- 19 Şubat 2025
- 46
- 40
- 3
- 22
- Konu Sahibi caglanur koc
Lekenme yaşamayan arkadaşlar varmı bugün 1 hafta oldu 2. Günü biraz akıntı oldu başka yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah benim için de öyle olurr cuma günü test vericemTabi ki var 2 transferimdede pozitifi gördüm bir damla bile lekelenme yaşamadım çok şükür, herkeste olacak diye bir şey yok
Hangi ilaç veya iğne kullandınız acaba ikinci transferim çünkü merak ediyorumİnşallah benim için de öyle olurr cuma günü test vericem
İnşallah güzel sonuçlarınız gelsinİnşallah benim için de öyle olurr cuma günü test vericem
Cokmmus sizin bayaİnşallah güzel sonuçlarınız gelsin
Ben şu an
Estrofem
Progestan vajinal
Progestan dex göbek
Progestan kalçadan
Folidays folik asit devam ediyorum
Transferden öncede eksta monodoks ile prednol almıştım 4 gün
Evet progesteron bende düşük çıktığı için çok progestan alıyorumCokmmus sizin baya
Ben de 9 cu gun , yaşamadım ama pozıtfı dun kanda aldımLekenme yaşamayan arkadaşlar varmı bugün 1 hafta oldu 2. Günü biraz akıntı oldu başka yok
Benim transfer hariç 9. Günüm hiç bir lekem olmadı kaset testte çift çizgi gördüm hergün ama henüz kan vermedim cumartesi vereceğimLekenme yaşamayan arkadaşlar varmı bugün 1 hafta oldu 2. Günü biraz akıntı oldu başka yok
Merhabalar benim gebelik pozitif gelmişti.6+0 hastalıkken çok yoğun bir kanamam olmuştu.rahimdeki kanama alanı büyüktü.omsaparı kesmişti doktorum.şükürki bebeğim bana tutundu doğdu büyüdüLekenme yaşamayan arkadaşlar varmı bugün 1 hafta oldu 2. Günü biraz akıntı oldu başka yok
Benim vitamin dupastan ve progestan iğnesi vruyorum göbekten kaçıncı gününüzEvet progesteron bende düşük çıktığı için çok progestan alıyorum![]()
Çok güzel wlla bnde hiç ne lekelenme oluyor ne kanama oluyor ne bileyim yani ters giden bir şey mi var acava dedimMerhabalar benim gebelik pozitif gelmişti.6+0 hastalıkken çok yoğun bir kanamam olmuştu.rahimdeki kanama alanı büyüktü.omsaparı kesmişti doktorum.şükürki bebeğim bana tutundu doğdu büyüdü
İnşallah bnde alırım ilki cok zordu o yüzden soruyorum kusura bakmayınBen de 9 cu gun , yaşamadım ama pozıtfı dun kanda aldım
İnşallah güzel sonuç alırsınız bende cuma günü vericem bakalım hayırlısı olsun ağrıniz oldumu nasıl geçti haftanizBenim transfer hariç 9. Günüm hiç bir lekem olmadı kaset testte çift çizgi gördüm hergün ama henüz kan vermedim cumartesi vereceğim
Benim de bugün 5. Gün leke yaşamadım bende sadece hafif kasık bel ağrısı yaşıyorumLekenme yaşamayan arkadaşlar varmı bugün 1 hafta oldu 2. Günü biraz akıntı oldu başka yok
Çok şükür sadece biraz kasık ve bel agrısı yasadım baska bisey yoktu sizin nasıldıİnşallah güzel sonuç alırsınız bende cuma günü vericem bakalım hayırlısı olsun ağrıniz oldumu nasıl geçti haftaniz
İnşallah olmazzzBenim de bugün 5. Gün leke yaşamadım bende sadece hafif kasık bel ağrısı yaşıyorum