1.kadindan oglu 2.kadindan kizi var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar merhaba
Öncelikle kendimi tanitayim. 1 kez bosandim.nir cocugum var.karsima çıkan beyefendi 2 kez boşanmış ilk eşinden bir oğlu var 7 yaşında.2.esinden bir kızı var 2 yaşında.benim oğlum da 3 yaşında.ailem adami kesinlikle istemiyor iki kez boşandığı icin ama benim içim ısındı.bosanma sebepleri de anlasamamislar.ikisi de ayni şehirdeki adanaliymis o yüzden anlaşamadık kültür farkı vardı diyor.kendisi mersinli.prestijli de bir mesleği var.sakinn yanlış anlamayın mesleğine tav olduğumu sanmayın genel olarak adam hoş geldi.siz olsanız ne yapardınız?
W.T.F?

Iciniz soğusun evet ben o üyeyim.tekrar evleniriz diye bosandi.1 tl de almadım bosanirken.zor duruma düştüm.bankadan kredi çekmek zorunda kaldım.benden bosanip 2 ay sonra anasına ev aldı oturttu ben kaldım 8 aylık cocukla.
Çocuğun şuan 3 yaşındaysa bu mesaj ne? 2 yıl önceki meseleyse neden şimdi konu açıyorsun?

Adana ile Mersin arasında çatışma yaratacak bu kültür farkı neymiş onu merak ettim

Kizlar merhaba
Öncelikle kendimi tanitayim. 1 kez bosandim.nir cocugum var.karsima çıkan beyefendi 2 kez boşanmış ilk eşinden bir oğlu var 7 yaşında.2.esinden bir kızı var 2 yaşında.benim oğlum da 3 yaşında.ailem adami kesinlikle istemiyor iki kez boşandığı icin ama benim içim ısındı.bosanma sebepleri de anlasamamislar.ikisi de ayni şehirdeki adanaliymis o yüzden anlaşamadık kültür farkı vardı diyor.kendisi mersinli.prestijli de bir mesleği var.sakinn yanlış anlamayın mesleğine tav olduğumu sanmayın genel olarak adam hoş geldi.siz olsanız ne yapardınız?
Siz nerelisiniz??
Adana mersin kültürü cok benzer.

Buydu da silindi.

Öyle de bi acidan cekmis ki kukusu poposu her sey gozukuyordu 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Bunu kaçırdığıma inanamıyorum. İnsan ss alır😏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X