1 Kasım seçimi Türkiye geneli sonuçlar

Mune mhp konusundaki endisemizde hakli cikmisiz. Baraj alti kalmasi bicak sirti neredeyse
pelin senle ben şaşırmadık sanırım, Üzücü mü? Bence MHP'nin durumu üzücü.
Bir öngörü daha yapalım mı? Bahçeli bu seçim sonrası ciddi şekilde sorgulanacaktır parti içinde, dürüst, saygılı ve iyi biri olduğunu düşünüyorum fakat hırslı bir lider değil, bazı şeyleri reddetmesi partisinin içinde bile anlaşılamadı, bu sebeple sanırım MHP kendine başka bir lider arayışına girecek, Devlet Bahçeli kırmızı çizgilerini, kendince yaptığı siyasi hesaplarını eleştiremez, partisinin bir misyonu var, o misyona uygun hareket etmeye çalışıyor fakat Meral Hanımı liste dışında bırakması da hoş karşılanmadı bana kalırsa.
Bakalım önümüzdeki günlerde MHP bol bol kaynayacağa benziyor.

İstediğim yere koyarım sana ne?Hdp Türkiye'nin legal bir partisi sonuçta,halkın iradesi onu mecliste görmek istiyor demek ki,halkın iradesini yok mu sayacağız?
Koy ne diyelim zihniyet beyse tihniyette odur
Bana neeeee
Pkk yandasi ve o bayraga kanini dokmus askeri sehit edene destek verene bayrakli kutlama
Celiskili geldi bana

Başkanlık gelirse adamlar özerkliği alır sonra da acıtmadan bağımsızlığı alırlar heralde. Bakalım neler olacak bekleyip göreceğiz iyi şeyler olursa-pek sanmıyorum- sadece sevinirim ama kötü şeyler olursa oy verenler nasıl içi rahat uyur bilmiyorum. Dediğim gibi şu an içimin tek rahat olduğu konu bu

Mune benim esim mhp li ki cocukluktan ocakta buyumus cevresindeki herkes mhp li ki hepsi bahcelinin yaptigi cikislarla kuplere bindii Mhp adina uzucu oldu ama siyasette istikrar esas ilk an hemen cikip kukremeden masaya oturmasi lazimdi ki istikrar surunce mhp de kendini kanitlama firsati bulacakti

Koy ne diyelim zihniyet beyse tihniyette odur
Bana neeeee
Pkk yandasi ve o bayraga kanini dokmus askeri sehit edene destek verene bayrakli kutlama
Celiskili geldi bana
İnan ki senin çelişkilerin hiç umrumda değil şu an,ben kutlama yapmakla meşgulümSelo başgan "seni başkan yaptırmayacağız" dedi ve yaptırmayacak da

Yaaa evet oyle avutabilirsin kendini
Oda senin secimin
Avun derken niye avunayım sonuçlar açıklandıkça aşıyorsunuz kendinizi sınırı zorlamayın madem çok başarılı bir partiydi bu seçime ne gerek vardı haziranda kazansalardı.7 Hazirandan sonra kaç şehit verilmiş bir oturun araştırın bakalım. Neyse siz haklısınız peki iyi akşamlar

Yok ben 1 senedir cosmus haldeyim de buradakiler bilir evet evet
Ben sevincimi yasayayim dimiii

Dur bende guleyim sana

Sen kutla neredeyse kac kati fark atmisiZ bizim kutlamayi asmamiz lazim o zaman

Hala basgannn diyosun yaaa
Turkiye kazandi ne baskaniiii
İnan ki senin çelişkilerin hiç umrumda değil şu an,ben kutlama yapmakla meşgulümSelo başgan "seni başkan yaptırmayacağız" dedi ve yaptırmayacak da

Ne zamandır siyasete girmiyordum ne rahattım gene sinirlerim zıpladı durduk yere

valla en iyisini yapmışın bence de girme birde ben başarabilsem siyasete girmemeyi neler neler kaçırdın siyasette aslında iyi oldu.
ne linçler ne küfürler ooooo

sinirlerini germek yerine başka yerlere takılmak en doğrusu canım ya

Dimi ama ne cahillik kaldi ne asagilama ama Allah buyuk
Milletim herseyi gorur

Dur bende guleyim sana

Sen kutla neredeyse kac kati fark atmisiZ bizim kutlamayi asmamiz lazim o zaman

Hala basgannn diyosun yaaa
Turkiye kazandi ne baskaniiii
Sizin durumunuzda değişen birşey yok zaten bu zamana kadar akp iktidardı,yine iktidar
Ama hdp meclise girmeyi başardı,bu onun kazancıdır ve sözünü tutup başkanlığa engel olursa o da bizim kacancımız olacak

Ben yarışmama geri döneyim en iyisi orası edepli hiç değilse atla arkama seni de götüreyim bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…