27 HAZİRAN PAZARTESİ
2 LITRE SU +
YUMURTA +
YOGURT/AYRAN +
KURUYEMİŞ +
SEBZE/BAKLİYAT -
PAKETLİ GIDA YOK +
IYI CIGNEME +
YEMEĞE ODAKLANMA -
YENI KARARİM :yemekler hep mutfak masasinda yenilecek
aynen canim yediklerimize yasak koyup kendimize iskence edecegimize kilo yapan sebepleri bulup onlari yok etmek cok daha mantikli :)Güzel bir karar almışsın. Böylelikle yemek yerken daha çok odaklanabilirsin. Ve sabit bir yer olur.
tamamdir canım birbirimize destek olalım o zaman ne dersin artik ertelemeyelim çünkü yeterince erteledik!!!!Aynı benim düşüncelerimi içimden geçenleri yazmışsın. Hep yerinde SAYMAK ertelemek. Ama en güzel yilların boşa geçmesi çok acı. Bende yapmak istiyorum. Yarından itibaren acıkınca yiyip doyunca birakmak ve 10.000 adım yürüyüş.
tamamdir canım birbirimize destek olalım o zaman ne dersin artik ertelemeyelim çünkü yeterince erteledik!!!!
bir de callaneticse baslamani istiyorum canim gercekten sorunlu bölgelerine yarayacak garanti veriyorum
tamam canım kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman baslarsinBaşlamak istiyorum ama şuanda sadece cepten İnternete girebiliyorum. Sürekli video izleyip yapma imkanım yok maalesef. Bide taşınma arifesindeyim. Yoksa pilates yapmayı çok istiyorum. Caleanetiksi araştırmak lazım. Ben şimdilik durum böyle maalesef. Evet çok fazla erteledik. Temmuz ve yaz geldi çattı. Ben hala 67kg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?