- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Aynen insulin fazlaligindan nerdeyse oteki dunyaya gocuyormusum.
Alinmiyorsun seni daha bir seviyorum.Cenenle dov beni.
Bende simdi coffee latte mi iciyorum. Hazir ya kolay oluyor. Cok hazirciyim.
Afiyet olsun cayi sekersiz iciyorsun sanirim. Yoksa hmmm .
Kiz sayende uykum acildi. Bravooo genclikkkk.
aman insülin yüksekliğine dikkat et canım, insülin direncinin önüne geçilmezse şeker hastalığına dönüşüyor o durum....
ama önüne geçilebiliyor dikkat edilirse, iyileşebiliyor yani.
evet çayı çekersiz içiyorum: ) kendimi bildim bileli çayı şekerli hiç içemedim, hep şekersiz içtim, şeker koyunca nane limon içiyomuşum gibi oluyor: )
ama türk kahvesini şekerli severim.
ayrıca bende seni çok seviyorum balımmm
aslan en iyi anlaştığım burçtur zaten....
Ben suan bir makale calistigim icin elimde kalemle, ohh yandan yandan kivir kivir. Halimi gorseydin .oh çok iyi oldu çok güzel oldu ozaman taammı: ))))))
Ya cidden mi koc burclarini seviyorum bende.Bir koc la evlenicem evlenirsem.
Meyveyi bile biraktim , zaten sevmezdim meyveyi ama hatri kaldi.Tatli biraz zor oldu ama oldu. Kontrol altina alicam artik.
Sekerli iciyorsan kahverengi seker kullan, oteki kadar zararli degil. Bir de tuz u ben deniz tuzuna ve kaya tuzuna cevirdim artik odem olmuyor.
Ben suan bir makale calistigim icin elimde kalemle, ohh yandan yandan kivir kivir. Halimi gorseydin .
Meyveyi bile biraktim , zaten sevmezdim meyveyi ama hatri kaldi.Tatli biraz zor oldu ama oldu. Kontrol altina alicam artik.
gerçekten aslanlarla hep iyi anlaştım ben, benim yükselenimde yay olunca benim aslanla iyi anlaşmam gayet normal: ))))
ama evlenme konusunda koçu tercih etmen konusunu bilemicem, hayırlısı ne ise o olsun hakkında inşaallah canım....
burçtan önce başka gelenlerde var çünkü bence eş konusunda: )
olumsuz yön olarak koçlar oldukça sabırsızdır, vede kafasının dikine gider genelde: ))))) birazda öfkelidirler...
bana bakma, bu benim durulmuş olgunlaşmış halim.
vesselam hakkında hayırlısını iste rabbimden oldumu, yani bunları seni sevdiğimden söyledim, iyi bir eşte iste, evlilik zor olsada güzel, neyse hayırlısı olsun bakalım her zaman hepimizin hakkında, hayır oldumu herşey oluuuup gidiyor zannımca, sonu güzel bitiyor çünkü hayırlı olunca.
yandan yandan demek: )))))) bende oturduğum yerden yandan yandan yaptım: ))))
Koclari az cok biliyorum, yaylari da. Ikisiyle de iyi anlasirim. Ates gruplariyla bir baska anlasiyorum yaf ama seninle evlenmiycem korkma.Evlilikte aslinda dediklerine gore aslan burcuyla evlenmem lazimmis ama benim elimde bir tavsan bile yok. HENUZ...
Canim ben cikayim simdi. 2 saatim kaldi. Gorusuruz sonra.
merhaba inşallah istediğin kiloya ulaşırsın bende 68.500 tan 60 a indim kasım sonuna kadar 54 veya 55 olmak için uğraşıyorum ama kilo vermem durdu biraz can sıkıyor aa bırakmadım aynen devam :) ben hazır çorba ve latteyi bırak derim daha fazla kilo aldırıyor bence tabi yine senin kararın :)
teşekkürler canım :) bende kahve delisiydim ancak bacaklarımın aldığı hali görünce bir şekilde birşeylerden vazgeçmem gerektiğini anladım :) arada bazen sade içiyorum ki zayıflamaya yardımcı oluyor da tavsiye ederim kesinlikle ben 1 ayda 8.5 kilo verdim normal diyet ve sporla son 1 ayıım senin de umarm istediğin gibi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?