- 30 Haziran 2012
- 3.948
- 2.544
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Tebrikler PKK adam Turk bayraginin onunde durmuyor sen isminin yanina al bayragimizi koymussun
Evet derse görürüzBi tuhaflık var gibi. Selo başkan da başkanlığa evet diyecek diye korkuyorum. o zaman görcez ebemizi :)
pelin senle ben şaşırmadık sanırım, Üzücü mü? Bence MHP'nin durumu üzücü.Mune mhp konusundaki endisemizde hakli cikmisiz. Baraj alti kalmasi bicak sirti neredeyse
Koy ne diyelim zihniyet beyse tihniyette odurİstediğim yere koyarım sana ne?Hdp Türkiye'nin legal bir partisi sonuçta,halkın iradesi onu mecliste görmek istiyor demek ki,halkın iradesini yok mu sayacağız?
Mune benim esim mhp li ki cocukluktan ocakta buyumus cevresindeki herkes mhp li ki hepsi bahcelinin yaptigi cikislarla kuplere bindii Mhp adina uzucu oldu ama siyasette istikrar esas ilk an hemen cikip kukremeden masaya oturmasi lazimdi ki istikrar surunce mhp de kendini kanitlama firsati bulacaktipelin senle ben şaşırmadık sanırım, Üzücü mü? Bence MHP'nin durumu üzücü.
Bir öngörü daha yapalım mı? Bahçeli bu seçim sonrası ciddi şekilde sorgulanacaktır parti içinde, dürüst, saygılı ve iyi biri olduğunu düşünüyorum fakat hırslı bir lider değil, bazı şeyleri reddetmesi partisinin içinde bile anlaşılamadı, bu sebeple sanırım MHP kendine başka bir lider arayışına girecek, Devlet Bahçeli kırmızı çizgilerini, kendince yaptığı siyasi hesaplarını eleştiremez, partisinin bir misyonu var, o misyona uygun hareket etmeye çalışıyor fakat Meral Hanımı liste dışında bırakması da hoş karşılanmadı bana kalırsa.
Bakalım önümüzdeki günlerde MHP bol bol kaynayacağa benziyor.
İnan ki senin çelişkilerin hiç umrumda değil şu an,ben kutlama yapmakla meşgulümKoy ne diyelim zihniyet beyse tihniyette odur
Bana neeeee
Pkk yandasi ve o bayraga kanini dokmus askeri sehit edene destek verene bayrakli kutlama
Celiskili geldi bana
Avun derken niye avunayım sonuçlar açıklandıkça aşıyorsunuz kendinizi sınırı zorlamayın madem çok başarılı bir partiydi bu seçime ne gerek vardı haziranda kazansalardı.7 Hazirandan sonra kaç şehit verilmiş bir oturun araştırın bakalım. Neyse siz haklısınız peki iyi akşamlarYaaa evet oyle avutabilirsin kendini
Oda senin secimin
Yok ben 1 senedir cosmus haldeyim de buradakiler bilir evet evetAvun derken niye avunayım sonuçlar açıklandıkça aşıyorsunuz kendinizi sınırı zorlamayın madem çok başarılı bir partiydi bu seçime ne gerek vardı haziranda kazansalardı.7 Hazirandan sonra kaç şehit verilmiş bir oturun araştırın bakalım. Neyse siz haklısınız peki iyi akşamlar
Ne zamandır siyasete girmiyordum ne rahattım gene sinirlerim zıpladı durduk yerekardelen tamam sevin kutlama yap hakkındır ama bu sevincini polemiğe çevirme bence arkadaşMazlumuGetirinBana başka bir şey demiş sen başka bir şey yapma bugün bari böyle davranma
İnan ki senin çelişkilerin hiç umrumda değil şu an,ben kutlama yapmakla meşgulümSelo başgan "seni başkan yaptırmayacağız" dedi ve yaptırmayacak da
Ne zamandır siyasete girmiyordum ne rahattım gene sinirlerim zıpladı durduk yere
birak sevinsinlaerDur bende guleyim sana
Sen kutla neredeyse kac kati fark atmisiZ bizim kutlamayi asmamiz lazim o zaman
Hala basgannn diyosun yaaa
Turkiye kazandi ne baskaniiii
valla en iyisini yapmışın bence de girme birde ben başarabilsem siyasete girmemeyi neler neler kaçırdın siyasette aslında iyi oldu.
ne linçler ne küfürler ooooo
sinirlerini germek yerine başka yerlere takılmak en doğrusu canım ya
Sizin durumunuzda değişen birşey yok zaten bu zamana kadar akp iktidardı,yine iktidarDur bende guleyim sana
Sen kutla neredeyse kac kati fark atmisiZ bizim kutlamayi asmamiz lazim o zaman
Hala basgannn diyosun yaaa
Turkiye kazandi ne baskaniiii
Ben yarışmama geri döneyim en iyisi orası edepli hiç değilse atla arkama seni de götüreyim bebekvalla en iyisini yapmışın bence de girme birde ben başarabilsem siyasete girmemeyi neler neler kaçırdın siyasette aslında iyi oldu.
ne linçler ne küfürler ooooo
sinirlerini germek yerine başka yerlere takılmak en doğrusu canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?