1 Kasım seçimi Türkiye geneli sonuçlar

Şükürler. Olsun millet anladı. AKP döneminde şehit gelmediğini ve aslında.ekonominin iyi olduğunu simdi herkes sussun herşey ortada tartışacak bisey kalmadı yada istedikleri kadar konussun :) :) :) fark etmez.artik

Demek ki neymissss konuşmakla olmuyormuş, Allah doğru kulun yanındadır.

Sevinen herkese selamlar

sabah annemle konuşuyoruz verdiniz mi oyunuzu dedim evet dedi kime verdiniz dedim akpye dedi önceki seçimde akpye vermemişlerdi şok geçirdim resmen. verelim de şehit olmasın artık alamazlarsa yine olan askere polise olacak dedi millet korkusundan verdi yani neyi anladılar sanıyorsunuz verenler göğsünü gere gere vermedi yani.tek başına iktidar olsun da rahatlasınlar

sonuçlar aşağı yukarı belli gibi. hepimize hayırlı uğurlu olsun. AKP büyük oranda oy kazanmış, tebrik ederim. MHP çok büyük oy kaybetmiş kritiğini yapacaklardır. HDP de takkeyi öne koyup düşünmeli.
keza CHP de.
dilerim 330 mv çıkarır AKP, çıkaramasa bile meclisteki partilerin destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. bence sonuçlar açık.
herkese hayırlı uğurlu olsun. seçmenin iradesine saygılı olmak zorundadır.

AKP yı tebrik ederim KK da AKP yı destekleyen bütün arkadaşları kutlarım.

Turkiyem için dilerim çok güzel bir gelecek olur.

MHP nin büyük bir kaybı var bu oyların gittiği yer belli.demek halk böyle istedi hayırlısı olsun

HDP ise bir çok kişinin duası kabul olmuş.şükürler olsun

Saol cnm seni de öpüyorum bugün:)ülkeye hayırlı olsun .

Şükür mu
Bu sonuçtan şüpheniz mi vardı?
Hayır bizim sonuçlardan şüphe etmemizden değil, Biz Bize bu Lütfu Bahşeden Rabbimize Kul Olarak Teşekkürlerimizi şükranlarımızı Belirtiyoruz. Bunun Neresi Kötü?!

Peki Bizler Bu bahaneye İnandık mı? Biz Bunu Yer miyiz? Tabiki de HAYIRHaydi canım başka kapıya

oy kullanırken beyninizi yanınızda götürün dediler işe yaramış
İlahi sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…