- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.636
- 348
Vallahi bilemiyorum oyle diyor.mersinde kadinlar daha cefakar daha is bilirmiş
Adanali kadinlar iyi eş olmuyormuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam vizyon sahibi bir halt olsa bu kadınla ne işi olsun zaten. Hala pişkin pişkin cevap veriyor sorulara bazen şaşırmam dediklerime bile şaşırıyorum.Bu arkadaşı eşi boşadı.. adam ünvan olarak profesör ama kafa olarak berbat birisi .Karısı ile yaptığı tek sosyal etkinlik kardeşlerini gezdirmek.Bu arkadaş da çok takıntılı birisi..Adamın ailesine ,kardeşlerine hakaret mesajları atıyor sonra da bebek halasını, amcasını görsün diye kucağına alıp insanların evine gidiyor.Onlar da açık açık kardeşlerini nasıl birisi ile evlendireceklerinin konuşmasını bu arkadaşın yanında yapıyorlarbu arkadaş da inciniyor..öyle işte
Aha !!
Gercekten neden boşandığını iyi arastirin bence..Kizlar merhaba
Öncelikle kendimi tanitayim. 1 kez bosandim.nir cocugum var.karsima çıkan beyefendi 2 kez boşanmış ilk eşinden bir oğlu var 7 yaşında.2.esinden bir kızı var 2 yaşında.benim oğlum da 3 yaşında.ailem adami kesinlikle istemiyor iki kez boşandığı icin ama benim içim ısındı.bosanma sebepleri de anlasamamislar.ikisi de ayni şehirdeki adanaliymis o yüzden anlaşamadık kültür farkı vardı diyor.kendisi mersinli.prestijli de bir mesleği var.sakinn yanlış anlamayın mesleğine tav olduğumu sanmayın genel olarak adam hoş geldi.siz olsanız ne yapardınız?
Aaa bu şey değil mi hangisi daha çok kadina benziyor neden diyenSence bu adamla evlenmek risk mi?
Ablacığım sizin sorununuz bu site çözemez ki. Gidin psikolojik destek alın. Bir sürü üyelik ile geldiniz hep aynı konuyu yazıyorsunuz. Ciddi sorunlarınız var sizinKizlar merhaba
Öncelikle kendimi tanitayim. 1 kez bosandim.nir cocugum var.karsima çıkan beyefendi 2 kez boşanmış ilk eşinden bir oğlu var 7 yaşında.2.esinden bir kızı var 2 yaşında.benim oğlum da 3 yaşında.ailem adami kesinlikle istemiyor iki kez boşandığı icin ama benim içim ısındı.bosanma sebepleri de anlasamamislar.ikisi de ayni şehirdeki adanaliymis o yüzden anlaşamadık kültür farkı vardı diyor.kendisi mersinli.prestijli de bir mesleği var.sakinn yanlış anlamayın mesleğine tav olduğumu sanmayın genel olarak adam hoş geldi.siz olsanız ne yapardınız?
Gerçek şu ki, konu sahibi adamın 2.karısı idi, yine 2.olacak.Kadınların evliliklerinde ihaneti ve dayağı bile hazmetmeye zorlandığı, boşanmış kadınlara birtakım sıfatlar yapıştırarak itibarını ayak altına alan ortadoğu toplumlarinda boşanmak kadınlar icin basit bir eylem değil.
Kadınlarımızın yüzde 90 ı boşanmamak için ciddi bir emek ve gayret veriyor. Buna rağmen ne oluyor da bu adam 2 kez boşanmış oluyor?
Sebebinin anlaşamamak olduğuna emin misiniz? Eğer eminseniz emin olmamanızı öneririm.
Ayrıca evlat sahibi bir kadın olarak, anne babanızı anlıyor olmaniz gerekir. Eminim ki anne babalarımız bizim için iyi ve kötü olani bizden daha iyi tayin ediyorlar. Onlara kulak kapatıp evlenenlerin mutlu olduğuna ben henüz şahit olamadim.
Daha önce boşanmışsınız. Sizce de bu evlilik icin ince eleyip sık dokumanız gerekmez mi? Neden kötü tecrübeden ders almaya çalışmıyorsunuz? Neden "evladınıza rağmen" risk alıyorsunuz.
Ne rahatlıkla " anlaşamamışlar " diyorsunuz. Nerden biliyorsunuz, vahiyle mi bildirildi size boşanma sebepleri?
Belanızı aramayın. Çok istiyorsanız evlenmek, önce boşanma sebeplerini boşanma protokolunu görerek öğrenin. Sonra da babanızın ve annenizin kapısını tamamen kapatarak gidin.
Çünkü büyük sözüme tövbeler olsun ama benim çocuğum torunuma rağmen benim onay vermediğim bir adamın 3.karısı olmak isterse ve ilerde bir boşanma daha basından geçerse ben ona kapımı açma konusunda isteksiz olurum.
Adanalı kadınlar da kollarını açmış paşamı beklemiyorlar. Sen hariç tabi.Vallahi bilemiyorum oyle diyor.mersinde kadinlar daha cefakar daha is bilirmiş
Sabah poposunu paylasan üyeyi görmesem bu yorumu bugunun en rezili seçerdim.
Ama dereceye girdiniz.
Ben hala arkadaşın bu konuyu neden açtığını anlamadım,aramızdan birisinin o adamla evlenmek isteyip istemeyeceğini mi anlamaya çalışıyorAdanalı kadınlar da kollarını açmış paşamı beklemiyorlar. Sen hariç tabi.![]()
nE?Sabah poposunu paylasan üyeyi görmesem bu yorumu bugunun en rezili seçerdim.
Ama dereceye girdiniz.
Neyse ki kaçırmışız.
Sabah bir uye ciplak sekilde poposunu atmisti. Hatta öyle bir acidan cekmis ki önü, arkasi her yeri![]()
Hadi birincisiyle anlaşamadı ikincisiylede mi anlaşamadı yani suç hep eski eşlerinde miydi bu çok mantıksız değil mi ? Ben olsam eski eşlere ulaşırım çok istiyorsam evlenmeyi onlarla konuşup onlardanda dinlerdim neden boşanmışlarKizlar merhaba
Yahu kadınlar kötüymüş işte. Ne sorcam. Direkt evlenirim ben. Ama evli olduğum için bi daha evlenemem şu an.Hadi birincisiyle anlaşamadı ikincisiylede mi anlaşamadı yani suç hep eski eşlerinde miydi bu çok mantıksız değil mi ? Ben olsam eski eşlere ulaşırım çok istiyorsam evlenmeyi onlarla konuşup onlardanda dinlerdim neden boşanmışlar![]()
Amaç?Sabah bir uye ciplak sekilde poposunu atmisti. Hatta öyle bir acidan cekmis ki önü, arkasi her yeri![]()
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
Kabak gibi foruma atmıştı önlü arkalı kimlik fotosu gibi