühendisliğinden mezunum ben.
Bak aklıma ne geldi lisede bi çocuk vardı bizim sınıfta hazırlıkta, 1de, 2de resmen vasattı.
Ama 3e geçti össye çalışırken adam aldı başını gitti.
Nasıl motive etmiş kendini telefonuna yazmış ki: " Herkes ders çalışıyor, istedikleri yerlere yerleşecek sen o zaman üzülecekesin, çalış."
Ve çocuk kendinden beklenmeyecek bir başarı gösterdi.
İlk bir saati atlatırsan su gibi çalışırsın, zorla kendini başka türlü olmuyor.

Back
X