- Konu Sahibi caglanur koc
-
InshAllah artar canım. Kaçıncı gunde?Sordum
[Bu normal leke tarzı bu
Kanama olmadığı surece endıse etmeyn
İlaclara devam edın bugun de, yarın yine yaptırın test
Gününde bakalım yine de
Atarsınz sonucu bana
Suan düşük deger cunku
Dedi değerim de dün akşam 0.3 tu beta bakalım yarın ne olur
Olur mu acaba ya genelde yerleşme kanaması olduktan sonra mı beta artarUmarım poztif olur
Şuan transferimin 9. GunumdeyimInshAllah artar canım. Kaçıncı gunde?
Tam bilmiyorum kalbini ferah tut stres yapma diyecegimde bende bekliyorum kan testi vermeyi lelekenme olur zaten kaç haftaya devam edende var hic leke gelmeyende var belirti yasamadan hamile kalanda. VarOlur mu acaba ya genelde yerleşme kanaması olduktan sonra mı beta artar
Dünkü negatif kan sonucundan sonra kötü düşünmek istemiyorum Sonuçlarımız güzel olsun yaTam bilmiyorum kalbini ferah tut stres yapma diyecegimde bende bekliyorum kan testi vermeyi lelekenme olur zaten kaç haftaya devam edende var hic leke gelmeyende var belirti yasamadan hamile kalanda. Var
Hm benım ilk transferde 21 oldu kımysal oldu ,2cı 0.02 idi negatıf olduŞuan transferimin 9. Gunumdeyim
İnşallah canim bugunde evde twst yaptim negatifDünkü negatif kan sonucundan sonra kötü düşünmek istemiyorum Sonuçlarımız güzel olsun ya
Kan testi verdiniz mi peki kacinci gununhzdesinjzİnşallah canim bugunde evde twst yaptim negatif
9. Gunundeyim 12 bekliyorum evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugündeKan testi verdiniz mi peki kacinci gununhzdesinjz
Benimle aynısin moral bozmak yok iyi haberler alacaz buna kendimizi inandıralım bence ya9. Gunundeyim 12 bekliyorum evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünde
Benimle aynısin moral bozmak yok iyi haberler alacaz buna kendimizi inandıralım bence ya
Bende 14 Nisan‘da erken gebelik yaptım silik çift çıktı 16 nişanda yaptım negatif çıktı 16 Nisan gecesi kan verdim negatif çıktı bilmiyorum bekliyorum umudum var bugünde lekelenmem geldi karma karışık duygulardahimİnşallah tek umudum kan tahlili
Bazen testler yanıltıcı olabilir hangi günde kan vermeniz bekleniyorBende 14 Nisan‘da erken gebelik yaptım silik çift çıktı 16 nişanda yaptım negatif çıktı 16 Nisan gecesi kan verdim negatif çıktı bilmiyorum bekliyorum umudum var bugünde lekelenmem geldi karma karışık duygulardahim
Yarın benim asil test günüm yarın sabah kan verecemBazen testler yanıltıcı olabilir hangi günde kan vermeniz bekleniyor
Umarım poztif alirizYarın benim asil test günüm yarın sabah kan verecem
İnsalllah canım benim birbirimize haber verelim inşallahUmarım poztif aliriz
İnşallah canim rabbim yüzümüze baksın bizi evlatsız bırakmasın rabbimİnsalllah canım benim birbirimize haber verelim inşallah
Prodıcor doğru sonuç verıyorBugün 8.günü akşam yaptım silik çizgi çıktı sabah başka marka testte negatif çıkmıştı Eki Görüntüle 3578484 Eki Görüntüle 3578484
Bende boyleBugün 8.günü akşam yaptım silik çizgi çıktı sabah başka marka testte negatif çıkmıştı Eki Görüntüle 3578484 Eki Görüntüle 3578484
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?