- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
bence kesinlikle 4 kat apartmanda kanalizasyon sistemi cöker 1. kattan taşar yoldan gecen görür hırsız atlar girer hangi kata geldigini bilmeyenler hep ilk zili calar bence 4. kat hem spor olur size paket tasımak benim fikrim böyle hayırlı olsunnn
Eğer ailede hasta ve yaşlı yoksa yeni olan 4. katı tercih etmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum.
4 bence de kimsenin gürültüsünü patırtısını pisliğini çekmezsin ya da daha az kişininkini çekersin arkadaşım.
birde ev doğal gazlı binada mantolama sistemi var çok soğuk olmuyor üstümüzde de ev olunca sıcaklığı koruyor ,üst katta üzerimiz boş olucak diye daha soğuk olur mu gibi bir endişesi var annemin
Bencede 4. kat hem güvenlik açısından daha iyi hem de spor yapmış olursunuz. Düzenli merdiven çıkmak mükemmel bir spor, hem kalp sağlığına da iyi geliyor diye okumuştum ben. Arasıra spor sonra hareketsiz kaldığınızda kalbiniz zayıflıyormuş, merdiven çıkmak düzenli olarak yapılmak zorunda kalınan bir aktivite olduğu için kalbi koruyormuş.
Ben de oyumu dördüncü kattan yana kullanıyorum.
Biz de yeni ev arıyoruz ben şu an 8.katta oturuyorum ama daha yüksek bir katta ev istiyorum.
Ev yeni bina mı
Yeni yapılarda pek böyle bir sorun yok
Bencede 4. kat hem güvenlik açısından daha iyi hem de spor yapmış olursunuz. Düzenli merdiven çıkmak mükemmel bir spor, hem kalp sağlığına da iyi geliyor diye okumuştum ben. Arasıra spor sonra hareketsiz kaldığınızda kalbiniz zayıflıyormuş, merdiven çıkmak düzenli olarak yapılmak zorunda kalınan bir aktivite olduğu için kalbi koruyormuş.
birinci kat daha iyi ama bu oturdugunuz apartmanin temizlik ve komsuluk iliskilerinede bagli
ben en üst katta oturuyorum ve bir bebegim var pismanim
asansör yok ,hem bebegi tasimak hem eve bir iki poset ivir zivir alip tasimak eziyettttt
simdi müstakil bahceli ev ariyorum satin almak icin ve insallah kurtulucammm bu merdivenlerden :))
ne açıdan peki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?