1 Kasim'dan Yilbasina kadar SoN 8 kilo :)

Bugun istahsizim. Nazar mi degdi ne.
Bir latte + bir sandwich yumurtali ve yesil sebzeli (bilmem neyli.) Hazir almistim da. Ne yedigimi bilmeden yiyorum.

Bir cup hazir corba + bir latte.
Aksama ne yiyecegime daha karar vermedim. Pizza dan donere her sey olabilir.

Hala istahsizim. Arada biraz badem yedim ve ayran ictim. Sonra da balik yemeyi dusunuyorum. Bugunluk bu kadar.

Jillian ne arkadaslar.ben 84 KG dan 66.400 E 1 SENDE düştüm. 55 kilo olmam lazım yıl başına. Ama durdu kilo vermem. Tavsiyelerinizie Mrk ediyorum.

Bende yil basina kadar 8 kilo vermk istiyorum 73.700 kiloyum malesef

Haftada neredeyse bir kilo yani Yani gunde 1000 kalori fazladan harcasan (500 kalori yemeginden kis+500 kalori de spor , yuruyus.). Ulasilamaz bir rakam degil. :)
Balığı çok seviyorsun galiba

Tavuk yemiyorum. Eti de soyle boyle uyarsa. Buranin baliklari Turkiye deki gibi degil. Ekmeksiz yenebilir. Balik iyidir ama burada yazdigimda gercekten hep balik yiyormusum gibi durmus.

Jillian ne arkadaslar.ben 84 KG dan 66.400 E 1 SENDE düştüm. 55 kilo olmam lazım yıl başına. Ama durdu kilo vermem. Tavsiyelerinizie Mrk ediyorum.

Jillian Michaels ; 30 days shred. Genelde zayiflamak icin degil de vucudu sikilastirmak icin kullanilir. Uc seviyesi vardir . 10 gunde bir seviye tamamlanir.

Vucudunda kilo verimi durmasi normal. Yeter ki devam et ve birakma.

Veremeyince benimde direncim kırıldı galiba.45 kilo kadındım. yahu.ahahhhh

Ben de bir aralar 48 kiloydum desem. Gecmise degil bugune bakmak gerekiyor.

Sabah:

Domates corbasi
+
su

Ogle:

Iki dilim hamburgerli pizza

+
kasarli patates

+

ayran

Aksam:

???

Yarin tartilma gunum. Hedefime yaklastigimi hissediyorum.

Dun yediklerim:

Sutlu gevrek
+
Mocha

Ispanakli gozleme
+
Ayran

Domates corbasi

+
Su

Ara: Mocha + bir kac badem

Balikli makarna
+
Su

Yatarken: Papatya cayi

Son düzenleme:
Sekilde goruldugu gibi son kilom 61.550 kg.

Yilbasina daha 11 gun var. Bakalim 58 olabilecek miyim. 58.9 olsam bana yeter.

Vermem gereken kilo 2.650 kg bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…