1.kadindan oglu 2.kadindan kizi var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar merhaba
Öncelikle kendimi tanitayim. 1 kez bosandim.nir cocugum var.karsima çıkan beyefendi 2 kez boşanmış ilk eşinden bir oğlu var 7 yaşında.2.esinden bir kızı var 2 yaşında.benim oğlum da 3 yaşında.ailem adami kesinlikle istemiyor iki kez boşandığı icin ama benim içim ısındı.bosanma sebepleri de anlasamamislar.ikisi de ayni şehirdeki adanaliymis o yüzden anlaşamadık kültür farkı vardı diyor.kendisi mersinli.prestijli de bir mesleği var.sakinn yanlış anlamayın mesleğine tav olduğumu sanmayın genel olarak adam hoş geldi.siz olsanız ne yapardınız?
Ben sizin yerinizde olsam direk evlenirdim. Hem tecrübeli hem prestijli hem görmüş geçirmiş adam tipide fena değilse kaçırmayın böyle adamı direk kaparlar. Zaten bir sürü kadınla her şekilde görüşüyordur boş kalmaz da neyse….

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin .2 kez boşanmış erkek risktir diyorsunuz hele de her karısından birer cocugu varsa.akli basinda bir kadın onunla evlenir mi?
Asıl aklı başında kadınlar tercih eder basar nikahı valla siz de öyle ailenizle yaşlanır gidersiniz benden söylemesi

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin .2 kez boşanmış erkek risktir diyorsunuz hele de her karısından birer cocugu varsa.akli basinda bir kadın onunla evlenir mi?
Ya siz bu hikayedeki ikinci eski eşsiniz değil mi 😊 Tekrar tekrar adamı kötülemek için mi açtınız yine aynı konuyu yeni üyelikle 🤷🏻‍♀️
Evet tatlım bu adamı bu iki bosanmis iki çocuklu haliyle kimse almayacak tamam mı ikna oldun mu içine sular serpildi mi 🤷🏻‍♀️

NOT : Ben de 3.esim ve ben de merak ediyorum üç boşanmışlik iki ayrı eşten iki çocukla bu adam ne olacak gideri var mı hala diye

Evlenirdim hemen mis gibi adam, çocuklar annelerindedir oh, kim bilir adamcağız neler çekti de boşadı.
Bu devirde koca bulmak kolay mı ayol, millet eldekinin kıymetini bilemiyor da boşanıyor, sonra da yeniden evlenelim diye peşinde koşuyor kocasının. Az önce okudum öyle bi konu açmışlar hatta kadın "Kocam" diyor başka bir şey demiyor. Tedavi ol diyoruz ama işte dinlemiyor kadıncağız kafa going to go olmuş, neyse.

Erkek olsun da çamurdan olsun, siz evlenmezseniz başkası hemen evlenir zaten bekar adam kalmadı piyasada.
Kapış kapış gidiyorlar, hop bi bakıyorlar takım üstlerinde halka parmaklarında.

Konunuzu okuyunca şok oldum
Sebebi de ben de böyle biriyle tanismistim ve az once aklıma geldi "bu adam nereden geldi şimdi yaaa valla böyle saçma biriyle de tanışmıştım " dedim üstüne konunuzu okudum valla şoklardayim
Benim.tanistigim adamin da 7 yasinda oğlu ve 3 yasinda kizi vardi, ikisi de ayri eşlerden. Üstelik cocuklarin analari o kadar kötüymüş(!) ki birinin velayetini almis küçüğünkini de alacagim diye diretiyordu! "Kimse beni anlayamadı sevmedi kiymetimi bilemedi " triplerindeydi. Meslegine bakmayin, karakterine bakin.
Bir tane de sizden cocuk yapar yine bosanir, olan size ve evladiniza olur. Tabii aileniz de üzülür hele ortak bir cocuk.olursa o da rezil olur. Ailenizi dinleyin, eğer ki evlenmek istiyorum diyorsaniz boşanma kagitlarini okuyun, cevresiyle tanisin, iyice gözlem yapin ondan sonra karar verin. Hatta cok istekliyseniz ailenizle tanıştırin onlar da gözlemlesin.

Hangi konu kız link at Allahsiz
Kimin gtü

Buydu da silindi.

Öyle de bi acidan cekmis ki kukusu poposu her sey gozukuyordu 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X