Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sizin yerinizde olsam direk evlenirdim. Hem tecrübeli hem prestijli hem görmüş geçirmiş adam tipide fena değilse kaçırmayın böyle adamı direk kaparlar. Zaten bir sürü kadınla her şekilde görüşüyordur boş kalmaz da neyse….Kizlar merhaba
Öncelikle kendimi tanitayim. 1 kez bosandim.nir cocugum var.karsima çıkan beyefendi 2 kez boşanmış ilk eşinden bir oğlu var 7 yaşında.2.esinden bir kızı var 2 yaşında.benim oğlum da 3 yaşında.ailem adami kesinlikle istemiyor iki kez boşandığı icin ama benim içim ısındı.bosanma sebepleri de anlasamamislar.ikisi de ayni şehirdeki adanaliymis o yüzden anlaşamadık kültür farkı vardı diyor.kendisi mersinli.prestijli de bir mesleği var.sakinn yanlış anlamayın mesleğine tav olduğumu sanmayın genel olarak adam hoş geldi.siz olsanız ne yapardınız?
Asıl aklı başında kadınlar tercih eder basar nikahı valla siz de öyle ailenizle yaşlanır gidersiniz benden söylemesiCok tesekkur ederim cevabiniz icin .2 kez boşanmış erkek risktir diyorsunuz hele de her karısından birer cocugu varsa.akli basinda bir kadın onunla evlenir mi?
HöstVallahi bilemiyorum oyle diyor.mersinde kadinlar daha cefakar daha is bilirmiş
Adanali kadinlar iyi eş olmuyormuş.
Eğlencektik yaAma butun buyuyu bozdun![]()
Ya siz bu hikayedeki ikinci eski eşsiniz değil miCok tesekkur ederim cevabiniz icin .2 kez boşanmış erkek risktir diyorsunuz hele de her karısından birer cocugu varsa.akli basinda bir kadın onunla evlenir mi?
Maalesef o bir dah adanalilarla evlence olursa sülalesi onu reddedermisBen de bir Adanalı olarak adamın Adanalı kadınlar hakkındaki tüm tezlerini çürütmek adına evlenirdim =))))
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin .2 kez boşanmış erkek risktir diyorsunuz hele de her karısından birer cocugu varsa.akli basinda bir kadın onunla evlenir mi?
Sabah poposunu paylasan üyeyi görmesem bu yorumu bugunun en rezili seçerdim.
Ama dereceye girdiniz.
Aaa bu o üye mi gercekten kizlar?![]()
Hangi konu kız link at Allahsiz
Kimin gtü
Gerek kalmadı silinmiş.Neyse ki kaçırmışız.
Evlenmez